Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
1.3.11 16:44

A vy jste holky všechny vdané? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:14

Lidas

no tak uvidíš, ty jsi droboučká, takže budeš mít i menší bříško. Já bych se už do toho na jaře asi nevlezla. Ale pak si myslím na léto ke kočáru, že budou super pohodlné a zakryjí ještě nějaký ty kilča co nám po porodu zbudou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:16
Lidas píše:

Já jsem :hug: Měli jsme svatbu loni v létě 26.června. To bylo báječný :srdce: A ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.3.11 17:18
TeaTereza píše:
no tak uvidíš, ty jsi droboučká, takže budeš mít i menší bříško. Já bych se už do toho na jaře asi nevlezla. Ale pak si myslím na léto ke kočáru, že budou super pohodlné a zakryjí ještě nějaký ty kilča co nám po porodu zbudou :-D

Já doufám, že mi budou, ale třeba se pletu? Zatím mi jdou kilča jen do bříška… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.3.11 17:19
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Já jsem :hug: Měli jsme svatbu loni v létě 26.června. To bylo báječný :srdce: A ty? :think:

Nejsem vdaná, přítel se do toho moc nehrnul…teď to vypadá nadějně, ale já se chci vdávat až po porodu…taky bych chtěla svatbu v létě, tak to asi necháme na příští rok? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:19
Lidas píše:
TeaTereza píše:
no tak uvidíš, ty jsi droboučká, takže budeš mít i menší bříško. Já bych se už do toho na jaře asi nevlezla. Ale pak si myslím na léto ke kočáru, že budou super pohodlné a zakryjí ještě nějaký ty kilča co nám po porodu zbudou :-D
Já doufám, že mi budou, ale třeba se pletu? Zatím mi jdou kilča jen do bříška… :lol:

Mě zatím většina kil taky…poznám podle kalhot - že je nezapnu jen na bříšku, ale kdo ví jak tomu bude za měsíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.3.11 17:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:23

Cvíčení hráze

Holky, na vás asi brzy, ale přemýšlely jste o porodu… resp. o jeho části a to o nastřižení? Tak nějak čtu různé diskuse a tak, a prej je to docela bolestivé - hlavně rekonvalescence - při porodu to člověk ani necítí. A našla jsem nějakou cvičební pomůcku EPI-NO. Slyšeli jste o tom? Nemáte z okolí nějaké zkušenosti, zda to pomohlo? :think: Možná by to stálo za to, ale stojí to kolem 2tis, což není zrovna nejlevnější, ale kdyby to mělo zabrat. Tak do toho jdu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:25
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Já jsem :hug: Měli jsme svatbu loni v létě 26.června. To bylo báječný :srdce: A ty? :think:
Nejsem vdaná, přítel se do toho moc nehrnul…teď to vypadá nadějně, ale já se chci vdávat až po porodu…taky bych chtěla svatbu v létě, tak to asi necháme na příští rok? :nevim:

Aha… :-( to je mi líto, že se do toho nehrnul. Ale oni někteří chlapi to holt nepovažují za důležité :-) Ale teď jak budete mít mrňouska, tak určitě bude taky chtít celou rodinku :wink: Máš se na co těšit a určitě teď asi ještě počkej, páč s kojícím mimi by sis to tolik neužila - teda si myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
1.3.11 17:27
Lidas píše:
Chystáte se?
http://www.forkids.cz/…ntercept.asp

Svět Star Wars na veletrhu FOR KIDS - ježiš to nemůžu ukázat manželovi, je tak trochu do Star Wars blázen :mrgreen:
Ale jinak ten veletrh je docela zajímavej… to vůbec nevím, že něco takového existuje :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.3.11 18:00
TeaTereza píše:
Holky, na vás asi brzy, ale přemýšlely jste o porodu… resp. o jeho části a to o nastřižení? Tak nějak čtu různé diskuse a tak, a prej je to docela bolestivé - hlavně rekonvalescence - při porodu to člověk ani necítí. A našla jsem nějakou cvičební pomůcku EPI-NO. Slyšeli jste o tom? Nemáte z okolí nějaké zkušenosti, zda to pomohlo? :think: Možná by to stálo za to, ale stojí to kolem 2tis, což není zrovna nejlevnější, ale kdyby to mělo zabrat. Tak do toho jdu :wink:

Prý spíš bolí to hojení, aspoň ségra si nemohla docela dlouho sednout… :cry:
Já mám dle doktora úzkou pánev, prý hraniční hodnoty…jestli se mi během těhu neroztáhne, tak mě možná čeká císař :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.3.11 06:56

Ja taky chtela holcicku, tak je fajn, ze to vyslo, ale jak rikas, at je to co je to, tak hlavne v poradku…ja taky do prace jeste chodim, ale ta placenta me asi dlouho nenecha…
Jinak vdana nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.3.11 07:44
veronika.st píše:
Ja taky chtela holcicku, tak je fajn, ze to vyslo, ale jak rikas, at je to co je to, tak hlavne v poradku…ja taky do prace jeste chodim, ale ta placenta me asi dlouho nenecha…
Jinak vdana nejsem…

A jak se bude holčička jmenovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.3.11 07:53

Ahoj holky, přeju krásný den :)

Abych nebyla za ignornta, odpovím na otázky, které tu padly, i když si je možná nepamatuju všechny :). Jsem vdaná, ale brali jsme se, až když byl Ondrovi rok a něco, loni v létě, a bylo to super. Otěhotněla jsem totiž už po dvou měsících známosti :oops: , takže jsme měli spoustu jiných starostí, co zařídit, museli jsme sehnat bydlení, já jsem se musela po nástupu na MD přestěhovat, … Ale svatba v létě byla moc hezká, a havně, Ondra si to krááásně užil, byl za hvězdu, nás si nikdo moc nevšímal, takže jsem nebyla nervózní, co na sebe a tak :).

Jinak když jsem pracovala, učila jsem španělštinu na univerzitě v Plzni a různě ve firmách, překládala a tlumočila. Teď občas překládám, abych z toho úplně nevypadla (ale stejně mám pocit, že hodně zapomínám, přece jenom, jak člověk nemluví denně, je to znát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.3.11 07:57
TeaTereza píše:
Holky, na vás asi brzy, ale přemýšlely jste o porodu… resp. o jeho části a to o nastřižení? Tak nějak čtu různé diskuse a tak, a prej je to docela bolestivé - hlavně rekonvalescence - při porodu to člověk ani necítí. A našla jsem nějakou cvičební pomůcku EPI-NO. Slyšeli jste o tom? Nemáte z okolí nějaké zkušenosti, zda to pomohlo? :think: Možná by to stálo za to, ale stojí to kolem 2tis, což není zrovna nejlevnější, ale kdyby to mělo zabrat. Tak do toho jdu :wink:

Ahoj, já o podobném přístroji nikdy neslyšela, jen o masáži hráze, na to se prodávají různé speociální olejíčky. Mně to ale bylo nepříjemné, takže jsem to nakonec moc poctivě nedělala, švagrová ano, a stejně ji nastřihávali. Hodně záleží na každém porodu…
Já jsem nakonec po 12 hodinách strašných kontrakcí stejně rodila císařem, takže ani nevím, jak bych jinak dopadla :nevim:
Rozhodně pokud to tentokrát vyjde, tak chci rodit normálně, klidně s nastřižením, prý to bolí, ale ty holky normálně pár hodin po porodu chodí, a že se nepohodlně sedí, to je dost malá daň. Lepší než x hodin na jipce na kapačkách a pak anio neuzvednout dítě, nemoct se zvednout z postele, fujtajksl, snad už nikdy :(.

Ale některá jste tu psaly, že vás možná čeká císař, tak nechci strašit, zase nějak to dítě ven musí, Ondrovi to asi zachránilo život, možná i mně. A zas tak strašné to není, přežila jsem a druhého se taky nebojím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová