Vitamíny Omega 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
20.12.20 11:55

Koupila jsem levný omega 3 s rybím olejem a po pár dnech to žluklo, takže je afkt lepší si koupit něco pořádnýho, co neobsahuje přidaný nesmysly a pak to smrdí, tak teď zkouším nutraday a zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
13.1.21 23:11

Já beru Omegu 3 od Naturevia, mám jejich doplňky už vyzkoušené, jsou kvalitní a za rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karolinka95
15.1.21 18:58

@DanickaKa Taky si kupuju doplňky jenom od Naturevia, protože jsem zjistila, že to složení nemají nijak ošizené oproti ostatním.

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
27.1.21 17:10

@Karolinka95 No já omegu začala brát na popud rodičů, protože vzhledem k tomu, že obsahuje vitamín D, který se doporučuje brát, aby člověk neonemocněl covidem, tak jsem si ho taky koupila a začala brát.

• Citovat
  • Upravit
90
27.1.21 21:00

A jaké přesně kupujete, protože na trhu jich je hodně, ale ne všechny jsou kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
27.1.21 21:08

Dospelym doporučuji Naturevia a Maxicor, dětem Mollers, bud je olej, nebo želé rybičky, logopedi mají dobře zkušenosti s Eye q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
26.2.21 10:50

No já nevím, nejsou ty doplňky všechny stejné? podle mě je jedno od koho je koupím ne? ten obsah by měl být stejný

• Citovat
  • Upravit
15995
23.8.22 06:02

Obnovuji s jinym dotazem…mate zkusenost s Omega 3, ktere by pozreli dite, ktere nepolkne kapsli - takze sirup - a opravdu nechutna po rybach? Uz mame doma slusnou sbirku - rybicky od tusim Mullera, nejaky jejich sirup, eye-q, jakesi kapsle z DM…dite vsechno plive.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28592
23.8.22 06:10

@beruska9 dítě mi sní kapsli z DM, dokonce i ta chut není úplně po rybách (zkoušela jsem). Může rozkousnout, ale chápu, jestli to nezvládne :mavam: Rybičky od Moellers mi lepí všude po televizi, po stole :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
23.8.22 06:33

@beruska9 Nutravita má olej zbavený rybí příchuti, měli jsme ho několikrát, za mě dostatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.8.22 06:41
@Margery píše:
@beruska9 dítě mi sní kapsli z DM, dokonce i ta chut není úplně po rybách (zkoušela jsem). Může rozkousnout, ale chápu, jestli to nezvládne :mavam: Rybičky od Moellers mi lepí všude po televizi, po stole :/

Ty jsem koupila vcera, jak na nich pisou ze nechutnaji po rybach…neprosly ani nahodou a teda ja v tom tu rybinu citim, i kdyz me nevadi…jo rybicky uz jsem taky odlepovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.8.22 06:42
@Pears206 píše:
@beruska9 Nutravita má olej zbavený rybí příchuti, měli jsme ho několikrát, za mě dostatečně.

Kde to kupujes prosim? Kdyz dam Nutravita.cz tak mi to pise, ze ukoncili cinnost :( Je to tohle? https://www.zdravimkuspechu.cz/…unior-orange?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
23.8.22 08:21

@beruska9 Je to od té firmy, ale není to on, tento je pouze ochucený a přebitý, tam ten je úplně bez příchuti a rybího odéru, jakoby dítě jedlo pouze olej. Zkusím to najít, už jsme to dlouho neměli, moje děti to nepotřebují, rybí příchuť jim nevadí a těm, kterým to vadilo, už polykají kapsle Rybičky od Omega Marine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.8.22 09:58

@beruska9 lněný olej.dat do polévky,salatu.je to co do zpracování lepší zdroj než jakýkoliv farma vitamin. i ten rybí tuk žlukne a je jedno, že je zakonzervovaný v kapsli. To by musel být z čerstvé ryby. Ty oleje z ryb hrozně rychle žluknou a ztrácí svoji hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30904
23.8.22 10:05

@beruska9 a chutnala jsi ty rybicky? Ty totiz po rybach chutnaji v tom zacatku a to dost. Ano, pak to prebije ovocna prichut, ale zacatek ne. Mame Mollers s ovocnou prichuti a tam to necitim vubec, to je jak zvykacka. Ten jste zkouseli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí