Vitamíny po antibiotikách?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
30.5.11 20:02

vitaminy po antibiotikach?

Ahojte maminky, chci se zeptat, davaly jste detem po zkonceni antibiotik nejake vitaminy ci preparaty na posileni imunity. Mam 4 leteho prdolu a dnes jsme dobrali posledni davku ATB, mam ale strach z toho, ze ted po nich bude mit oslabenou imunitu, dojde do skolky a tim opet onemocni… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
397
30.5.11 20:08

Dávám i v průběhu braní ATB i nějakou dobu po dobrání Nutrolin B - to jsou laktobacily s vitamíny sk. B. Pomáhá to obnovit střevní mikroflóru a tím to vlastně i posiluje obranyschopnost. Jiné vitamíny nedávám nikdy, na umělé nevěřím, spíš víc zeleniny a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.5.11 20:12

Ahoj,
přesně tak, už v průbehu podávání ATB dáváme Nutrolin (menším dětem) a větším dávám obyč. B-komplex :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
30.5.11 21:19

Dávám při a alespoň týden po probiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.5.11 21:59

probiotika vzdy doporucuje od malicka i pani doktorka ,,,,,, ja tedy davam probiotika i normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
31.5.11 10:41

Ahojky holky :mavam: Malej (7 měsíců) dostal prvně ATB Ospamox. no a chtěla bych mu dát nějaký probiotiky ale nevím kdy a jaký? Asi jsem se měla zeptat dr. ale byla jsem z toho docela vedle tak jsem si na to nevzpoměla :oops: Díky za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
31.5.11 10:56

wendulko, buď bych dala ten Nutrolin nebo laktobacilky http://www.lekarna.cz/…baby-cps-30/ Jsou to kapsličky, které se vysypou do pití :wink:
Jinak mezi podáním ATB a laktobacily by měl být časový rozestup 3 hod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+