Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terka007 píše:
jé, takže všechny kousek, můžu se k vám vetřít, i když teda nejsem v očekávání…??
Já myslím, že určitě
Koukám, že máš doma páreček
Já čekám první mimi, termín máme 9. 7. (skoro jako tvoje holčička), ale čekáme chlapečka ![]()
děkuju za přivítání…u druhého sme nevěděli co čekáme a u prvního nám řekli na 100%holka, tak jsme pak byli na sále(byla jsem na císaři)pěkně vyjukaný ![]()
To budu tedy hodně překvapená, jestli ze mě místo Kubíka vyleze Verunka ![]()
Už jsem slyšela, že se to může stát, ale stejně mě to překvapuje… ![]()
No jasne, ze se muzeme sejit i driv
.Budu jedine rada, jsem na nemocensky a do prace uz asi ani nepujdu…
Ahoj Terko. To si me ted trochu vydesila..Me rekli, ze mam na sto procent holku
, tak nakupuju ruzovy svetriky.To by klukovi asi moc nesluselo ![]()
Holky, nezajdeme někdy?
http://www.kenny.cz/…aruc-rodicu/
Jen já zatím moc nestíhám, stále chodím do práce… ![]()
To nevypadá špatně.Na kolik to tak vyjde??Nenasla jsem cenu…
veronika.st píše:
To nevypadá špatně.Na kolik to tak vyjde??Nenasla jsem cenu…
To jsem nenašla, tak já tam pak napíšu nebo zavolám…
ahojky, jej, snad jsem vás tím nevyděsila…ale taky jsme měli nakoupenou růžovou výbavu a při psaní papírů do porodnice sme chtěli ze srandy napsat jako jméno pro kluka Gambrinus(když byla ta holka jistá)…
do Kenny sme chodili s Pájou plavat ![]()
Gambrinus, jeste ze jste to neudelali
. Tri doktori mi potvrdili holcicku, tak snad nebudeme taky prekvapeny…Pristi patek jdu na 4D, tak snad mi to potvrdi taky ![]()
terka007 píše:
ahojky, jej, snad jsem vás tím nevyděsila…ale taky jsme měli nakoupenou růžovou výbavu a při psaní papírů do porodnice sme chtěli ze srandy napsat jako jméno pro kluka Gambrinus(když byla ta holka jistá)…do Kenny sme chodili s Pájou plavat
A je to v Kenny dobry? Uvažovala jsem, že bych tam chodila na těhu plavání… ![]()
Taky bych nekam chodila…Mela jsem minuly rok velke problemy s plotynkou a jak pribiram zacina se zase dost ozyvat…
veronika.st píše:
Taky bych nekam chodila…Mela jsem minuly rok velke problemy s plotynkou a jak pribiram zacina se zase dost ozyvat…
Tak můžeme někdy zajít… ![]()
v Kenny je to super, parádní zázemí, je tam i koutek pro děti, hračky, obsluha, dělají tam výborný kafe, ale za to plavání s dětma byla dost vysoká cena…
veronika.st píše:
Tak muzeme zajit i nekam jinak na Praze 4?
To určitě můžeme, ale vzhledem k tomu, že chodím do práce, tak můžu jen středa a pátek odpoledne a víkend… ![]()