Maminky Havířov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
8.9.11 13:48

Ahoj holky, teď jsem se nějakou dobu odmlčela. Doma pořád blázinec, jsem „chodící mrtvola“,tak na net ani není čas a chuť. Anička špatně v noci spí, jsem pořád unavená a protivná sama sobě. Den vyloženě neprožívám,ale přežívám. Vytočí mě každá maličkost a prostě celkově mi vše leze na nervy :evil: Doufám, že vy jste na tom holky líp, snad brzo bude líp i u nás, ale kdy? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
8.9.11 14:02

Katulendo, neboj brzy to bude lepší, nerostou malé zoubky? Kluci jak jim lezly zuby byli ukňouraní a taky jsem si připadala bezradná. Taky se kolem 8m dítka upínají na mámu, i to je dost namáhavé období, prcek za tebou leze i na záchod a jak mu zmizíš z dohledu je hned křik. Ale abych pravdu řekla, každé období je v něčem náročné. Ten můj tříleťák je mamánek teď a pořád mi stojí za zadkem, beze mě neudělá nic, jak chci jít někam sama je to scéna, ani tátu nebere … s jídlem je to bída, vše jen suché, tak ten jídelníček vypadá fakt krásně :lol: NO a prvňáček má zase svou hlavu, když není po jeho tak raději nic, teď bojuje s únavou, neb musí sedět v lavici a to je pro něj něco nového. K tomu jsou oba kluci nachlazení, Štěpán nechce smrkat, tak jsem se musela nechtě vrátit k odsávačce, aby mu to nesedlo do dutin … NO každý věk má něco a jak říká moje známá malé děti děti malé starosti, velké starosti velké a pomalu tomu začínám věřit :-?
Zrovna včera jsme se s manželem bavili, že klid snad bude až děti vyletí z hnízda a to prý už budeme staří na spoustu věcí :andel:
Tak vstala mi protivka, to zase bude odpoledne, ještě že máme třídní schůzky a já na chvíli vypadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.11 14:16

Luci, máš pravdu, každé období má svoje. Ale mám pocit, že když je zrovna „dobře“, tak to trvá moc krátkou dobu,aby zase mohlo být dlouho blbě :evil: No zuby už snad lezou od narození, pořád to svaluji na zuby a pořád nic :-( Takže ty noci prostě vydržet až bude někdy v budoucnu líp. Jinak Adam je to samé jako ten tvůj prďolka. Jídelníček jedna velká bída a pořád jen „maminko,maminko“,někdy už mu odpovídám ani nevím na co se pořádně ptá :wink: My jsme to mamankovství měli před půlrokem, to jsem nemohla ani s košem. Příchodem malé se to trochu zlepšilo, ale jakmile je nějaký pád nebo nemoc,tak tatínek nefunguje a večerní rituály taky jen s maminkou. No musíme se někdy domluvit na kafe ať z toho na chvíli vypadnem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
8.9.11 14:21

Určitě se domluvíme :-) Jinak Štěpula tu sedí polosvlečený a kňourá, chjo kdy on vstane s úsměvem na tváři :?: A to počasí tomu moc nepřidá, jak jsme si navykli být pořád venku tak děštivo není pro nás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.11 14:41

Ani mi nemluv,taky to počasko nám nepřidá. Tím,že jsme ani dopo nebyli venku,tak Aďa ani nechtěl po dlouhé době spát,měla jsem v plánu,že se natáhnu taky,tak nic no.Jdu si s ním jezdit autama,než vstane malá. Jé už řve,no už ať je večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.9.11 12:45

Ahoj maminky jsem z Petřvalu,ale pocházím z Havířova.Mám ročního chlapečka a nikoho v Petřvaldě neznám.Ale jsem bez auta a Kubík mi moc nechce sedět v kočárku tak se s ním moc nedá nikam jezdit.Všechny kamarádky jsou pracovně vytížené a nám je smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.10.11 20:40

Ahojky. Tak mě napadlo…nebylo by lepší si třeba pro možnost pokecání si po večerech vzájemně předat facebook, pokud máte? Některé maminky to tady prý dělají a mě se to zdá jako prima nápad… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.2.12 15:23

Ahojky holky :D ,nejsem přímo z Havířova,ale mám to kousek. Nedávno jsme se přestěhovali na vesnici,kamarádky mám daleko a moc maminek s dětmi tady není. Mám 6.měsíční dceru a hledáme někoho s kým můžem zajít na procházku,poklábosit nebo na kafčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.2.12 22:03

Ahoj Luci, určitě bychom se mohly na kafe domluvit. A kde jste se přestěhovali? Starší syn už chodí do školky, tak dopoledne trávím s cácorkou sama. Kdyby se nás sešlo víc mamin bylo by to fajn, tak holky hlašte se :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
14.2.12 17:06
katulenda píše:
Ahoj Luci, určitě bychom se mohly na kafe domluvit. A kde jste se přestěhovali? Starší syn už chodí do školky, tak dopoledne trávím s cácorkou sama. Kdyby se nás sešlo víc mamin bylo by to fajn, tak holky hlašte se :lol: :mavam:

bydlíme v Tošanovicích..URČITĚ se domluvíme:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
1.4.12 08:07

Ahojky maminky, vím, že je to trochu mimo, ale rodily jste v Havířově??? Já mám strach, že budu rodit tady (mám to za rohem) a bude to hrůza, vždyť víte, jak se mluví o Havířovské nemocnici :nevim:
Můžete mi prosím napsat soje zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
1.4.12 08:18

Holky jeste nejsem mamca mam termin za tri tydny,taky jsem z havirova..
xCharlie-taky uvazuji rodit v Havirove,ale slysela jsem hodne spatne veci o porodnici tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
1.4.12 09:46

Ahoj Holky, taky ještě nejsem maminka, máme termín v květnu. Rodit chceme v Havířově, obavy z porodnice nemám, byla jsem se tam podivat a byla jsem velmi mile prekvapena … moderní prostředí, milé sestřičky (urči né všechny, ale to se dá vydržet). Doporučuji nebrat všechny špatné informace vážně, udělejte si vlastní obrázek (třeba se jít podívat osobně). ;)
Chtěla bych se taky zeptat od kdy jste začali přijímat návštěvy, kamarádky kolegyně z práce a tak … už mi téměř stojí za dveřmi a to jsem jeětě neporodila, příjde mi dlouho čekat na konec šestinedělí, ale taky si je nemozvu druhý den po příjezdu domů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.4.12 21:28

Ahoj holky, tak syna jsem rodila v Havířově (2008) a dceru v Ostravě-Porubě (2011). A pokud ty dvě porodnice porovnám,tak 100% lepší Havířov. Co se týče péče po porodu,tak velice milé a ochotné sestřičky,vše ukázaly,pomohly-úplný opak Ostravy,kdybych tam byla prvorodička,tak bych byla nešťastná…i během porodu milé porodní asistentky, za mně prostě Havířov :D
KikinkaV-záleží na tobě jak se cítíš a jak na tom budete s prďolkou, já přijímala jen nejbližší rodinu(nemuselo být moc uklizeno a nachystáno občerstvení),ostatní přátelé až po šestinedělí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.5.12 21:08

Hledám kamošku

:) Ahoj maminky hledám kamošku na procházky mám 11 měsíčnú holku a 11 letého kluka který už s náma ven nechce nenašla by jse nejaká kamoška která by ocenila novou kamošku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová