Jak probíhá vítání občánků? Co připravit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10337
22.5.14 13:21

Nás to čeká za 2 týdny a ještě jsem o vítání občánků, kromě muže a starší dcery, nikomu neříkala :lol:

Příspěvek upraven 22.05.14 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
22.5.14 13:22

U nás kromě mě a manžela šla ještě moje mamka, manželova mamka a sestra. Když jsem měla vítání já jako miminko, šla jen moje mamka a byla tam sama, ani můj táta nešel :cert: Jinak myslím že tolik lidí nevadí když bude velká místnost, u nás se to dělá v obřadní síni, kde je pár míst k sezení a zbytek by stál, ale místa by bylo dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:24
@Lusy23 píše:
Nás to čeká za 2 týdny a ještě jsem o vítání občánků nikomu, kromě muže a starší dcery, nikomu neříkala :lol:

Jenže u nás to probíhalo takhle…Telefon:Ahoj, co děláte příští víkend, máte něco v plánu? Přijeli by jsme…Máme pro malou to a to a to a to a to…a já v tom šoku odpověděla..No, máme vítání občánků, jinak nic. A „maminka“ No to je super, u Terezky jsme nebyli, tak uvidíme alespoň to Vaše…a už to bylo :mrgreen: :mrgreen: A Klára by mohla jít taky…
Co jsem měla říct?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:27
@maminka159 píše:
A někdo tvrdí, že to není dovolená :lol: Taky mám leháro, lepší období mě už asi nečeká :twisted:

Já mám teď 2hodinovou dovolenou, po 3denním šikanování :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Malé rostou zoubky, ani jsem se v klidu nenajedla, tak jsem ráda, že chvíli spí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
22.5.14 13:27

@ŠestýSmysl pokud je to větší místnost, nějaký sál, tak vás tam může být víc. U nás je to v kulturním době takže bych klidně mohla vzít celou rodinku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:28
@maminka159 píše:
Já bych řekla, že je ráda uvidím. Nelam si s tím hlavu, nikdo je nevyhodí

Já řekla to samý, jenže pak až jsem začla přemýšlet, jestli nás tam nebude tisíc…Ale co, jde moje maminka, musí jít i přítelovo maminka a tatínek. A ti ostatní..Když se tam nevejdou, počkají venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.14 13:31
@ŠestýSmysl píše:
@dani24687 To nejsou jen tak nějací lidé..je to přece naše rodina.

no já myslela ty ostatní v sále, nebo proč se ptáš, kolik tam bylo lidí u ostatních?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:33
@dani24687 píše:
no já myslela ty ostatní v sále, nebo proč se ptáš, kolik tam bylo lidí u ostatních?

Jo, ty myslíš ostatní od jiných dětí :),tak to se omlouvám, nepochopila jsem to, myslela jsem, že máš na mysli „nás“ :hug:.No bude mi to hloupý, jestli tam někdo bude mít jen babičky a já skoro celou rodinu, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:35
@maminka159 píše:
Mě malej spával do cca 10 měsíců 4× denně a v noci celou noc, to byla pohodička :P. Teď už to taky taková sranda není, je děsně akční, spí jen po obědě a já čekám druhý. Ale že je to nejhezčí období mého života, na tom si trvám. I když mu zrovna roste zub. Jen mám strach, co nám s tou pohodičkou vyvede druhé dítko.

Malá se v noci budila jen 1×, teď někdy i 3×. Myslím si, že má hlad! Jenže když jí dám více mléka, tak to nedojí, ale stejně se za 3 hodiny vzbudí hladová! Na Nutrilon 2 je ještě brzy, není je ještě ani půl roku..Začala jsem s příkrmy, tak myslím, že asi zkusím nějakou tu kašičku. Jenže doktor říkal, že nejdřív zeleninu, pak kaše, pak ovoce…tak nevím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:36

@maminka159 To už mám. Máme šatičky, bílou košilku a bílé legíny :oops: a čelenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.5.14 13:37

Na hujerovic akce nechodíme, takže naše děti „přivítány“ nebyly. Kdyby úřad stanovil maximální kontingent příbuzenstva na jednoho občánka např. na 4 osoby a zakázal pořizování záznamů jiným než jedním smluvním fotografem a kameramanem tak bychom zašli, ale protože za stávajících podmínek bychom museli spoléhat na slušnost spoluobčanů tak jsme to rychle zavrhli a udělali si soukromou oslavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
22.5.14 13:38
@ŠestýSmysl píše:
Jo, ty myslíš ostatní od jiných dětí :),tak to se omlouvám, nepochopila jsem to, myslela jsem, že máš na mysli „nás“ :hug:.No bude mi to hloupý, jestli tam někdo bude mít jen babičky a já skoro celou rodinu, víš?

myslím, že to nemusí. :nevim: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:39
@BaraF píše:
Na hujerovic akce nechodíme, takže naše děti „přivítány“ nebyly. Kdyby úřad stanovil maximální kontingent příbuzenstva na jednoho občánka např. na 4 osoby a zakázal pořizování záznamů jiným než jedním smluvním fotografem a kameramanem tak bychom zašli, ale protože za stávajících podmínek bychom museli spoléhat na slušnost spoluobčanů tak jsme to rychle zavrhli a udělali si soukromou oslavu.

Tobě vadí ostatní lidi? A že tam fotografují? To asi to „své“ miminko, nebo si myslíš, že jsou zvědavý i na ostatní cizí děti? To mi přijde divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
22.5.14 13:43
@ŠestýSmysl píše:
Tobě vadí ostatní lidi? A že tam fotografují? To asi to „své“ miminko, nebo si myslíš, že jsou zvědavý i na ostatní cizí děti? To mi přijde divné…

Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
22.5.14 13:45
@BaraF píše:
Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.

Asi máš špatnou zkušenost, ale nedovedu si představit svojí maminku, jak se válí po zemi a blýská tabletem :mrgreen: :mrgreen:.Ale dobře, je to Tvůj názor. Já se jen ptala, kolik lidí tam bylo od ostatních rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný