Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
677
3.3.11 16:41
veronika.st píše:
Ja kdyz premyslela nad klukem tak se mi hrozne libil Krystufek a nebo Richard…ale to bylo zamitnuto hned :), takze jsem rada, ze vymyslim tu holku :)…Ja nechci aby byla Veronika po me, protoze pritel uz syna ma, jmenuje se Petr a syn taky…a ted jeste ja Veronika a mala taky-nechci :)…Natalku jsem si prave taky rychle spojila s tou popalenou a je pravda, ze Karolinku ma ted hodne lidi…
Lido: jakto, ze ti hrozi cisar? me taky a jsem z toho celkem nervozni :/ radeji bych chtela normalne.

No by byl vždycky malý a velký Petřík a malá a velká Verunka :lol: Chlapi se dají ukecat, tak přemýšlej a určitě vymyslíš něco co se zalíbí i manželovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.3.11 22:44
veronika.st píše:
Ja kdyz premyslela nad klukem tak se mi hrozne libil Krystufek a nebo Richard…ale to bylo zamitnuto hned :), takze jsem rada, ze vymyslim tu holku :)…Ja nechci aby byla Veronika po me, protoze pritel uz syna ma, jmenuje se Petr a syn taky…a ted jeste ja Veronika a mala taky-nechci :)…Natalku jsem si prave taky rychle spojila s tou popalenou a je pravda, ze Karolinku ma ted hodne lidi…
Lido: jakto, ze ti hrozi cisar? me taky a jsem z toho celkem nervozni :/ radeji bych chtela normalne.

Dle doktora mám hodně úzkou pánev, prý hraniční hodnoty…ale já doufám, že se v těhu roztáhne :-?
A tobě hrozí kvůli té placentě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.3.11 22:46

Před chvíli jsem se vrátila z muzikálu Carmen, to vám bylo tak úžasný, jsem dojatá ještě teď…fakt bomba!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
7.3.11 21:36

Ahoj holky, nějaké novinky? :)

My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku :oops: . Všichni nám gratulují, jaké máme štěstí, kluka a holku, my jsme se shodli, že jsem sice jen o maličko, ale přece jenom o trošku víc chtěli kluka… Ale není to zas takové zklamání, už jsem dneska brousila po Aukru a koukala na šatičky :lol: :lol: . A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.3.11 07:57
bumbinka píše:
Ahoj holky, nějaké novinky? :)My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku :oops: . Všichni nám gratulují, jaké máme štěstí, kluka a holku, my jsme se shodli, že jsem sice jen o maličko, ale přece jenom o trošku víc chtěli kluka… Ale není to zas takové zklamání, už jsem dneska brousila po Aukru a koukala na šatičky :lol: :lol: . A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé :srdce:

Tak to moc gratuluju!!! :kytka: Já bych páreček brala hned…je zajímavé, že kdo chce holčičku čeká kluka a naopak… :lol: :-?
A Ondra chtěl bratříčka nebo sestřičku? Moje sestra má 3letou holčičku a teď čeká druhé mimi a Adélka nechce o bráchovi ani slyšet, že bude mít určitě sestřičku…chudák brácha, jestli to bude kluk :-D Snad nebude našeho Kubíka tyranizovat, mrška malá… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.3.11 09:04

Jj, je to zajímavý, kamarádka má taky chlapečka, stejně starého jako Ondra, je těhotná, a včra mi s brekem volala, že to bude zase kluk :lol:
Ondra chtěl bráchu, ještě v autě cestou od dr. kňučel „ceš bláchu“, ale dneska už říkal, že se těší na ségru :). Tak uvidíme… Já myslím, že on ještě vůbec neví, o co jde, takže je mu to ve skutečnosti úplně jedno :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.3.11 10:25
bumbinka píše:
Ahoj holky, nějaké novinky? :)My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku :oops: . Všichni nám gratulují, jaké máme štěstí, kluka a holku, my jsme se shodli, že jsem sice jen o maličko, ale přece jenom o trošku víc chtěli kluka… Ale není to zas takové zklamání, už jsem dneska brousila po Aukru a koukala na šatičky :lol: :lol: . A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé :srdce:

Jééé tak to gratuluju :potlesk: :palec: Páreček je super, nedivím se kamarádce, že s brekem volala, že zas kluk :-D Já bych jednou do budoucna, jestli se podaří, tak bych taky chtěla druhou holčičku…abychom si vyzkoušeli oboje :wink: Ale nakonec myslím, že je opravdu nejduležitější to zdraví, ať už to zní jak nějaká fráze, je to prostě tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.3.11 10:33

3D ultrazvuk

Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak! :palec: Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.3.11 13:11
TeaTereza píše:
Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak! :palec: Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,– :roll:

Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.3.11 15:24
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak! :palec: Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,– :roll:
Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek… :think:

52 fotek??? to ti nikde neudělají…to je blbost.. Co jsem se dívala tak po praze je to tak plus mínus stejné - cena 1000-1300,–, fotky 1-3 ks, video 10-15 min. A ty si pak sama z toho videa můžeš udělat fotek třeba sto, ale aby ti někdo tiskl 52 fotek, to jsi podle mě špatně pochopila… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.3.11 15:35
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek… :think:
52 fotek??? to ti nikde neudělají…to je blbost.. Co jsem se dívala tak po praze je to tak plus mínus stejné - cena 1000-1300,–, fotky 1-3 ks, video 10-15 min. A ty si pak sama z toho videa můžeš udělat fotek třeba sto, ale aby ti někdo tiskl 52 fotek, to jsi podle mě špatně pochopila… :oops:

Fakt to některá mamina psala, že byl doktor hrozně hodnej…ale asi to není běžná praxe…
Ale ten 3D mi doporučuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.3.11 15:37

Lidas

No hodnej doktor může být, ale s tímhle jsem se opravdu nesetkala…myslím, že i kdyby ti vytiskl 10 fotek tak by to bylo dost, ale 52?? To mě přijde fakt nějaké ujeté :wink:
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.3.11 15:47
TeaTereza píše:
No hodnej doktor může být, ale s tímhle jsem se opravdu nesetkala…myslím, že i kdyby ti vytiskl 10 fotek tak by to bylo dost, ale 52?? To mě přijde fakt nějaké ujeté :wink:
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka! :palec:

Tak se asi objednám, aspoň budu mít DVD na památku… :lol:
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.3.11 15:54
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka! :palec:
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje :palec:

To je jasný, trochu čerstvýho vzduchu nikdy neuškodí! A na horách je krásně… kdyby takhle bylo sluníčko, a sníh…jeee to by byla pohoda i bez lyžování. A které hory jste vybrali? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.3.11 16:12
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje :palec:
To je jasný, trochu čerstvýho vzduchu nikdy neuškodí! A na horách je krásně… kdyby takhle bylo sluníčko, a sníh…jeee to by byla pohoda i bez lyžování. A které hory jste vybrali? :wink:

Jedeme do Špindlu, kamarádka tam má ubytování zdarma, tak ušetříme :-D Jede s námi i moje sestra s rodinkou, tak bude veselo :mrgreen:
Po porodu se nějaký čas nikam nedostaneme, tak si užívám co to dá :-D
Zítra jdeme konečně objednat ten kočárek, další starost z krku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová