Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veronika.st píše:
Ja kdyz premyslela nad klukem tak se mi hrozne libil Krystufek a nebo Richard…ale to bylo zamitnuto hned, takze jsem rada, ze vymyslim tu holku
…Ja nechci aby byla Veronika po me, protoze pritel uz syna ma, jmenuje se Petr a syn taky…a ted jeste ja Veronika a mala taky-nechci
…Natalku jsem si prave taky rychle spojila s tou popalenou a je pravda, ze Karolinku ma ted hodne lidi…
Lido: jakto, ze ti hrozi cisar? me taky a jsem z toho celkem nervozni :/ radeji bych chtela normalne.
No by byl vždycky malý a velký Petřík a malá a velká Verunka
Chlapi se dají ukecat, tak přemýšlej a určitě vymyslíš něco co se zalíbí i manželovi ![]()
veronika.st píše:
Ja kdyz premyslela nad klukem tak se mi hrozne libil Krystufek a nebo Richard…ale to bylo zamitnuto hned, takze jsem rada, ze vymyslim tu holku
…Ja nechci aby byla Veronika po me, protoze pritel uz syna ma, jmenuje se Petr a syn taky…a ted jeste ja Veronika a mala taky-nechci
…Natalku jsem si prave taky rychle spojila s tou popalenou a je pravda, ze Karolinku ma ted hodne lidi…
Lido: jakto, ze ti hrozi cisar? me taky a jsem z toho celkem nervozni :/ radeji bych chtela normalne.
Dle doktora mám hodně úzkou pánev, prý hraniční hodnoty…ale já doufám, že se v těhu roztáhne ![]()
A tobě hrozí kvůli té placentě? ![]()
Před chvíli jsem se vrátila z muzikálu Carmen, to vám bylo tak úžasný, jsem dojatá ještě teď…fakt bomba!!! ![]()
Ahoj holky, nějaké novinky? ![]()
My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku
. Všichni nám gratulují, jaké máme štěstí, kluka a holku, my jsme se shodli, že jsem sice jen o maličko, ale přece jenom o trošku víc chtěli kluka… Ale není to zas takové zklamání, už jsem dneska brousila po Aukru a koukala na šatičky
. A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé ![]()
bumbinka píše:
Ahoj holky, nějaké novinky?My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku
. Všichni nám gratulují, jaké máme štěstí, kluka a holku, my jsme se shodli, že jsem sice jen o maličko, ale přece jenom o trošku víc chtěli kluka… Ale není to zas takové zklamání, už jsem dneska brousila po Aukru a koukala na šatičky
![]()
. A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé
Tak to moc gratuluju!!!
Já bych páreček brala hned…je zajímavé, že kdo chce holčičku čeká kluka a naopak…
![]()
A Ondra chtěl bratříčka nebo sestřičku? Moje sestra má 3letou holčičku a teď čeká druhé mimi a Adélka nechce o bráchovi ani slyšet, že bude mít určitě sestřičku…chudák brácha, jestli to bude kluk
Snad nebude našeho Kubíka tyranizovat, mrška malá… ![]()
Jj, je to zajímavý, kamarádka má taky chlapečka, stejně starého jako Ondra, je těhotná, a včra mi s brekem volala, že to bude zase kluk ![]()
Ondra chtěl bráchu, ještě v autě cestou od dr. kňučel „ceš bláchu“, ale dneska už říkal, že se těší na ségru
. Tak uvidíme… Já myslím, že on ještě vůbec neví, o co jde, takže je mu to ve skutečnosti úplně jedno
.
bumbinka píše:
Ahoj holky, nějaké novinky?My byli dneska na velkém utz, prý to bude holčička, tak si zvykám na tu myšlenku
![]()
. A vůbec, hlavně že je mimčo zdravé
Jééé tak to gratuluju
Páreček je super, nedivím se kamarádce, že s brekem volala, že zas kluk
Já bych jednou do budoucna, jestli se podaří, tak bych taky chtěla druhou holčičku…abychom si vyzkoušeli oboje
Ale nakonec myslím, že je opravdu nejduležitější to zdraví, ať už to zní jak nějaká fráze, je to prostě tak!
Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak!
Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,– ![]()
TeaTereza píše:
Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak!Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,–
Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek… ![]()
Lidas píše:TeaTereza píše:Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek…
Jo holky, minulý týden jsem byla na tom 3D ultrazvuku v podolí. Řeknu Vám, že to byl vážně zážitek…sice byl malý neposedny a pořád cvičil a nebo si strkal před obličej ručičky, takže jsme ho moc neviděli, ale i tak!Akorát teda ta cena… Celé vyšetření tvalo 11 minut, to nám nahráli na vlastní DVD a vytiskli nám jednu obyč čb fotku - cena 1300,–
52 fotek??? to ti nikde neudělají…to je blbost.. Co jsem se dívala tak po praze je to tak plus mínus stejné - cena 1000-1300,–, fotky 1-3 ks, video 10-15 min. A ty si pak sama z toho videa můžeš udělat fotek třeba sto, ale aby ti někdo tiskl 52 fotek, to jsi podle mě špatně pochopila… ![]()
TeaTereza píše:Lidas píše:52 fotek??? to ti nikde neudělají…to je blbost.. Co jsem se dívala tak po praze je to tak plus mínus stejné - cena 1000-1300,–, fotky 1-3 ks, video 10-15 min. A ty si pak sama z toho videa můžeš udělat fotek třeba sto, ale aby ti někdo tiskl 52 fotek, to jsi podle mě špatně pochopila…TeaTereza píše:Já jdu v pondělí do Podolí na kontrolní UTZ, můj doktor tam posílá preventivně. Tak jsem se chtěla objednat i na ten 3D, ale když to čtu, tak to raději zkusím jinde…četla jsem na diskusích, že holky měly i 52 fotek…
Fakt to některá mamina psala, že byl doktor hrozně hodnej…ale asi to není běžná praxe…
Ale ten 3D mi doporučuješ? ![]()
No hodnej doktor může být, ale s tímhle jsem se opravdu nesetkala…myslím, že i kdyby ti vytiskl 10 fotek tak by to bylo dost, ale 52?? To mě přijde fakt nějaké ujeté ![]()
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka! ![]()
TeaTereza píše:
No hodnej doktor může být, ale s tímhle jsem se opravdu nesetkala…myslím, že i kdyby ti vytiskl 10 fotek tak by to bylo dost, ale 52?? To mě přijde fakt nějaké ujeté
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka!
Tak se asi objednám, aspoň budu mít DVD na památku… ![]()
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje ![]()
Lidas píše:TeaTereza píše:Tak se asi objednám, aspoň budu mít DVD na památku…
No hodnej doktor může být, ale s tímhle jsem se opravdu nesetkala…myslím, že i kdyby ti vytiskl 10 fotek tak by to bylo dost, ale 52?? To mě přijde fakt nějaké ujeté
Jinak 3D/4D určitě doporučuju, je tam mimi krásně vidět a je to strašně roztomilé, když ho vidíš jak se v bříšku pohybuje, jak otvírá pusu, zívá a nebo si cucá palečky, náš vyplazoval i jazýček, fakt roztomilé a je to zážitek pro mamču i tatínka!
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje
To je jasný, trochu čerstvýho vzduchu nikdy neuškodí! A na horách je krásně… kdyby takhle bylo sluníčko, a sníh…jeee to by byla pohoda i bez lyžování. A které hory jste vybrali? ![]()
TeaTereza píše:Lidas píše:To je jasný, trochu čerstvýho vzduchu nikdy neuškodí! A na horách je krásně… kdyby takhle bylo sluníčko, a sníh…jeee to by byla pohoda i bez lyžování. A které hory jste vybrali?TeaTereza píše:Tak se asi objednám, aspoň budu mít DVD na památku…
Příští týden jedeme na hory, sice nemůžu lyžovat, ale čerstvý vzduch nám určitě prospěje
Jedeme do Špindlu, kamarádka tam má ubytování zdarma, tak ušetříme
Jede s námi i moje sestra s rodinkou, tak bude veselo ![]()
Po porodu se nějaký čas nikam nedostaneme, tak si užívám co to dá ![]()
Zítra jdeme konečně objednat ten kočárek, další starost z krku…