Vitamíny před početím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.6.15 12:42

Chtela jsem se zeptat ci pred otehotnenim brat listovku a k tomu GS mamavit a stridat to jeden den to a druhy to..Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
11.12.16 19:51

Které vitamíny byste doporucily

Holky poradíte, které vitamíny brát při snažení o miminko. Gynekolog mi doporučil ogestan. Já však v diskuzích hodně četla o femibionu a kyselině listové. O Ogestanu jsem toho v diskuzích moc nenašla. Máte s ním některá zkušenost? Které z těchto třech vitamínů byste doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
11.12.16 20:10
@SábaW píše:
Holky poradíte, které vitamíny brát při snažení o miminko. Gynekolog mi doporučil ogestan. Já však v diskuzích hodně četla o femibionu a kyselině listové. O Ogestanu jsem toho v diskuzích moc nenašla. Máte s ním některá zkušenost? Které z těchto třech vitamínů byste doporučily?

fertilprona. Obsahuje kyselinu listovou a není tak drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
11.12.16 20:40

Cca mesic pred planovanym pocetim jsem brala kyselinu listovou a v prvnim trimestru vitaminy Chytre miminko. Ve druhem uz jen omegu 3-6-9, kyselinu listovou a jinak nic.
A miminko melo ve 32 tt presne 1500 kg, takze krasne ukazkove, zadne previtaminivane 2kg apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.6.17 10:19

Za sebe mužu doporučit Ogestan, ten jsem měla od své doktorky.Byla jsem s nim velmi spokojená :palec: Nakonec jsem ho brala i v těhu a v době kojení. Vyhovovalo mi složení s listovkou, jodem, omega 3 a vitaminy, nic víc. Balení bylo na měsíc, cena přijatelná ;) Doporučuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex