Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky nevím, jak moc budou babičky fungovat…moje mamka bydlí 30 km za Prahou, ta by hlídala moc ráda, ale asi to nebude moc často…a přítelova maminka se zatím moc nevyjadřuje, to se víc těší dědeček…tak se necháme překvapit ![]()
Bumbi: tak to máme s tchynkou podobné…
jinak dr v pohodě, moc příjemná, hodně pečlivá, neměla jsem s ní žádný problém a sestřička taky super, pak sme se přestěhovali, takže jsem jí musela změnit, dojíždět se mi nechtělo, páč neřídím…
Ja do vcera jeste ridila, ale uz nebudu
…mela jsem mensi bouracku a jsem z toho dost vystresovana…Kdyz si predstavim, ze by mi vystrilely airbagy,tak nevim co by to me a hlavne male udelalo ![]()
Jé, Veroniko, tak hlavně že jsi v pořádku…
Já tedy taky neřídím, ale zrovna si říkám, že si po porodu, až se nám nějak trochu ustálí denní režim, zkusím zaplatit nějaké kondiční jízdy v autoškole a zase začít, se dvěma dětmi už by se to asi občas docela hodilo ![]()
No ja jela prave do skolky…Sice to neni daleko,ale spatne spoje, takze kdyz nechci cestovat 45 min tam a zpet jedu autem..No a vcera me trefil motorkar..Aspon, ze jsou vsichni ok, ale pan byl trochu potluceny:/..
Tak hlavně, že to dopadlo dobře!!! ![]()
Já mám řidičák necelý rok, ale skoro neřídím…potřebovala bych někoho, kdo by se mnou jezdil a radil a přítel na to asi nemá trpělivost ![]()
Ja zacala ridit hned po autoskole a tak jsem se prestala bat…ale taky se mnou jezdil pritel, protoze sama bych tam ze zacatku nevlezla…S ditetem/detma uz je to auto obcas opravdu zapotrebi…
Já si kvůli tomu řidičák dělala, ale teď si fakt neumím představit, že bych vzala miminko k sobě do auta…to bych musela být vyježděná a to do porodu nestihnu ![]()
Ale zase to mas nedavno co sis ten ridicak udelala..tak staci do auta sednout a zase se rozjezdit…Delala si ho v Praze?Ja ho delala v takovem mensim meste,takze jsem si na Prahu musela zvykat…
Dělala jsem ho v Praze, ale zkoušky jinde. A hlavně jsem ho dělala dlouho, asi na to nemám moc talent
Nejvíc se bojím parkování, nějak nemám ten odhad ![]()
Jo tak parkovani taky neovladam uplne na 100%…Muj nejvetsi problem je zaparkovat podelne
..to radeji nezkousim,ale jinak me to bavi…
Dneska je zase tak krasne a ja musim cekat na likvidatora a do servisu a ani nechci vedet co to bude stat…No hlavne, ze se nikomu nic strasnyho nestalo…
ahojky, já mám řidičák 7let a po autoškole jsem neřídila, takže asi tak, zatím to teda neplánuju…
Ver: tak hlavně, že jste všichni v pořádku, ale věřím, že to musel být pořádný šok
Já se na ten řidičák celkem nadřela, tak mě to mrzí…ale sama si prostě vyjet netroufám a přítel také není vášnivý řidič, tak to nepřeháníme ani jeden…i když on dojede, kam potřebujeme v pohodě, je to chlap a má k tomu prostě vlohy od přírody ![]()
Tak co máte v plánu na Velikonoce? ![]()
veronika.st píše:
Ne:( sla jsem vcera ke svoji doktorce-poprve jsem totiz byla u jine,protoze ta moje je jen po a st.Pak jsem byla na pohotovosti, tak jsem se tesila, ze uz mi konecne ta moje pomuze a je nemocnaByl tam nejaky dedula, co me ani neprohlidnul a napsal mi zase jinou masticku, ale porad to same…Uz fakt nevim co s tim..asi tam budu chodit ob den nez mi da nekdo neco co mi pomuze…
Jak vypada vymalovany pokojik?
Jo a vymalovaný pokojík vypadá moc hezky…tak ještě vyladit postýlku a už chybí jen to miminko ![]()
To přeháním, chybí mi ještě mraky věcí, aspoň mi to tak přijde ![]()
Nechcete některá buď ve středu nebo v pátek odpoledne vyrazit na nákupy, tady toho mají celkem dost…
www.detskydum.cz
Tam jsem si chtela kupovat kocarek, ale nakonec jsem ho koupila v eshopbaby,protz ho meli levnejsi…Ja jsem ted bez penez…Taky toho jeste spoustu potrebuju, ale uz toho i hodne mam a ted asi budu platit par tisic za auto nez to vyresi pojistovna :/, takze na miminko zase po dalsi vyplate…
Pokojik Vam zavidim .My zacneme resit vlastni bydleni az pristi rok (mozna), takze zatim bude u nas v pokojiku ![]()