Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
11.4.11 09:09
terka007 píše:
jé, takže všechny kousek, můžu se k vám vetřít, i když teda nejsem v očekávání…??

Já myslím, že určitě :-) Koukám, že máš doma páreček :palec: Já čekám první mimi, termín máme 9. 7. (skoro jako tvoje holčička), ale čekáme chlapečka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.4.11 13:27

děkuju za přivítání…u druhého sme nevěděli co čekáme a u prvního nám řekli na 100%holka, tak jsme pak byli na sále(byla jsem na císaři)pěkně vyjukaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.4.11 13:46

To budu tedy hodně překvapená, jestli ze mě místo Kubíka vyleze Verunka :lol:
Už jsem slyšela, že se to může stát, ale stejně mě to překvapuje… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.4.11 14:13

No jasne, ze se muzeme sejit i driv :).Budu jedine rada, jsem na nemocensky a do prace uz asi ani nepujdu…
Ahoj Terko. To si me ted trochu vydesila..Me rekli, ze mam na sto procent holku :D, tak nakupuju ruzovy svetriky.To by klukovi asi moc nesluselo :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.4.11 16:52

Holky, nezajdeme někdy?
http://www.kenny.cz/…aruc-rodicu/
Jen já zatím moc nestíhám, stále chodím do práce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.4.11 17:02

To nevypadá špatně.Na kolik to tak vyjde??Nenasla jsem cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.4.11 17:06
veronika.st píše:
To nevypadá špatně.Na kolik to tak vyjde??Nenasla jsem cenu…

To jsem nenašla, tak já tam pak napíšu nebo zavolám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.4.11 20:56

ahojky, jej, snad jsem vás tím nevyděsila…ale taky jsme měli nakoupenou růžovou výbavu a při psaní papírů do porodnice sme chtěli ze srandy napsat jako jméno pro kluka Gambrinus(když byla ta holka jistá)…

do Kenny sme chodili s Pájou plavat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.4.11 07:24

:D Gambrinus, jeste ze jste to neudelali :))). Tri doktori mi potvrdili holcicku, tak snad nebudeme taky prekvapeny…Pristi patek jdu na 4D, tak snad mi to potvrdi taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.4.11 11:23
terka007 píše:
ahojky, jej, snad jsem vás tím nevyděsila…ale taky jsme měli nakoupenou růžovou výbavu a při psaní papírů do porodnice sme chtěli ze srandy napsat jako jméno pro kluka Gambrinus(když byla ta holka jistá)…do Kenny sme chodili s Pájou plavat :-D

A je to v Kenny dobry? Uvažovala jsem, že bych tam chodila na těhu plavání… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.4.11 11:34

Taky bych nekam chodila…Mela jsem minuly rok velke problemy s plotynkou a jak pribiram zacina se zase dost ozyvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.4.11 13:04
veronika.st píše:
Taky bych nekam chodila…Mela jsem minuly rok velke problemy s plotynkou a jak pribiram zacina se zase dost ozyvat…

Tak můžeme někdy zajít… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
12.4.11 20:18

v Kenny je to super, parádní zázemí, je tam i koutek pro děti, hračky, obsluha, dělají tam výborný kafe, ale za to plavání s dětma byla dost vysoká cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.4.11 15:02

Tak muzeme zajit i nekam jinak na Praze 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.4.11 09:07
veronika.st píše:
Tak muzeme zajit i nekam jinak na Praze 4?

To určitě můžeme, ale vzhledem k tomu, že chodím do práce, tak můžu jen středa a pátek odpoledne a víkend… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová