Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
15.4.11 20:03
terka007 píše:
Bumbinko: koukám, že ti hrozí druhý císař, já mám za sebou dva, i když ten druhej jsem se teda snažila co to šlo, ale malý se nějak nechtělo ven :-(Mar: já taky rodila v podolí, předtím u apolináře…

A bylas v Podolí spokojená? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
15.4.11 20:30

No z Podolí mám rozpoluplné pocity, čekala jsem víc :-( jako prvorodičce mě nechali rodit 20h nikdo mi nic neřekl jen monitory a chození kontrolovat srdíčko…ale co se děje, proč je to tak a tak jak můžu být nápomocná nic…co se týče poporodí péče tam to bylo takové taky o co si člověk řekne to dostane, ale nic extra, a to že mě domů jako prvorodičku poslali s nastupující laktací a nerozkojenou a ani mi neřekli nic na co si dávat bacha s tou laktací atd…to mě trochu šokovalo. Neb díky tomu a tomu že nemám zkušenosti jsem téměř nezačala kojit. Měla jsem nepostupující porod, po 8h normoš, epi ten mi zastavil veškeré kontrakce pak oxitocin, a skončila jsem se 7 cm :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.4.11 20:45
MAR01 píše:
No z Podolí mám rozpoluplné pocity, čekala jsem víc :-( jako prvorodičce mě nechali rodit 20h nikdo mi nic neřekl jen monitory a chození kontrolovat srdíčko…ale co se děje, proč je to tak a tak jak můžu být nápomocná nic…co se týče poporodí péče tam to bylo takové taky o co si člověk řekne to dostane, ale nic extra, a to že mě domů jako prvorodičku poslali s nastupující laktací a nerozkojenou a ani mi neřekli nic na co si dávat bacha s tou laktací atd…to mě trochu šokovalo. Neb díky tomu a tomu že nemám zkušenosti jsem téměř nezačala kojit. Měla jsem nepostupující porod, po 8h normoš, epi ten mi zastavil veškeré kontrakce pak oxitocin, a skončila jsem se 7 cm :-(

Tak tos mě moc nepotěšila… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.4.11 20:45

Holky, používáte monitor dechu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
16.4.11 15:49

Já bych řekla že zkušenosti jsou ženská od ženské většinou kladné, holt mě to nevyšlo. My monitor dechu máme, ale je to spíš pro tatínka…já mám stejně svůj senzor, že když začne malý vydávat divné zvuky ihned se budím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.4.11 20:14

ahojky, no u apolináře to bylo strašný, Podolí teda o mnoho lepší, i když s odstupem bych asi pár věcí řešila jinak, ale byla jsem tam spokojená, poporodní péče výborná, nevím teda jak na ostatních pokojích(byla jsem na nadstandart.)

Mar: takže máš taky za sebou císař, jestli jsem to dobře pochopila???

Lidas: monitor dechu sme nepořizovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.4.11 13:13

Ahoj holky. Ja byla u Apolinare jednou na jednou zakroku a bylo to strasny :/Personal byl naprosto neochotnej a protivnej :/..
Monitor dechu redeji planuji…Pro klid..
Jinak nemate nektera nejakou babskou radu na mykozu :/??Od uterka me to trapilo, v patek jsem byla u doktorky a vcera na pohotovosti. Nic nezabira a ja uz se fakt trapim…
Ahoj Mar. Chodis taky do krcaku, kdyz bydlis na Chodove?S Lidou planujeme prochazky s kocarkama v krcaku :).
Lido:presne to mi rikala zubarka taky, kdyz jsem u ni byla pred tyydnem, kam to mimco schovavam :)No a kdyz jsem si kupovala kocar, tak se mne pani ptala pro koho to kupuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.4.11 19:55

VEr: na mykozu napatlat jogurt nebo tvaroh, docela mi to zabíralo…jo a u apolináře dokorka 5týdnů(co jsem chodila do poradny)špatně poznala polohu plodu, na každý kontrole tvrdila, že je hlavou dole, po přenášení mi neúspěšně vyvolávala porod oxytocinem a až na sonu(kvůli mejm ledvinám)poznali, že je vlastně malej kp(nedokážu si představit, co by dělali, kdybych začla rodit 8-o ), takže od té doby apolinář fakt nee

a krčák znám, dřív sme bydleli kousek, je to tam parádní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 08:58

Mam na to i antibiotika,ale nic nezabira..ani jogurt ani nic…Uz jsem z toho nestastna :(..U doktorky jsem byla 2×, ale dneska pujdu znova nebo se uz fakt zblaznim.
Ja na apolinare taky nevzpominam v dobrem. Na zakrok si tedy stezovat nemuzu, ale personal fakt otres :/ale to je asi pripad od pripadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 10:17

Ahoj holky,
tak to jsem já a 29. týden :lol:
Tak včera přítel vymaloval dětský pokoj, ještě jsem to neviděla, jela jsem raději na návštěvu k mamče…ale prý je to moc hezký, modro-meruňkový pokojík :lol:
Holky, kde nakupujete povlečení pro miminko? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 10:24

Ahoj, na povleceni jsem se taky chtela ptat. Prijde mi, ze je t vsude celkem drahe…
Brisko slusi :).Jsi taky pekny hubenour :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 10:30

Já se se zamilovala do šíleně drahého povlečení, ale co třeba tohle? Paní to šije sama…http://www.textil-vikova.cz/produkty/POVLE__ENI-DO-POSTYL/POVLE__ENI-DO-POSTYL/469#
Nebo mrkni na www.babymarket.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.4.11 10:42

Ty jo, tak to je opravdu hodne levny..hned si nejake objednam…Ja vedela, ze ty budes mit uz nejake stranky s povlecenim projete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 10:44

A jaké sis vybrala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.4.11 10:45

Tak jsem poprvé zkusila aukro a objednala jsem si těhu 3/4 kalhoty, tak jsem na to zvědavá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová