Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No přesně, nechci, aby jsme tam byli jen my
.Jenže jak jim to říct? Babičky a děda, ty tam budou určitě, jenže když půjde přítelovo sestra, musí jít i moje sestry, jinak by bylo peklo
.
Záleží, jak je velká místnost…
U nás to dělají v obřadní místnosti, kde jsou normálně i svatby, takže není problém s místem…klidně, ať jde každý, kdo chce, jen s ohledem na místnost ![]()
@ŠestýSmysl píše:
No přesně, nechci, aby jsme tam byli jen my.Jenže jak jim to říct? Babičky a děda, ty tam budou určitě, jenže když půjde přítelovo sestra, musí jít i moje sestry, jinak by bylo peklo
.
vůbec to neřeš, prosím tě, co máš z lidí kolem?
![]()
Myslím si, že místnost není nijak extra malá, jenže vítat budou min.3 děti, to vím jistě…a pokud tam každý bude mít 10 lidí jako my, tak nevím nevím… ![]()
@ŠestýSmysl píše:
No přesně, nechci, aby jsme tam byli jen my.Jenže jak jim to říct? Babičky a děda, ty tam budou určitě, jenže když půjde přítelovo sestra, musí jít i moje sestry, jinak by bylo peklo
.
A to je první miminko v rodině??
Jestli jo, tak to chápu, že jsou všichni zvědaví.. ![]()
Jesti nechceš ty, aby tam byli, tak jim to řekni.
A jestli ti jde o to, co řeknou ostatní…na to se vyprdni… ![]()
@dani24687 To nejsou jen tak nějací lidé..je to přece naše rodina.
Chtěla jsem tam jen partnera, který ale měl být v práci, tak jsem pozvala moji maminku. Nakonec tam byli oba a bylo to tak akorát, někteří lidé museli stát.
@Lenka512 píše:
A to je první miminko v rodině??
Jestli jo, tak to chápu, že jsou všichni zvědaví..Jesti nechceš ty, aby tam byli, tak jim to řekni.
A jestli ti jde o to, co řeknou ostatní…na to se vyprdni…
Ne, není. Ale u bratra přítele na vítání nebyli, nějak to nevyšlo. Takže přítelovo maminka trvá na tom, že tam být musí. A jeho sestra je taky neodbytná, ta chce být úplně všude!!
…
Zjisti, jak je velká místnost a podle toho se zařiď. U nás je to malinké, dětí hromada, takže šli max. prarodiče a už tak tam bylo plno. S takovou sestavou, jakou plánujete vy, byste asi zabrali všechno místo ![]()
Ale třeba máte tu „vítací“ místnost velkou a žádný problém nebude ![]()
@Lothlorien píše:
Zjisti, jak je velká místnost a podle toho se zařiď. U nás je to malinké, dětí hromada, takže šli max. prarodiče a už tak tam bylo plno. S takovou sestavou, jakou plánujete vy, byste asi zabrali všechno místo
Ale třeba máte tu „vítací“ místnost velkou a žádný problém nebude
Napíšu místostarostovi. Ať to pak není blbý, že nás tam bude tisíc ![]()
@ŠestýSmysl píše:
Ne, není. Ale u bratra přítele na vítání nebyli, nějak to nevyšlo. Takže přítelovo maminka trvá na tom, že tam být musí. A jeho sestra je taky neodbytná, ta chce být úplně všude!!…
Tak jestli to nevadí tobě, tak ať jdou a neřešto.
jen je připrav na to, že tam třeba bude málo židlí, tak budou muset stát…
A můžeš to rozseknout tímhle: Je zvykem dát nějaký dárek k vítání občánků…co dáte??? A uvidíš, kolik jich půjde…
![]()
@ŠestýSmysl píše:
Napíšu místostarostovi. Ať to pak není blbý, že nás tam bude tisíc
Hele, ty se nudíš, co???
Máš vypáno, vyžehleno, uklizeno…?
![]()
![]()
@Lenka512 píše:
Tak jestli to nevadí tobě, tak ať jdou a neřešto.
jen je připrav na to, že tam třeba bude málo židlí, tak budou muset stát…A můžeš to rozseknout tímhle: Je zvykem dát nějaký dárek k vítání občánků…co dáte??? A uvidíš, kolik jich půjde…![]()
@Lenka512 píše:
Hele, ty se nudíš, co???
Máš vypáno, vyžehleno, uklizeno…?![]()
![]()
![]()
![]()
Tak místostarosta je můj kamarád, takže to vadit nebude…
A pro informaci. Vše mám hotovo. Dokonce i uklizenou koupelnu, umytý kočárek, povlečené postele a malá spinká, takže mám leháro
![]()