Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky,
sice uz nejaky rok v Praze ziju, ale neznam tu moc lidi-hlavne zadnou tehotnou holku. Tak bych rada nasla nekoho na kaficka,pokec a pozdeji na projizdky s kocarkama
.
Ted jsem 13+5 a termin mam 28.7. Jsem z Prahy 4 z Kunratic, tak sup, pridejte se ke mne ![]()
Ahoj, koukám, že je tu nějak prázdno…to je čekajících mamimek na Praze 4 tak málo? A nebo se shází někde jinde? ![]()
Ahojky,
bydlím v Libuši, termín porodu mám 9.7. a ráda poznám maminky z Prahy 4 ![]()
Jéé tak konečně nějaká maminka z Prahy 4. No řekni, je nás tu nějak málo, co? ![]()
To tedy jo, Praha 4 je nějak málo plodná…
a ty jsi přesně odkud? Jinak je mi skoro 34 a čekám první miminko a vypadá to na chlapečka ![]()
Lidas píše:
To tedy jo, Praha 4 je nějak málo plodná…a ty jsi přesně odkud? Jinak je mi skoro 34 a čekám první miminko a vypadá to na chlapečka
Já jsem ze Záběhlic/Spořilova. Je mi 30 a čekáme taky první mimi - a už víme, že to bude chlapeček ![]()
A jak se bude chlapeček jmenovat? U nás vítězí Kubíček
Sice jsem si trochu víc přála holčičku, ale teď už se těšíme na chlapečka…nejdůležitější je , aby bylo mimi zdravé ![]()
Lidas: no my ještě jméno vybrané nemáme…Pořád jen tak koketujeme s nějakými typy, ale nic z toho není konečné. Na holku by to bylo jednodušší, krásných holčičích jmen je hodně. Takhle si budeme muset lámat trošku hlavu, ale určitě bude klouček stát za to
Jakub je pěkné jméno, ale máme ho už v rodině takže pro nás je tohle pasé ![]()
Lidas píše:
Asi by bylo fajn se někdy sejít?
Ahoj, no možná by to nebylo od věci…ale jak člověk pracuje, tak má pořád nějak málo času. Ty už jsi na mateřské? ![]()
bumbinka píše:
My jsme z Modřan
Modřany, modřany
Ty asi čekáš už druhé mimi, podle fotky, že? ![]()
TeaTereza píše:bumbinka píše:Modřany, modřany
My jsme z ModřanTy asi čekáš už druhé mimi, podle fotky, že?
Jj, druhé, prvnímu teď byly dva roky
. A druhé bude v červenci…
Bumbinka: Tak to budou dvě radosti, co?
A co teď čekáte? Už víš? ![]()
TeaTereza píše:
Bumbinka: Tak to budou dvě radosti, co?A co teď čekáte? Už víš?
No jo, radosti bude habaděj ![]()
Zatím nevím, jdu 7. března na velký ultrazvuk, tak uvidíme, jestli se mrňous ukáže
. Zatím se vždycky tak strašně mrskal, že bylo sotva vidět, že je to človíček
![]()
A ty máš termín kdy?