Vitamíny pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
30.9.14 12:52

Ahoj,
mám syna 16m a pořídila jsem mu sirup Marťánky. Jenomže nemá moc rád sladké a tak mi to plive. Jí hodně ovoce i zeleniny ale teď před zimou jsem chtěla aby nějáké vitamíny ještě raději bral. Krom Marťánků jsem našla ještě Vibovit ale jsou to kousací bonbony takže nepřicházejí v úvahu. Doporučíte něco? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
30.9.14 12:56

Pokud jí, nekupuj mu nic. Pokud bývá nemocný, zkus spíš glukany - Imunoglukan a tomu podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
30.9.14 13:00

Taky jsem teď pořídila Imunoglukan, vitamínům typu Marťánci nebo Vibovit nevěřím..

• Citovat
  • Upravit
25101
30.9.14 13:08

@Ademe2 Já bych nedávala nic tohoto typu… jak píšou holky, spíš nějaký Imunoglukan, někdy stačí živé kultury - jogrurty, případně laktobacilky a tak. Teď mi přišlo od naší pojišťovny, že to můžu mít pro děti proplacené - vím, že sousedka se tam pohrne, já to nechci ani zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
30.9.14 13:10

Nemocný ještě nikdy nebyl :nevim: Spíš jsem chtěla něco jako prevenci k tomu ovoci a zelenině :think: Včera jsme byli na hřišti a deset z patnácti dětí chrchlák, že člověk myslel, že si plíce vyplivnou. :zed: Tak spíš něco co by ho posílilo, loni byl maličký, takže jsme do kolektivu dětí nechodili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
30.9.14 13:16

Děti mám dvě, mladší 20 měsíců - té nedávám nic a starší 4,5 roku. Starší chodí druhým rokem do školky. První rok byla pořád nemocná (rýma, kašel, dokonce 2 x antibiotika)a to i přes to, že jsem si ji nechávala po vyléčení i 14 dní doma zdravou, aby nabrala imunitu. Nakonec se nám osvědčila kombinace Imunoglukanu a ráno a navečer cucat vitamín C (100mg). Brala to tak do dubna/května. Teď od září, co nastoupila do školky, jsem jí to začala dávat zase a měla jen jednou rýmu a to asi na 3 dny. Takže snad už pochytala školkové bacily a nebudou jí otravovat. Toto je moje zkušenost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
30.9.14 13:19

@Ademe2 tak pokud nemocný není, nedala bych už vůbec nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
30.9.14 13:39

Já jsem začala dětem dávat šťávu z Noni od Naturgreen. Není přeslazená, chutná dobře a je to přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
30.9.14 14:03

Pokud nemocný nebývá, vůbec bych to neřešila, pestrá strava a dost pobytu venku je dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
30.9.14 14:04

Já doporučuji otužovat a doma přes zimu moc nepřetápět. Hodně větrat, jíst dost ovoce a zeleniny. Jinak já dávám dětem Enterosgel- všechno o něm najdeš na internetu :kytka: váže na sebe škodliviny a vyplavuje je z těla rychle ven, aby se v organismu nedrželi :) vhodný pro miminka i těhotné. Je to přírodní, žádné lsadidla, ztužovače a podobné blbosti co cpou jinak DO VŠECH vitamínů pro děti. V Marťánkách je ASPARTAM :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.10.14 08:51

Vitaminy jsou jen reklamní tah!! Jak mi potvrdily nezávislý lékárníci a doktoři, je to všechno na jedno brdo. pakliže má dítě onemocnět, tak se to stane.My vyzkoušeli Imunoglukan, Marťánky, Vibovit, Echináčky, Hlíváčky a stejně marodil jako když nic neužíval. Při velké nemoci dávám jen celaskon, i když mi lekař řekl že už to není co bývalo, tudíž taky moc nepomůže. Takže opravdu cpát ovocem a zeleninou, otužovat a sportovat.No toť moje zkušenost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 15:18

Naprosto souhlasím, že téměř vše je dneska marketing. :| pokud jsou děti zdravé, tak jsem spíše taky pro pestrou stravu, pohyb apod. I když z vlastní zkušenosti vím, že ne vše jedí a chutná jim..obzvláště to co je nejvíc zdravé.. :( Svoje děti k tomu vedu už od narození a musím zatukat, že až na pár vyjímek dlabou vše. Jen co začaly sami jíst, tak dostávaly především ovoce, zeleninu (samozřejmě v kašovité stravě), bílé jogurty apod. Málo kdy se mi tedy stane, že by sami od sebe měly doma chut na nějakou sladkost. Nicméně stejně jsou čas od času nemocné, tomu člověk nezabrání, obzvláště, když se pohybují mezi jinými dětmi. Za sebe ale musím říct, že mám ted vyzkoušený IMUREGEN a od té doby, co ho berem, tak u nás nikdo není nemocný. A už to bude vlastně skoro půr roku, co jsem ho kupovala na doporučení kamarádky. Líbí se mi, že to je čistě přírodní produkt, mají ve formě kapslí nebo kapek, ale i kapsle se dají rozpustit ve vodě, což je pro mé děti ideální a chutově to až na pár výjimek :D není poznat. Mají totiž více druhů, záleží na co to člověk přesně chce. Osobně jsem navštívila s kamarádkou firmu, kde to přímo kupuje a ochotně mi tam všichni poradili a byli moc milý! Ještě jsme na závěr dostali zdarma na vyzkoušenou šumivé tablety, které si oblíbil manžel :D, takže na to zatím nedám dopustit. A to už mám upřímně všech vitamínů pro děti, potrav. doplnků a kdo ví čeho ještě chemickýho plný zuby, ale ten imuregen mě fakt nesmírně překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.1.18 21:27

Každý na něj má svůj názor, nám problémy nedělal, dáváme, a dr. doporučila až do tří let, nedostatek slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
17.10.20 18:27

Každé tělo má nedostatek nějaké látky nebo vitamínu, proto užívání doplňků absolutně neodsuzuji, ba naopak někdy je to prostě potřeba. Taky samozřejmě hodně záleží na složení.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
22.10.20 19:08

@Kikinka01 Přesně jak píšeš, většinou to tomu tělu chybí a je potřeba to doplňovat.. proto se ty doplňky dělají. Osobně jsem zastáncem těch doplňků, co tělo nezatěžují a jsou bez chemie

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML