Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne nema ani tam není B1 která podporuje chuť k jídlu.
Btw. 1.dite femibion 3230g,2. Dite superfolin 2870g
Mimochodem myslim ze jsou to top vitaminy na trhu momentálně
@skoromamuška Já si to taky říkala že je to blbosti..Jojo říkala mi doktorka že jsou dobrý
Ještě se zeptám jaký je rozdíl mezi Superfolin a chytré mimino s DHA?
Superfolin je od „chytré miminko“ a 1 je plánování a 2 s DHA těhotenství a kojení
Jaké brát vitamíny, aby bylo miminko akorát a ne moc velké, je to vubec reálné? Co jste braly vy a kolik měla vaše dítka po narození? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem moje šéfka, nechci aby hned věděla, že čekáme malé. Jsem na začátku, nechci to hned vytrubovat do světa.
Ja brala u posledniho mamavit. Narodil se 9 dni před terminem a mel 3880g a 50cm ![]()
@Anonymní píše:
Jaké brát vitamíny, aby bylo miminko akorát a ne moc velké, je to vubec reálné? Co jste braly vy a kolik měla vaše dítka po narození? Omlouvám se za anonym, ale chodí sem moje šéfka, nechci aby hned věděla, že čekáme malé. Jsem na začátku, nechci to hned vytrubovat do světa.
Ahoj, tak jestli to vyloženě reálné, to nevím, ale chápu Tvé obavy.
Nicméně, já třeba brala Ogestan(Francouzský výrobce),který jsem měla už od ranného těhu a ž po dobu kojení do půl roka malé.
Ptáš se na velikost maiminka, no, malá měla v termínu 2680 gr, takže obr to fakt nebyl, je možné, že to bylo po těch vitamínech, protože obsahují jen listovku, omega 3,jod a vitamin e a d, nic víc. Brala jsem jen jednou denně a stačilo v pohodě. ![]()
Užívala jsem před, během i po… Doporučil mi ho můj gyndař (Superfolin - Chytré miminko) Syn se narodil 38+3 a měl 52cm a 3660g. Manžel i já jsme vysocí. Lékařka u porodu mi řekla že je v pořádku, že jsou jiné vitamíny po kterých děti spise narostou.
Taky jsem brala Superfolin. V těhu jsou vitamíny a minerály důležité a tězko si to člověk pohlídá bez preparátů k tomu určených. Nic není důlezitějšího než zdavé mimčo. Rozměry dítka bych fakt neřešila. Mé děti nebyly nejmenší, ale to ani já nebyla. Je v tom genetika obou rodičů, strava matky…
Ahojky maminky
V pondělí se nám potvrdilo těhotenství
Jsem v 5 týdnů. Doktorka mi předepsala vitamíny superfolin, máte s tím některá zkušenosti? Kamarádka mi říkala že to brala a že když se ji narodila dcera tak byla prý docela velká na miminko. Myslíte že na to je nějaký vliv? Děkuji za odpovědi a přeji všem krásný zbytek dne