Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Holky,
koncem roku se budeme stěhovat do Havířova - Horních Bludovic. A ráda bych našla někoho s kým bych mohla zajít na pokec, nebo nějakou jinou aktivitu. Mám 3-letého chlapečka. Najdu tady? ![]()
Ahoj neboj nájdeš někoho já se stehovala až se Slovenska a mám tady hodne kámošek. Když máš FB máme vytvořenu stránku pro maminky s Havířova kde te mužu sunout a neboj o kámošky nemusíš mít strach bude jich víc než dost
.
Jé, no super a na FB jsem. A na jakou stránku se mám přidat, napiš mi prosím třeba do zprávy. Děkuji:-)
Já jsem původně taky ze Slovenska, ale to už je leeeeet ![]()
Přidej si mě na FB Katrína Mníšteková a já te tam šuchnu jo aby tě tam správkyne hned dala a nemusela si čekat
![]()
Dobrý večer, já jsem také z Horních Bludovic. Žiju tu od narození. Je mi 31 let a mám dvě děti (syn 4,5 a dcerka 1,5 let). Pokud byste měla zájem se seznámit, byla bych ráda ![]()
A nechodíš na stránky haviřovske mamiky? ja bydlím u kauflandu a mám 12 letýho kluka a 20 měs. holku
Ne, nechodím. Já bydlím kousek od Záguří. Holčičky máme stejně staré ![]()
Ahoj jsem taky z H. Bludovic kousek od Záguří a hledám někoho na občasné procházky a pokec, mám 3 týdenní holčičku:)
Ahoj, hledám nějakou mamču na procházky a pokec…Mám 10 měsíčního chlapečka:-). Najde se někdo?
@Kulich89 píše:
Ahoj, hledám nějakou mamču na procházky a pokec…Mám 10 měsíčního chlapečka:-). Najde se někdo?
Ahoj, kde přesně bydlíš? ![]()
Ahojky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi. Jsem z Havířova a hledám nějakou maminku na nějakou tu procházku a pokec. Mám osmi měsiční holčičku.
@Katuntun Ahoj, já bydlím kousek od Havířova a mám o dva měsíce mladší holčičku než ty. Už se ti podařilo najít někoho na ty procházky? ![]()
@katerina p @Katuntun ahojte, taky bych rada s malou 18mes. někde za detma, starší syn 3 r. jde v září do školky tak bude vic casu na kavicku.
@ne-zoufala manzelka Ahoj, tak to bude najednou pohoda s jedním prckem ve školce
Bydlíš přímo v Havířově?