Maminky Havířov

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
665
17.1.11 16:35

Maminky Havířov

Najde se nějaká mamča s dětmi na procházkování, povídáníčko u kávy či nakupování a sport? Mnohé kamarádky se už rozutekly do práce a dobrých přátel není nikdy dost. Mám 2 kluky a jsme pro každou srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2245
17.1.11 17:18

a z které části Havířova jsi?

já bydlím v Šenově a přes les to mám na šumbark kousek.

Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
17.1.11 17:38

Jsem z centra Havířova, kousek od Jitřenky. V Šenově bydlí manželovi rodiče. Ale není problém se někdy potkat, mám auto a můžu dojet. Jak staré máš dítko či děti? Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
17.1.11 17:52

Ahoj já bydlím u kulturního domu radost a mám dvě děti 15 letého kluka a 6 týdenní holčičku. Pokud bys měla zájem můžeme se někdy domluvit na společné procházce. Kamarádky mám, ale ne s tak malými dětmi tak bych byla ráda. Můžeš napsat soukromou zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
17.1.11 19:20

já mám 4-letho chlapečka Matěje a dvouletou Lindu

klidně se můžeme sejít mám aky auto i když pro mě je problém v Havířově řídit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
17.1.11 20:41

Tak já můžu někdy dojet …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
17.1.11 21:07

tak to by bylo super moji prcoši nemají moc konakt s dětma. kámošky už taky pracují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
23.8.11 20:40

Ahojky,jak staré máš prcky? Já mám taky dva (kluka a holku),a taky hledám nějakou kámošku na pokec.Nejsem přímo z Havířova,ale ze Suché,to je coby kamenem dohodil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
24.8.11 07:49

Ahoj, mám 2 kluky, Štěpán (3) a Vojta (6). Z které části Suché jsi? Já vyrostla v Prostřední, tak se možná známe. Papa Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.8.11 21:30

Já jsem z Horní Suché :-) Tak to už chodíš do práce, když má mladší 3 roky nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
25.8.11 10:02

Ahoj, do práce zatím nechodím, 18.8. mi skončil rodičák, zaměstnavatel je v konkurzu, tak jsem se domluvila na výpovědi a od pátku jsem na pracáku :( Vojta už jde do školy a mladší nastupuje do školky, ale je děsný mamánek, tak to bude boj :cert: Vojtik šel do školky až ve 4 a byl už připravený, Štěpka asi ještě není připravený, ale nebudeme to hrotit a uvidíme jak se k tomu postaví. A ty máš jak staré prcky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.11 14:37

Já mám 3-letého Adama (v červenci) a 7-měsiční Aničku. Adam je taky pěkný mamánek a jak jsou někde děti, tak tam radši ani nechce jít. Bohužel nás do školky nevzali, přitom by to už potřeboval jako sůl. Tak to už máš teď napohodu, kluci už jsou velcí, tak se to dá, že? U nás pořád blázinec, malá si vyžaduje pozornost a pořád chce nějakou změnu, nesmí být nuda, takže někdy to je :zed: Jinak máš krásné jména pro kluky, oba jsem u Adámka propagovala, nevyšlo ani jedno, nakonec zvítězil tedy „Adam“. Ještě, že jsme teď měli holku, na klukovi by jsme se neshodli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
26.8.11 15:38

Taky hezké jsména pro děti :) No jinak doma mám pořádný blázinec, jeden prochází obdobím vzdoru a druhý předpubertou, kolikrát bych nejraději někam utekla, abych je pořád nemusela napomínat :mrgreen: Snad se to zklidní až bude i Štěpka ve školce, já budu mít dopoledne klid na všechny věci okolo domácnosti, tak se mi tu pořád někdo plantá a taky když budu hledat tu práci, tak mi nikdo nebude křičet do telefonu. Štěpik dnes po dlouhé době usnul po „O“ tak jsem se taky natáhla s MP3 a odpočinula, Vojtik byl za barákem s kluky v bazénku, před chvíli došel umáčený, ale spokojený, tak dostal svačinu a utíkal zase ven. Na dvorku má své kamarády, já mám přehled, tak ho pouštím už samotného.
Tak hezký víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.9.11 10:12

Ahojky. Můžu se k vám přidat? Jsem taky z Havířova - město, bydlím kousek od Magistrátu a mám měsíčního chlapečka. Nepocházím z Havířova, tak taky moc kamarádek s malými miminky nemám :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.9.11 12:44

Ahoj :) určitě se můžeš přidat, já už sice nemám malé mimuško, ale to nevadí. A odkud jsi? Jak dlouho bydlíš v Havířově? Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová