Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledáme maminky z Prahy 4 ke společně stráveným chvilkám (procházky, cvičení, plavání, výlety atd..)
Ahoj
my jsme se do Nuslí přestěhovali před necelým měsícem. Jak staré máš mimčo?
Jestli chceš přidej se k nám https://www.emimino.cz/…aha-4-59973/ ![]()
Ale je fakt, že z Nuslí je tam myslím jen jedna maminka a já. Tak třeba se ještě někdo ozve.
Ahoj mam 2m Martinka a Ty? Kam chodite, my do parku za Arkady nebo na Vysehrad ci k ceske televizi????
My tady bydlíme teprv necelé tři týdny, tak jsme byli akorát v Grébovce. Bydlíme na Synkáči, tak máme kousek i Folimanku. Máme 10ti měsíční Kristýnku a zrovna je ve fázi, kdy ji nebaví být v kočáře, tak jdeme max. na nákup, ale na ten Vyšehrad už se hrozně těšíme. A nechodíte někam tady plavat?
plavat se chystame ale az od brezna na vysehrade je bazen u jedlickarny
tak az budes chtit vyrazit na ten Vysehrad tak se ozvi.....
Ahoj, chybí nám tu mateřské centrum, co? Ráda se na společnou procházku a pokec přidám. Mauťa a 5měsíční Terka
Ahoj a kde bydlíš? My jezdíme do DBKáčka je to pár zastávek busem 193 a nebo je prej dobrý v Kotvě, ale tam jsme ještě nebyli.
Ahoj, ja bydlim na Pankraci a do parku za Arkady take chodime i na Vysehrad, tady v okoli zadne maminky moc neznam, ale az bude lepsi pocasi, tak bychom se k vam rady pridaly na nejakou prochazku,mam pulrocni Kacenku.
Ahojky, taky jsem z Nuslí, kousek od Synkáče…
Za chvíli nám začne jaro
Tak bysme mohly něco podniknout?
Mám 10m syna ![]()
Marsee ahoj, my bydlíme kousek od České spořitelny, jsme tady zatím čtyři měsíce a moc maminek tu teda není - myslím okolí Synkáče. Super, že nám tady otevřeli to DMko, že?
Ahojky Banny.J ![]()
jj, moc nás tady není. Před pár dny se mi odstěhovala jedna maminka do pryč, před pár měsíci druhá a už zase nemám nikoho…
Kde otevřeli DM?
A Česká Spořitelna…tak to nevím kde je:) Přiznám se že bankovní domy nepotřebuji, tak ani nevím
Nějaký další bližší bod? Já bydlím u křižovatky Petra Rezka a Čiklova ![]()
jé, tak to máme fakt blízko
. To DM otevřeli, jak byl před tím Rossmann jestli víš. A kam tady chodíte na procházky, naše Kristýnka není moc kočárková, tak většinou ji to baví do obchodu a zpátky ![]()
No Tedík naštěstí jezdí rád, ale počítám s tím, že stejně za chvíli stejně bude chtít se někde batolit:)