Jak probíhá vítání občánků? Co připravit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
22.5.14 13:48
@BaraF píše:
Vadí mi znuděné zlobící děti a všichni chrchlající co „povinně“ vyrazili na akci. Vadí mi, když dvacet kreténů pípá a blýská tabletkama, přechází a válí se po zemi v době kdy probíhá obřad (představení, vystoupení, závody…).
A divné mi přijde, že to dnes spoustě lidí připadá normální.

Tak to máme podobně :mrgreen: Jsem dostala minulý týden zprda, ze odmítám chodit na takové akce. Prý jsem jediná nenormální! Tak nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.5.14 14:18
@ŠestýSmysl píše:
Ahojky holky! Prosím Vás, máme příští týden vítání občánků. A můj dotaz zní…Kolik Vás tam z rodiny bylo? Od nás chtějí jít rodiče přítele, jeho sestra, moje mamka, moje 2 sestry, neteř a taky kmotra s kamarádkou…:-).Já se trošku bojím, aby nás tam nebylo moc, aby jsme nebyli jako Hujerovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Není to moc? Naše dcera nebude jediné miminko, které budou vítat a i oni tam budou mít určitě příbuzenstvo, tak aby jsme se tam vůbec vešli.

Jakože 11 plus vaše dítě? :mrgreen: No podle mě je to moc. Rodiče když chtějí bych vzala, ale sourozence (ještě s dětma), kamarádky ani kmotru ne. Kmotra byla u křtu, to jí musí stačit :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27599
22.5.14 14:21

5 a byl to průměr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
22.5.14 15:31

@ŠestýSmysl Já byla syna zapsat včera a pozvaní jsme na 16.6. Normálně jsem ani nepřemýšlela nad tím kdo tam půjde. Rodina přítele je tak početná, že kdyby šli všichni, už by se tam jiní občánci nevešli :lol:.. Nevím, půjdu já, přítel, náš malej a..tak bych to viděla :think: Možná ještě moje máti. Víc ne, to by chtěli jít všichni jak je znám.. :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5826
22.5.14 17:41
@ŠestýSmysl píše:
Ahojky holky! Prosím Vás, máme příští týden vítání občánků. A můj dotaz zní…Kolik Vás tam z rodiny bylo? Od nás chtějí jít rodiče přítele, jeho sestra, moje mamka, moje 2 sestry, neteř a taky kmotra s kamarádkou…:-).Já se trošku bojím, aby nás tam nebylo moc, aby jsme nebyli jako Hujerovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Není to moc? Naše dcera nebude jediné miminko, které budou vítat a i oni tam budou mít určitě příbuzenstvo, tak aby jsme se tam vůbec vešli.

Tý jo, to jako fakt? 8o :mrgreen: Vždyť to ani nestojí za to. Za 10 minut je po všem. My tam byli ve čtyřech. Já, muž, starší syn a miminko a vůbec mě ani nenapadlo zvát někoho dalšího :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný