Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nás to čeká za 2 týdny a ještě jsem o vítání občánků, kromě muže a starší dcery, nikomu neříkala ![]()
Příspěvek upraven 22.05.14 v 13:24
U nás kromě mě a manžela šla ještě moje mamka, manželova mamka a sestra. Když jsem měla vítání já jako miminko, šla jen moje mamka a byla tam sama, ani můj táta nešel
Jinak myslím že tolik lidí nevadí když bude velká místnost, u nás se to dělá v obřadní síni, kde je pár míst k sezení a zbytek by stál, ale místa by bylo dost ![]()
@Lusy23 píše:
Nás to čeká za 2 týdny a ještě jsem o vítání občánků nikomu, kromě muže a starší dcery, nikomu neříkala
Jenže u nás to probíhalo takhle…Telefon:Ahoj, co děláte příští víkend, máte něco v plánu? Přijeli by jsme…Máme pro malou to a to a to a to a to…a já v tom šoku odpověděla..No, máme vítání občánků, jinak nic. A „maminka“ No to je super, u Terezky jsme nebyli, tak uvidíme alespoň to Vaše…a už to bylo
A Klára by mohla jít taky…
Co jsem měla říct?? ![]()
@maminka159 píše:
A někdo tvrdí, že to není dovolenáTaky mám leháro, lepší období mě už asi nečeká
Já mám teď 2hodinovou dovolenou, po 3denním šikanování
.Malé rostou zoubky, ani jsem se v klidu nenajedla, tak jsem ráda, že chvíli spí ![]()
@ŠestýSmysl pokud je to větší místnost, nějaký sál, tak vás tam může být víc. U nás je to v kulturním době takže bych klidně mohla vzít celou rodinku ![]()
@maminka159 píše:
Já bych řekla, že je ráda uvidím. Nelam si s tím hlavu, nikdo je nevyhodí
Já řekla to samý, jenže pak až jsem začla přemýšlet, jestli nás tam nebude tisíc…Ale co, jde moje maminka, musí jít i přítelovo maminka a tatínek. A ti ostatní..Když se tam nevejdou, počkají venku ![]()
@ŠestýSmysl píše:
@dani24687 To nejsou jen tak nějací lidé..je to přece naše rodina.
no já myslela ty ostatní v sále, nebo proč se ptáš, kolik tam bylo lidí u ostatních?
@dani24687 píše:
no já myslela ty ostatní v sále, nebo proč se ptáš, kolik tam bylo lidí u ostatních?
Jo, ty myslíš ostatní od jiných dětí
,tak to se omlouvám, nepochopila jsem to, myslela jsem, že máš na mysli „nás“
.No bude mi to hloupý, jestli tam někdo bude mít jen babičky a já skoro celou rodinu, víš?
@maminka159 píše:
Mě malej spával do cca 10 měsíců 4× denně a v noci celou noc, to byla pohodička. Teď už to taky taková sranda není, je děsně akční, spí jen po obědě a já čekám druhý. Ale že je to nejhezčí období mého života, na tom si trvám. I když mu zrovna roste zub. Jen mám strach, co nám s tou pohodičkou vyvede druhé dítko.
Malá se v noci budila jen 1×, teď někdy i 3×. Myslím si, že má hlad! Jenže když jí dám více mléka, tak to nedojí, ale stejně se za 3 hodiny vzbudí hladová! Na Nutrilon 2 je ještě brzy, není je ještě ani půl roku..Začala jsem s příkrmy, tak myslím, že asi zkusím nějakou tu kašičku. Jenže doktor říkal, že nejdřív zeleninu, pak kaše, pak ovoce…tak nevím ![]()
@maminka159 To už mám. Máme šatičky, bílou košilku a bílé legíny
a čelenku ![]()
Na hujerovic akce nechodíme, takže naše děti „přivítány“ nebyly. Kdyby úřad stanovil maximální kontingent příbuzenstva na jednoho občánka např. na 4 osoby a zakázal pořizování záznamů jiným než jedním smluvním fotografem a kameramanem tak bychom zašli, ale protože za stávajících podmínek bychom museli spoléhat na slušnost spoluobčanů tak jsme to rychle zavrhli a udělali si soukromou oslavu.
@ŠestýSmysl píše:
Jo, ty myslíš ostatní od jiných dětí,tak to se omlouvám, nepochopila jsem to, myslela jsem, že máš na mysli „nás“
.No bude mi to hloupý, jestli tam někdo bude mít jen babičky a já skoro celou rodinu, víš?
myslím, že to nemusí.
![]()
@BaraF píše:
Na hujerovic akce nechodíme, takže naše děti „přivítány“ nebyly. Kdyby úřad stanovil maximální kontingent příbuzenstva na jednoho občánka např. na 4 osoby a zakázal pořizování záznamů jiným než jedním smluvním fotografem a kameramanem tak bychom zašli, ale protože za stávajících podmínek bychom museli spoléhat na slušnost spoluobčanů tak jsme to rychle zavrhli a udělali si soukromou oslavu.
Tobě vadí ostatní lidi? A že tam fotografují? To asi to „své“ miminko, nebo si myslíš, že jsou zvědavý i na ostatní cizí děti? To mi přijde divné…
@ŠestýSmysl píše:
Tobě vadí ostatní lidi? A že tam fotografují? To asi to „své“ miminko, nebo si myslíš, že jsou zvědavý i na ostatní cizí děti? To mi přijde divné…
Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.
@BaraF píše:
Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.
Asi máš špatnou zkušenost, ale nedovedu si představit svojí maminku, jak se válí po zemi a blýská tabletem
.Ale dobře, je to Tvůj názor. Já se jen ptala, kolik lidí tam bylo od ostatních rodičů