Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Koupila jsem levný omega 3 s rybím olejem a po pár dnech to žluklo, takže je afkt lepší si koupit něco pořádnýho, co neobsahuje přidaný nesmysly a pak to smrdí, tak teď zkouším nutraday a zatím dobrý
Já beru Omegu 3 od Naturevia, mám jejich doplňky už vyzkoušené, jsou kvalitní a za rozumnou cenu.
@DanickaKa Taky si kupuju doplňky jenom od Naturevia, protože jsem zjistila, že to složení nemají nijak ošizené oproti ostatním.
@Karolinka95 No já omegu začala brát na popud rodičů, protože vzhledem k tomu, že obsahuje vitamín D, který se doporučuje brát, aby člověk neonemocněl covidem, tak jsem si ho taky koupila a začala brát.
A jaké přesně kupujete, protože na trhu jich je hodně, ale ne všechny jsou kvalitní
Dospelym doporučuji Naturevia a Maxicor, dětem Mollers, bud je olej, nebo želé rybičky, logopedi mají dobře zkušenosti s Eye q
No já nevím, nejsou ty doplňky všechny stejné? podle mě je jedno od koho je koupím ne? ten obsah by měl být stejný
Obnovuji s jinym dotazem…mate zkusenost s Omega 3, ktere by pozreli dite, ktere nepolkne kapsli - takze sirup - a opravdu nechutna po rybach? Uz mame doma slusnou sbirku - rybicky od tusim Mullera, nejaky jejich sirup, eye-q, jakesi kapsle z DM…dite vsechno plive.
Dekuji
@beruska9 dítě mi sní kapsli z DM, dokonce i ta chut není úplně po rybách (zkoušela jsem). Může rozkousnout, ale chápu, jestli to nezvládne
Rybičky od Moellers mi lepí všude po televizi, po stole :/
@beruska9 Nutravita má olej zbavený rybí příchuti, měli jsme ho několikrát, za mě dostatečně.
@Margery píše:
@beruska9 dítě mi sní kapsli z DM, dokonce i ta chut není úplně po rybách (zkoušela jsem). Může rozkousnout, ale chápu, jestli to nezvládneRybičky od Moellers mi lepí všude po televizi, po stole :/
Ty jsem koupila vcera, jak na nich pisou ze nechutnaji po rybach…neprosly ani nahodou a teda ja v tom tu rybinu citim, i kdyz me nevadi…jo rybicky uz jsem taky odlepovala ![]()
@Pears206 píše:
@beruska9 Nutravita má olej zbavený rybí příchuti, měli jsme ho několikrát, za mě dostatečně.
Kde to kupujes prosim? Kdyz dam Nutravita.cz tak mi to pise, ze ukoncili cinnost
Je to tohle? https://www.zdravimkuspechu.cz/…unior-orange?…
@beruska9 Je to od té firmy, ale není to on, tento je pouze ochucený a přebitý, tam ten je úplně bez příchuti a rybího odéru, jakoby dítě jedlo pouze olej. Zkusím to najít, už jsme to dlouho neměli, moje děti to nepotřebují, rybí příchuť jim nevadí a těm, kterým to vadilo, už polykají kapsle Rybičky od Omega Marine.
@beruska9 lněný olej.dat do polévky,salatu.je to co do zpracování lepší zdroj než jakýkoliv farma vitamin. i ten rybí tuk žlukne a je jedno, že je zakonzervovaný v kapsli. To by musel být z čerstvé ryby. Ty oleje z ryb hrozně rychle žluknou a ztrácí svoji hodnotu.
@beruska9 a chutnala jsi ty rybicky? Ty totiz po rybach chutnaji v tom zacatku a to dost. Ano, pak to prebije ovocna prichut, ale zacatek ne. Mame Mollers s ovocnou prichuti a tam to necitim vubec, to je jak zvykacka. Ten jste zkouseli?