Vitamíny pro roční batole

396
27.2.12 14:06

Vitamíny pro roční batole

Ahoj Holky,dnes jsme malé koupila MULTI-TABS +LAKTOBACILY..Trpí pořad na rýmu tak jsem si řekla že zkusím vitamíny.Co si o tom myslíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
27.2.12 14:12

fííha! já ani nevěděla že exstujou nějaké vitamínky pro děti od jednoho roku. Ale chtěla bych podávat hlavně přes zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.2.12 14:15

Já bych spíš zkusila nějaký přírodní prostředek na posílení Imunity. Nám se osvědčil sirup z hlívy - Imunoglukan nebo bylinné kapičky Kaloba nebo třeba Echinaceový sirup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.2.12 14:16
Hmarilla píše:
fííha! já ani nevěděla že exstujou nějaké vitamínky pro děti od jednoho roku. Ale chtěla bych podávat hlavně přes zimu.

Malá měla včera rok a v lékárně mi je doporučila..Teď na jaro bude více nemocí tak jsem si říkala že to zkusím a hlavně pořád trpí na rýmu :-( má ji i tři týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.2.12 14:16

A nemá alergii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
27.2.12 14:19

Synkovi bude 14 měsíců a bereme Imunoglukan. Doporučila nám ho homeopatička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.2.12 14:29
terka85 píše:
Synkovi bude 14 měsíců a bereme Imunoglukan. Doporučila nám ho homeopatička.
alien21 píše:
A nemá alergii???

Alergii nemá jen když má rýmu tak teda fakt pořádnou..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
27.2.12 14:31

na imunitu jedině lactobacily (a i ty nejlépe ze stravy), všechny doplňky stravy - jakože vitamíny pro děti nejsou faktickým přínosem - leda pro výrobce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
27.2.12 14:36
Boriska píše:
na imunitu jedině lactobacily (a i ty nejlépe ze stravy), všechny doplňky stravy - jakože vitamíny pro děti nejsou faktickým přínosem - leda pro výrobce :roll:

Nám teda ten Imunoglukan opravdu funguje a lidem v mém okolí taky… Jak mile jsme vysadili, hned to bylo poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.2.12 14:55

Tak mi jedině laktobacily Baby Swiss + každé dopoledne ovoce. Synovi je rok a ještě žádnou rýmu ani kašel neměl. Nejlepší posílení imunity je otužovat (chodit často ven, větrat) a jíst pestrou stravu. To si myslím, že pro roční dítě je to nejdůležitější a ne nějaké multivitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.2.12 15:05
Mata132 píše:
Tak mi jedině laktobacily Baby Swiss + každé dopoledne ovoce. Synovi je rok a ještě žádnou rýmu ani kašel neměl. Nejlepší posílení imunity je otužovat (chodit často ven, větrat) a jíst pestrou stravu. To si myslím, že pro roční dítě je to nejdůležitější a ne nějaké multivitaminy.

ty laktobacily jsem koupila takéé(kolikrát denně mu je dáváš)?Ven chodíme i dvakrát denně a větrat větráme ovoce jí i dvakrát denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.2.12 15:08

laktobacily jen jednou denně třeba 14 dní a pak zase pár dní pauze, neměli by se brát pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí