Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
15.3.11 14:17

Jo a v Lidlu mají levné plínky, tak jestli chcete uštřit…? :-)
http://www.lidl.cz/…ex_17156.htm
jo a přišlo mi bonprix a vše je naprosto úžasný! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 14:41
Lidas píše:
A ten Mutsy se ti nelíbí, Teo? Je hezký a je i do terénu… Ten co budeme mít my, je do lehčího terénu a na chatu koupím nějaký tank z bazaru, který se dá zničit :-D
Jinak jsme k babičce koupili cestovní postýlku, dřevěná by jí tam překážela a tato se dá lehce složit. Kamarádka měla 2, tak my ji nechala levně :mrgreen:

Lído, ten Mutsy nevypadá špatně… :think: :-D Ale zvláštní, že jsem si ho nikde nevšimla… možná ve skutečnosti se mi tak nelíbí, nevím, ale na obrázcích vypada pěkně :-)
Cestovní postýlku si koupí prej naši sami ať to nemusíme převážet, takže tento úkol mi odpadá…
Tyjo, ale koukám, že ty už nakupuješ co? já si furt říkám času dost času dost…tak snad neporodím předčasně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 14:52
TeaTereza píše:
Lidas píše:
A ten Mutsy se ti nelíbí, Teo? Je hezký a je i do terénu… Ten co budeme mít my, je do lehčího terénu a na chatu koupím nějaký tank z bazaru, který se dá zničit :-D
Jinak jsme k babičce koupili cestovní postýlku, dřevěná by jí tam překážela a tato se dá lehce složit. Kamarádka měla 2, tak my ji nechala levně :mrgreen:
Lído, ten Mutsy nevypadá špatně… :think: :-D Ale zvláštní, že jsem si ho nikde nevšimla… možná ve skutečnosti se mi tak nelíbí, nevím, ale na obrázcích vypada pěkně :-)
Cestovní postýlku si koupí prej naši sami ať to nemusíme převážet, takže tento úkol mi odpadá…
Tyjo, ale koukám, že ty už nakupuješ co? já si furt říkám času dost času dost…tak snad neporodím předčasně :mrgreen:

Na mě je Mutsy těžký, ale jinak je pěkný a maminky ho chválí :lol:
Zatím toho moc nemáme, ale postupně začneme, aby ty výdaje nebyly najednou tak velký…
Holky, budete si kupovat monitor dechu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 15:04

Aha…tak to je možná ten problém, proč jsem se o něj dál nezajímala…Jak vezmu do ruky kočárek a je těžký, tak rychle jdu od něj pryč :))
Monitor dechu…já Ti nevím…možná že ani né.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 15:28
TeaTereza píše:
Aha…tak to je možná ten problém, proč jsem se o něj dál nezajímala…Jak vezmu do ruky kočárek a je těžký, tak rychle jdu od něj pryč :))
Monitor dechu…já Ti nevím…možná že ani né.. :think:

Já uvažuju o chůvičkách a monitoru dechu v jednom, stojí kolem 3 tisíc nebo jen chůvičky, ještě uvidím…? :nevim:
Těch výdajů je stále ještě strašně moc, nejdřív musíme dodělat ten dětský pokoj, nakonec jsme zvolili na malování jednu stěnu modrou a zbytek meruňkový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 15:43
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Já uvažuju o chůvičkách a monitoru dechu v jednom, stojí kolem 3 tisíc nebo jen chůvičky, ještě uvidím…? :nevim:
Těch výdajů je stále ještě strašně moc, nejdřív musíme dodělat ten dětský pokoj, nakonec jsme zvolili na malování jednu stěnu modrou a zbytek meruňkový :lol:

A ty budeš mit miminko tak daleko, že ho neuslyšíš, když bude plakat? My v tom malém bytě ušlyšime každé zašuštění, takže chůvičky určitě pořizovat nebudeme. To je spíš pro lidi co maj ty větší byty nebo domky, že mají ložnici nahoře, kde spí mimi a jinak jsou dole v obyváku. Ale pro nás to není…naštěští, aspon neco ušetříme :lol: O té dečce monitoru přemýšlím, ale taky furt nevím jestli to jen není tahání peněz z lidí… :think: ale možná, že nakonec budu tak vystresovaná, že dečku koupíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 15:46
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Těch výdajů je stále ještě strašně moc, nejdřív musíme dodělat ten dětský pokoj, nakonec jsme zvolili na malování jednu stěnu modrou a zbytek meruňkový :lol:
A ty budeš mit miminko tak daleko, že ho neuslyšíš, když bude plakat? My v tom malém bytě ušlyšime každé zašuštění, takže chůvičky určitě pořizovat nebudeme. To je spíš pro lidi co maj ty větší byty nebo domky, že mají ložnici nahoře, kde spí mimi a jinak jsou dole v obyváku. Ale pro nás to není…naštěští, aspon neco ušetříme :lol: O té dečce monitoru přemýšlím, ale taky furt nevím jestli to jen není tahání peněz z lidí… :think: ale možná, že nakonec budu tak vystresovaná, že dečku koupíme :mrgreen:

To je fakt, že do paneláku jsou chůvičky asi zbytečný, vid? No, ještě to promyslím… :nevim:
A kdy odcházíš na mateřskou? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 16:49
Lidas píše:
To je fakt, že do paneláku jsou chůvičky asi zbytečný, vid? No, ještě to promyslím… :nevim:
A kdy odcházíš na mateřskou? :think:

Já myslím, že jo…že je to do paneláku nebo menšího bytu zbytečné, ale záleží na každém. :wink:
Já odcházím na mateřskou na konci dubna..takže už jen měsíc a půl..to je šílené po sedmi letech v jedné firmě bude najednou konec a žačne něco úplně jiného… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 16:53
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Já myslím, že jo…že je to do paneláku nebo menšího bytu zbytečné, ale záleží na každém. :wink:
Já odcházím na mateřskou na konci dubna..takže už jen měsíc a půl..to je šílené po sedmi letech v jedné firmě bude najednou konec a žačne něco úplně jiného… :jazyk:

Já jsem v knihovně 15 let a mám skvělé kolegyně, bude se mi těžko odcházet… :think:
Ale čeká nás snad to nejkrásnější období v životě? :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 16:58
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Já odcházím na mateřskou na konci dubna..takže už jen měsíc a půl..to je šílené po sedmi letech v jedné firmě bude najednou konec a žačne něco úplně jiného… :jazyk:
Já jsem v knihovně 15 let a mám skvělé kolegyně, bude se mi těžko odcházet… :think:
Ale čeká nás snad to nejkrásnější období v životě? :nevim: :-D

Doufejme, že to tam bude… hrozně se na změnu těším, i když se mi z práce bude odcházet s těžkým :srdce:…Ale čeho se nejvíc děsím je návrat do práce po rodičovské - třeba po 3 letech…nebo i dýl, kdyby se podařilo další dítě… to si nedovedu představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 17:00
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Lidas píše:
Ale čeká nás snad to nejkrásnější období v životě? :nevim: :-D
Doufejme, že to tam bude… hrozně se na změnu těším, i když se mi z práce bude odcházet s těžkým :srdce:…Ale čeho se nejvíc děsím je návrat do práce po rodičovské - třeba po 3 letech…nebo i dýl, kdyby se podařilo další dítě… to si nedovedu představit :roll:

Já se hlavně do této práce nejspíš nevrátím, dojíždím a vstávám každý den v 5 ráno a taky bych se pozdě vracela…budu si muset najít něco v Praze… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 17:20

Hmmm ja taky nevím jestli se budu vracet. Chtěla bych, ale pozice se snad drží jen 1 rok, což plánuju delší mateřskou. A pak nevím co by mi za práci nabídli, ale jestli to bude něco od 9 do 18 tak s malým, i když bude chodit do školky, tak nevím nevím :think: Chjooo to budou teprv věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 17:34
TeaTereza píše:
Hmmm ja taky nevím jestli se budu vracet. Chtěla bych, ale pozice se snad drží jen 1 rok, což plánuju delší mateřskou. A pak nevím co by mi za práci nabídli, ale jestli to bude něco od 9 do 18 tak s malým, i když bude chodit do školky, tak nevím nevím :think: Chjooo to budou teprv věci :mrgreen:

Nebude to jednoduchý, ale zatím je to daleko, tak to nebudeme řešit… :lol: Bojíš se porodu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 17:39
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Hmmm ja taky nevím jestli se budu vracet. Chtěla bych, ale pozice se snad drží jen 1 rok, což plánuju delší mateřskou. A pak nevím co by mi za práci nabídli, ale jestli to bude něco od 9 do 18 tak s malým, i když bude chodit do školky, tak nevím nevím :think: Chjooo to budou teprv věci :mrgreen:
Nebude to jednoduchý, ale zatím je to daleko, tak to nebudeme řešit… :lol: Bojíš se porodu? :think:

Jo to máš pravdu :wink: Porodu? Ne nebojím… jsem na něj zvědavá a těším se na mimísko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 17:40

Porod

ty se bojíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...