Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
19.4.11 07:25

Tak uz jsem to asi nasla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 07:43

Hezký metříček :lol:
Už ti dali něco účinného na tu mykózu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 07:54

Ne:( sla jsem vcera ke svoji doktorce-poprve jsem totiz byla u jine,protoze ta moje je jen po a st.Pak jsem byla na pohotovosti, tak jsem se tesila, ze uz mi konecne ta moje pomuze a je nemocna :(Byl tam nejaky dedula, co me ani neprohlidnul a napsal mi zase jinou masticku, ale porad to same…Uz fakt nevim co s tim..asi tam budu chodit ob den nez mi da nekdo neco co mi pomuze…
Jak vypada vymalovany pokojik :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 08:02

Holky uz vite kam budete chodit s miminkama k obvodakovi?Ja ma gyn i obvodaka na poliklinice jizni mesto na chodove, tak bych byla rada nekde tam ale nikoho tam neznam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
19.4.11 12:54

Ver: krásný metřík, jinak já sehnala dr kousek od bytu, takže jsme tam vždycky za chvilku a s těma dr ohledně tý mykozy, to je pech teda, tak držím palce, at ti některý konečně napíše něco pořádného, co brzy zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 13:12
veronika.st píše:
Ne:( sla jsem vcera ke svoji doktorce-poprve jsem totiz byla u jine,protoze ta moje je jen po a st.Pak jsem byla na pohotovosti, tak jsem se tesila, ze uz mi konecne ta moje pomuze a je nemocna :(Byl tam nejaky dedula, co me ani neprohlidnul a napsal mi zase jinou masticku, ale porad to same…Uz fakt nevim co s tim..asi tam budu chodit ob den nez mi da nekdo neco co mi pomuze…
Jak vypada vymalovany pokojik :)?

Pokojík uvidím až zítra, tak snad nebudu zděšená :lol:
Jinak já mám všechny doktory mimo Prahu, tak musím hledat dr. pro malého i pro sebe…jinak jsem koukala, že kousek od nás je dětská doktorka a prý je dobrá, tak tam zkusím zavolat…ale obvoďáka pro sebe fakt nevím, poradíte? :nevim:
Jinak recenze na doktory jsou tady:
 www.znamylekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 14:07

Diky Terko,pan doktor uz se snad trefil :)dnes mi je trochu lip.
Ja prave chci doktora taky co nejbliz baraku at s malou muzu jezdit kocarem…
Lido,pokoj bude urcite krasnej :).Ja mam dobrou doktorku, hrozne prijemna a i sestricka je super.ale jsou na chodove.Me to nevadi,protoze tam mam vsechny doktory,ale pro tebe asi daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 14:34
veronika.st píše:
Diky Terko,pan doktor uz se snad trefil :)dnes mi je trochu lip.
Ja prave chci doktora taky co nejbliz baraku at s malou muzu jezdit kocarem…
Lido,pokoj bude urcite krasnej :).Ja mam dobrou doktorku, hrozne prijemna a i sestricka je super.ale jsou na chodove.Me to nevadi,protoze tam mam vsechny doktory,ale pro tebe asi daleko…

Chodov není tak daleko, myslíš že ještě berou nové pacienty? :nevim: Možná by ti poradili i dobrou dětskou doktorku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 15:03

Ja myslim, ze by jeste mohli brat..http://www.medifin.eu/stranka-mudr-bednarova-ivana-45..tady posilam adresu, tak se koukni…Pediatra by mi mohla poradit…to je pravda…akorat podle fotek se mi zadna pani doktorka(detska) na Chodove nelibila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 15:11
veronika.st píše:
Ja myslim, ze by jeste mohli brat..http://www.medifin.eu/stranka-mudr-bednarova-ivana-45..tady posilam adresu, tak se koukni…Pediatra by mi mohla poradit…to je pravda…akorat podle fotek se mi zadna pani doktorka(detska) na Chodove nelibila :)

Díky! Dětskou chci zkusit tuhle…
http://www.znamylekar.cz/…a-d/praha-12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 15:18

Ja volala ted tyhle…tak tam za ni jdu 3.kvetna…http://www.znamylekar.cz/15631/mudr-belorova-jitka/prakticky-lekar-pro-deti-a-d/praha-4…vypada podle hodnoceni dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 15:25
veronika.st píše:
Ja volala ted tyhle…tak tam za ni jdu 3.kvetna…http://www.znamylekar.cz/15631/mudr-belorova-jitka/prakticky-lekar-pro-deti-a-d/praha-4…vypada podle hodnoceni dobre…

Hele ta vypadá hodně dobře a taky je to kousek…takže ještě bere pacienty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.4.11 15:35

Pro zasmání… :palec:

Po nudistické pláži jde nahý chlap. Na jedné půlce zadku má vytetovaný vánoční stromeček a na druhé velikonoční kraslici. Přijde k němu teplouš a ptá se ho: „Nemáte náhodou mezi svátky volno?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 15:56

Bere,ani se tam nemusis hlasit…ja tam radeji pujdu toho 3 at pak nejsem zaskocena…Pojd tam se mnou?je to 3.5. od 17.15.Ma i svoje stranky…Poradi co do porodnice atd. a pak budes mit jistotu,ze mas doktorku..rikala at bud prijdu toho 3 a nebo az budu doma z porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 15:58

:DDDD..Ten je dobrej :D…ja si nikdy zadny vtip nazapamatuju ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová