Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@BaraF píše:
Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.
Tak to máme podobně
Jsem dostala minulý týden zprda, ze odmítám chodit na takové akce. Prý jsem jediná nenormální! Tak nejsem ![]()
@ŠestýSmysl píše:
Ahojky holky! Prosím Vás, máme příští týden vítání občánků. A můj dotaz zní…Kolik Vás tam z rodiny bylo? Od nás chtějí jít rodiče přítele, jeho sestra, moje mamka, moje 2 sestry, neteř a taky kmotra s kamarádkou…:-).Já se trošku bojím, aby nás tam nebylo moc, aby jsme nebyli jako Hujerovi![]()
![]()
Není to moc? Naše dcera nebude jediné miminko, které budou vítat a i oni tam budou mít určitě příbuzenstvo, tak aby jsme se tam vůbec vešli.
Jakože 11 plus vaše dítě?
No podle mě je to moc. Rodiče když chtějí bych vzala, ale sourozence (ještě s dětma), kamarádky ani kmotru ne. Kmotra byla u křtu, to jí musí stačit
.
@ŠestýSmysl Já byla syna zapsat včera a pozvaní jsme na 16.6. Normálně jsem ani nepřemýšlela nad tím kdo tam půjde. Rodina přítele je tak početná, že kdyby šli všichni, už by se tam jiní občánci nevešli
.. Nevím, půjdu já, přítel, náš malej a..tak bych to viděla
Možná ještě moje máti. Víc ne, to by chtěli jít všichni jak je znám..
![]()
@ŠestýSmysl píše:
Ahojky holky! Prosím Vás, máme příští týden vítání občánků. A můj dotaz zní…Kolik Vás tam z rodiny bylo? Od nás chtějí jít rodiče přítele, jeho sestra, moje mamka, moje 2 sestry, neteř a taky kmotra s kamarádkou…:-).Já se trošku bojím, aby nás tam nebylo moc, aby jsme nebyli jako Hujerovi![]()
![]()
Není to moc? Naše dcera nebude jediné miminko, které budou vítat a i oni tam budou mít určitě příbuzenstvo, tak aby jsme se tam vůbec vešli.
Tý jo, to jako fakt?
Vždyť to ani nestojí za to. Za 10 minut je po všem. My tam byli ve čtyřech. Já, muž, starší syn a miminko a vůbec mě ani nenapadlo zvát někoho dalšího ![]()