Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj Holky,dnes jsme malé koupila MULTI-TABS +LAKTOBACILY..Trpí pořad na rýmu tak jsem si řekla že zkusím vitamíny.Co si o tom myslíte ?
fííha! já ani nevěděla že exstujou nějaké vitamínky pro děti od jednoho roku. Ale chtěla bych podávat hlavně přes zimu.
Já bych spíš zkusila nějaký přírodní prostředek na posílení Imunity. Nám se osvědčil sirup z hlívy - Imunoglukan nebo bylinné kapičky Kaloba nebo třeba Echinaceový sirup…
Hmarilla píše:
fííha! já ani nevěděla že exstujou nějaké vitamínky pro děti od jednoho roku. Ale chtěla bych podávat hlavně přes zimu.
Malá měla včera rok a v lékárně mi je doporučila..Teď na jaro bude více nemocí tak jsem si říkala že to zkusím a hlavně pořád trpí na rýmu
má ji i tři týdny..
Synkovi bude 14 měsíců a bereme Imunoglukan. Doporučila nám ho homeopatička.
terka85 píše:
Synkovi bude 14 měsíců a bereme Imunoglukan. Doporučila nám ho homeopatička.
alien21 píše:
A nemá alergii???
Alergii nemá jen když má rýmu tak teda fakt pořádnou..:-(
na imunitu jedině lactobacily (a i ty nejlépe ze stravy), všechny doplňky stravy - jakože vitamíny pro děti nejsou faktickým přínosem - leda pro výrobce ![]()
Boriska píše:
na imunitu jedině lactobacily (a i ty nejlépe ze stravy), všechny doplňky stravy - jakože vitamíny pro děti nejsou faktickým přínosem - leda pro výrobce
Nám teda ten Imunoglukan opravdu funguje a lidem v mém okolí taky… Jak mile jsme vysadili, hned to bylo poznat.
Tak mi jedině laktobacily Baby Swiss + každé dopoledne ovoce. Synovi je rok a ještě žádnou rýmu ani kašel neměl. Nejlepší posílení imunity je otužovat (chodit často ven, větrat) a jíst pestrou stravu. To si myslím, že pro roční dítě je to nejdůležitější a ne nějaké multivitaminy.
Mata132 píše:
Tak mi jedině laktobacily Baby Swiss + každé dopoledne ovoce. Synovi je rok a ještě žádnou rýmu ani kašel neměl. Nejlepší posílení imunity je otužovat (chodit často ven, větrat) a jíst pestrou stravu. To si myslím, že pro roční dítě je to nejdůležitější a ne nějaké multivitaminy.
ty laktobacily jsem koupila takéé(kolikrát denně mu je dáváš)?Ven chodíme i dvakrát denně a větrat větráme ovoce jí i dvakrát denně..
laktobacily jen jednou denně třeba 14 dní a pak zase pár dní pauze, neměli by se brát pořád.