Vítání občánků Moravská Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
23.11.11 15:07

Vítání občánků Moravská Ostrava

Ahoj maminky,
nevíte jak probíhá vítání občánků v městské části Moravská Ostrava? Zajímá mne průběh, kolik tam bývá lidí, jaké jsou dárečky. Nás to čeká teď v sobotu, tak ať vím, do čeho jdeme :-D. Děkuji za komentáře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ajuja
23.11.11 22:17

Ahoj,nevím,jak to probíhá v Moravské Ostravě,ale můžu ti v kostce popsat,jak to probíhalo v MarHorách-myslím,že se to nemůže moc lišit.Takže v době,kdy jsem to absolvovala s dcerou já,bylo pozvaných asi 16 dětí a přišli skoro všichni.Sebou si můžeš vzít veškeré příbuzenstvo,ty s mimi sedíš v první řadě,příbuzní za vámi.Promluví nějaký ten zástupce radnice,žáci zpívají písně nebo jen hrají na nástroje-u nás třeba hráli od Gotta „Jdi za štěstím“,je to i z jedné pohádky a to jsem byla i docela naměkko. :D Potom se jdete všichni podepsat do kroniky nebo ,co to je,no a nakonec si můžeš nechat mimi vyfotit v kolíbce.Jako dáreček byl diplom s pěknou básničkou a „had“na postýlku-to co obtočíš okolo šprušlí a jsou na tom různé hračky,nemůžu si teď vzpomenout,jak se to správně jmenuje.Celé to netrvá dýl než půl hodiny a je to moc pěkné.

• Citovat
  • Upravit
1.10.14 13:45

Ahoj, můžu se zeptat jak to dopadlo? nikdo nás nezval…prý se teď musí přihlašovat..nikde to nemůžu najít:-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová