Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky,
nevíte jak probíhá vítání občánků v městské části Moravská Ostrava? Zajímá mne průběh, kolik tam bývá lidí, jaké jsou dárečky. Nás to čeká teď v sobotu, tak ať vím, do čeho jdeme
. Děkuji za komentáře. ![]()
Ahoj,nevím,jak to probíhá v Moravské Ostravě,ale můžu ti v kostce popsat,jak to probíhalo v MarHorách-myslím,že se to nemůže moc lišit.Takže v době,kdy jsem to absolvovala s dcerou já,bylo pozvaných asi 16 dětí a přišli skoro všichni.Sebou si můžeš vzít veškeré příbuzenstvo,ty s mimi sedíš v první řadě,příbuzní za vámi.Promluví nějaký ten zástupce radnice,žáci zpívají písně nebo jen hrají na nástroje-u nás třeba hráli od Gotta „Jdi za štěstím“,je to i z jedné pohádky a to jsem byla i docela naměkko.
Potom se jdete všichni podepsat do kroniky nebo ,co to je,no a nakonec si můžeš nechat mimi vyfotit v kolíbce.Jako dáreček byl diplom s pěknou básničkou a „had“na postýlku-to co obtočíš okolo šprušlí a jsou na tom různé hračky,nemůžu si teď vzpomenout,jak se to správně jmenuje.Celé to netrvá dýl než půl hodiny a je to moc pěkné.
Ahoj, můžu se zeptat jak to dopadlo? nikdo nás nezval…prý se teď musí přihlašovat..nikde to nemůžu najít:-) díky