Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
18.4.11 10:56

Ahoj holky :)

Lído, moc ti to sluší :palec:

Povlečení jsme neměli do roka a půl žádné, spal ve spacáku, takže jen natahovascí froté prostěradlo. Když jsme pořídili velkou postýlku, tak jsme koupili povlečení v Ikea http://www.ikea.com/…cts/60161325

Jinak my jsme si užili docela hezký víkend, i když v sobotu jsme velkou část dne strávili nakupováním… Ale koupili jsme Ondrovi koloodrážedlo, strašně se těšil, jak koupíme kolo, a potom si na něj odmítal v obchodě sednout, prcek jeden mizerná :). Nakonec jsme ho museli uplatit hasičem z Lega, aby si kolo vyzkoušel, koupili jsme, a jeli jsme ke kamarádce, po které máme teď doma poděděnou korbičku ke kočárku a autosedačku, tak zase o starost míň a pár krámů víc :).
Odpoledne jsme Ondru odvezli k tchyni a jeli jsme vyřídit nějaké naše nákupy, já jsem si koupila v HM těhotenské kalhoty, pláťáky, navíc ohrnovací na 3/4, takže jsem moc spokojená, z minulého těhotenství jsem měla jen džíny, protože v období listopad-únor jsou nejlepší. Ale představa, že teď chodím až do července jen v džínách, byla hrozná…
V neděli jsme byli na návštěvě u švagrové, super zpráva, je těhotná, termín má v listopadu :). Začali se snažit o něco dřív než my, tak jsem za ně moc ráda,že se jim zadařilo,navíc si budou prckové věkově blízko,tak to bude fajn. Ondra si pohrál se sestřenkou (té jsou teď 4,5r), my jsme si se švagrovou pokecaly, chlapi vyměnili pneumatiky u aut, … Fajn den :). Akorát Ondra samozřejmě přes den nespal, takže cestou domů vytuhnul v autě, pak se tu doma chvíli povaloval na gauči a kňučel, strčili jsme ho narychlo do vany a šel spát o půl hodiny dřív než normálně
Dneska ráno vstal, vlezl si ke měn do postele, vypil půl lahve mlíčka a pak se strašně poblil :(. Takže do sprchy, převlíknout, pochovat, pomazlit, … Má trochu rýmu, myslím, že mu prostě v noci stekly dovnitř všechny ty hleny a jak se na to napil, tak to muselo ven. Protože teď prostě nudlí, smrká, už vypil tři hrnky čaje, momentálně stojí v kuchyni u špajzu a chce sušenku, … takže vypadá docela OK. Ale stejně jsme dneska vzdali všechny aktivity, cvičení a dětský klub, uvidím odpoledne, jestli se půjdeme třeba aspoň na chvíli projít. Teoreticky bych ho potřebovala vytáhnout, máme domluvený druhý pokus na 3D ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 10:59

Zatim jsem to jen v rychlosti projela, ale asi budu chtit nejake zlute..Nechci,aby byla mala cela v ruzovem..
Aukro jsem zatim nikdy nezkusila…Mam jedny tehu kalhoty,ale jsou mi velky a jiny zatim nemuzu sehnat tak nosim saty a leginy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 11:04

Tak to jsi mela opravdu nabity vikend :)Ja ho cely provalela,protoze me trapi nejaka ta mykoza,ale hodne :/..Na 3D jdu v patek tak uz se moc tesim…
Snad malemj nic nebude..Dnes ma byt zrovna krasne…Ale kdyz ma chut na jidlo,tak to vypada dobre ne ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.4.11 11:15
veronika.st píše:
Tak to jsi mela opravdu nabity vikend :)Ja ho cely provalela,protoze me trapi nejaka ta mykoza,ale hodne :/..Na 3D jdu v patek tak uz se moc tesim…
Snad malemj nic nebude..Dnes ma byt zrovna krasne…Ale kdyz ma chut na jidlo,tak to vypada dobre ne ??

Mykózy jsou fakt otrava, to znám… Já na ně trpěla v prvním těhu i teď, pomáhají mi tetraborické globule, dají se koupit normálně v lékárně, Ještě když jsem byla těhotná s Ondrou, bývaly na předpis, teď už jsou volně prodejné, v těhotenství neškodí. Jinak by se mělo omezit sladké, nosit jen bavlněné volné prádlo, dobrý je nějaký speciální gel na intimní hygienu (já mám lactacyd), v žádném případě obyčejné mýdlo, … A pak ty bílé jogurty, ale to mně nikdy nepomohlo :(. Ale za zkoušku nic nedáš ;).

Pokud jsou to obyčejné kvasinky, tak by to dítěti nemělo nijak vadit, jen je dobré to mít přeléčené před porodem, pokud by se toho miminko napolykalo, není to taky nic hrozného, jen jsem se někde dočetla, že to způsobuje moučnivku… :nevim:

Jj, myslím, že Ondra bude v pohodě, zkusím mu dát dřív oběd, jen nějaký vývar, jestli usne, a odpoledne uvidím, myslím, že bude fit :). Nikdy ještě nemocný nebyl, má zatím potřetí rýmu, tak jsem z toho trochu nervózí, ale už fakt pookřál hodně :) :dance: . Dokonce už volal babičce, aby jí nahlásil novinku, že blinkal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 11:20

Ja na to nikdy netrpela az ted…A nepomaha vubec nic…Od uterka jsem zkousela bez doktora masticky…V patek uz sjem to nevydrzela, tak mam prasky a taky nic…Jogurt a tvaroh taky nezabira…Je to fakt silene protivny a vubec se to nelepsi,spis naopak.Na pohotvosti rekli, ze v nedeli to uz musi byt ok jinak mam jit znovu na kontrolu, tak jdu dnes k doktorce a doufam ze mi nejak pomuze,rpotze me to v noci i budi..hrozny…
Jeste nebyl nemocny?Tak to je dobre.Zdravej kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 11:20

Do tohoto povlečení jsem zamilovaná, ale ta cena :cry:
http://www.pohodovydomov.cz/detail.php?…
Mě na mykózy pomohly lázně, už mám několik let pokoj…jinak ten jogurt nebo Femigel? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 11:23

Povleceni je opravdu moc krasny,ale ta cena je mazec…Jelikoz jsem na nemocensky a do prace uz nepujdu,tak musim hodne premyslet, kam s penezma..
Ja uz jsem toho vyzkousela tolik a nic nezabira :( snad uz dneska uvidi jak jsem zoufala a predepise mi neco co zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.4.11 11:28
veronika.st píše:
Ja na to nikdy netrpela az ted…

Neboj, to bude zase OK. Já to neměla nikdy, začalo mi to cca ve 20.tt v prvním těhotenství, s koncem šestinedělí jako když utne. A teď zase cca od 25.tt.

Prý je to v těhotenství poměrně běžný probém, mění se hormonální hladina, složení stravy, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 13:03

hlavne ze to neohrozuje malou…
v kolikatym jsi vlastne ty??ja 26, lida 29 a u tebe aninevim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
18.4.11 13:10

bumbi: tak ať je malému brzy lépe, Pája taky nebývá moc nemocný…bojujem jen s atopákem..

Ver: já tím protrpěla skoro celé posl.těhotenství a ty globule většinou zabraly až ke konci dobrání nebo pak ten jogurt…tak přeju, at ti dr dá něco co brzy zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.4.11 13:30
veronika.st píše:
hlavne ze to neohrozuje malou…
v kolikatym jsi vlastne ty??ja 26, lida 29 a u tebe aninevim??

Ty nemáš zapnuté metříky?
Já jsem 28.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.4.11 13:32

Terko, díky, už to vypadá dobře, kolem poledne už stál u dveří, držel v ruce bundu a říkal „pudeme ven?“ :)
Teď spí, tak odpoledne už snad nějakou procházku dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
18.4.11 18:57

ahoj ano jsem po císaři… a Krčák znám dobře chodím tam a budu i s kočárem i pesinama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 20:01

Tak dáme co nejdřív sraz v Krčáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.4.11 07:09

No jasne ja jsem pro :)! Jsem v krcaku stejne kazdy den:)..
Holky jsem asi uplne pitoma,ale nemuzu najit, kde si nastavim ty metriky?Vidim je u Vas, ale neumim ho nastavit u sebe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová