Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtela jsem se zeptat ci pred otehotnenim brat listovku a k tomu GS mamavit a stridat to jeden den to a druhy to..Dekuji
Holky poradíte, které vitamíny brát při snažení o miminko. Gynekolog mi doporučil ogestan. Já však v diskuzích hodně četla o femibionu a kyselině listové. O Ogestanu jsem toho v diskuzích moc nenašla. Máte s ním některá zkušenost? Které z těchto třech vitamínů byste doporučily?
@SábaW píše:
Holky poradíte, které vitamíny brát při snažení o miminko. Gynekolog mi doporučil ogestan. Já však v diskuzích hodně četla o femibionu a kyselině listové. O Ogestanu jsem toho v diskuzích moc nenašla. Máte s ním některá zkušenost? Které z těchto třech vitamínů byste doporučily?
fertilprona. Obsahuje kyselinu listovou a není tak drahá.
Cca mesic pred planovanym pocetim jsem brala kyselinu listovou a v prvnim trimestru vitaminy Chytre miminko. Ve druhem uz jen omegu 3-6-9, kyselinu listovou a jinak nic.
A miminko melo ve 32 tt presne 1500 kg, takze krasne ukazkove, zadne previtaminivane 2kg apod.
Za sebe mužu doporučit Ogestan, ten jsem měla od své doktorky.Byla jsem s nim velmi spokojená
Nakonec jsem ho brala i v těhu a v době kojení. Vyhovovalo mi složení s listovkou, jodem, omega 3 a vitaminy, nic víc. Balení bylo na měsíc, cena přijatelná
Doporučuju.