Vitamíny Omega 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
2.11.14 18:12

vitamíny Omega 3

Dobrý večer maminky, chtěla bych se zeptat těch, které tyto vitamíny používají, v kterých přípravcích je jich nejvíce? Máte některá opravdu dobrou zkušenost s nějakou značkou? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
2.11.14 18:15
  • Citovat
  • Upravit
3380
2.11.14 18:16

Máme rybí olej v kapslích od Vitaharmony. Co do obsahu EPA a DHA dopadly výborně v d testu a nejsou drahé :palec: Jsou to teda větší kapsle ale mně to bez problému polkne i čtyřleťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.11.14 18:17

Hmm díky, ale dotaz zněl jasně. Prosím tedy at se vyjádří jen maminky, co mi chtějí odpovědět na dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
2.11.14 18:20
@Ainy píše:
Máme rybí olej v kapslích od Vitaharmony. Co do obsahu EPA a DHA dopadly výborně v d testu a nejsou drahé :palec: Jsou to teda větší kapsle ale mně to bez problému polkne i čtyřleťák.

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
2.11.14 18:56

Dávám hokám http://www.nutravita.cz/…olej-natural

ten citrón má skvělou chuť cena je super… jedla lahvička mi pro obě holky vystačí na 3m. Pomeranč tak dobrý, ale mladší preferuje ten citrón starší je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.11.14 19:50

Používám stejný jako @Blanka S

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
2.11.14 21:34

@janickazl hele tenhle kdysi vysel myslim nejlepe s obsahem..a pritom cena je dobra, brala jsem dlouha leta nez jsem zjistila ze spomaluje stitnou zlazu…
 http://www.lekarna.cz/…ga-3-tbl-90/

• Citovat
  • Upravit
27.8.19 19:46

Můžeš si zakoupit prakticky jakýkoliv produkt s Omega 3. Dnes je naprostá většina vysoce kvalitní. Tady je docela dobré čtení o rybím tuku: https://www.parlamentnilisty.cz/…drave-422029

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.6.20 21:04

Já mám dobrou zkušenost s takovýma kapslema, jsou malý, gelový…je to ten rybí tuk, ale v kapslích, tím že ty tobolky jsou menší, tak se líp polykají, já s tím mám celkem problém, takže proto tyhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
31.7.20 20:11

Aha a kde ty kapsle kupujete? Protože já bych taky ocenila něco menšího, co se dá dobře polknout a ty gelový taky mimo jiné líp kloužou do krku, tak bych chtěla vědět, kde se dají pořídit, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.9.20 13:46

Já beru tyhle kapsle **** stačí jedna denně a dobře se polyká a hlavně jsou kvalitní, protože obsahují vysoce čištěný olej z volně žijících ančoviček z ekologicky čistých oblastí Peru.

edit adminom - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.9.20 19:54

Já je objednávám na internetu, nutraday, většina výrobků je z USA a jsou veganské, jinak u těch dětských kaplí a konkrétně u omega 3 je fajn, že nežluknou, jako většina těch levných…ty pak tak divně smrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
19.12.20 21:29

Já sem dětem koupila takové softgelové kapsle, které jsou na polykání právě lepší a bez problému tříleté dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.12.20 11:55

Koupila jsem levný omega 3 s rybím olejem a po pár dnech to žluklo, takže je afkt lepší si koupit něco pořádnýho, co neobsahuje přidaný nesmysly a pak to smrdí, tak teď zkouším nutraday a zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí