VITAMINY PRED OTEHOTNENIM

38
3.7.06 09:36

VITAMINY PRED OTEHOTNENIM

Ahoj Holky, mam na zari naplanovanou ICSI a myslim si, ze nejake specialni vitaminy by mi mohly pomoci me telo na ty mimca pripravit. Muzete mi poradit, jake koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4548
3.7.06 09:50

Ahojky Filo , vetsinou se doporucuji specialni vitaminy pro planovane tehu, napr. Calibrum Babyplan. Nejdulezitejsi je kyselina listova, ktera pomaha predchazet vyvojovym vadam, hlavne ruznym druhum rozstepu. Takze pokud nechces brat multivitamin typu Babyplan, potom kys. listova spolu s B2, 6, a 12 , to najdes napr. v Kyselina listova super od Naturvita - v kazde lekarne. Doporucuje se vitamin E a Cecko kvuli chripkam atd. Preju hodne stesti, urcite to dopadne dobre a pokud ti sami doktori nic nedoporucili, mozna ani nic nepotrebujes, coz je jiste, pokud jis dost ovoce a zeleniny (zejmena listove) :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
3.7.06 10:12

Ještě doplním selen a zinek, ty prý taky napomáhají při „otěhotňování“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.7.06 16:13
matiee píše:
Ještě doplním selen a zinek, ty prý taky napomáhají při „otěhotňování“ :wink:

Ale to by měl brát spíš partner, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
3.7.06 19:13

Ahoj Filo, já před IVF+ICSI brala Maternu. není to přímo na podporu otěhotnění, spíš to pomůže snížit riziko rozštěpů. Ale rozhodně je to i trochu psychická berlička, že pro to člověk udělá maximum. Brala jsem je 3 měsíce před a pak samozřejmě dál v těhu i při kojení…

Hodně štěstí :-)

Adka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.7.06 20:16

Dekuji za Vse rady. Urcite se Vam zase ozvu, na zacatku zari mam naplanovanou ICSI, tak se na ni chci poradne pripravit, aby to klaplo hned napoprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí