Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Placenta si behem tri tydnu vylezla na svoje misto, tak jsem rada..Mela jsm s ni celkem problemy…Ted jsem ale pro zmenu mela zanet cipku, takze jsem mela antibiotika a jsem doma…Do prace uz asi nepujdu…Ja ti ani nevim, jsem v kunraticich rok a jeste jsem si bazen nezjistila…Hlavne protoze mi doktorka od tretiho mesice zakazala veskery pohyb az na prochazku…rikala, ze radeji ani bazen ne.ale ted uz je to snad vse ok, tak se porozhlednu a plavat urcite budu chodit..A co vy?Mate vsechno ok??
U nás vše ok
A kde v Kunraticích bydlíš, v baráčku? ![]()
Jinak máme objednaný kočárek a postýlku, kamarádka mi dala plno oblečení, ale stejně ještě plno věcí chybí…dost to leze do peněz, ale to víš určitě taky ![]()
Kez by v baracku…Bydlime na tom celkem novem sidlisti hned nad ikemem, jestli vis??Je to uplny zacatek kunratic…Byt je krasny, ale pronajaty, takze az neco nasetrime budeme teprve resit neco naseho…Snad taky v Kunraticich..
Leze to strasne do penez :/..Jeste kdyz jsem ted na nemocensky..
A jaky mas objednany kocarek?? Ja budu mit nejake obleceni od mamky…Mam dva maly brachy, ale taky toho moc nebude, kdyz cekame holcicku
…Ale budu od ni mit postylku, prebalovak atd, a to nam usetri taky spoustu penez…
My jsme objedenali tento kočárek…
http://www.malvik.cz/…-VIP-XL-2011
U Ikemu to znám, kolem jsme šli v sobotu, když jsme se vraceli z Krčáku, tam chodíme často ![]()
A postýlku budeme mít tuhle…
http://www.darjanabytek.cz/ItemPage.asp?…
My jsme v krcaku denne
vzdycky, kdyz prijede pritel z prace,tak jdeme na prochazku na zelenou louku nebo k Vaclavovi
To si tady budeme moci schazet s kocarama ![]()
Oboje moc hezky! Jakou budete mit barvu kocarku? Co vlastne cekate?Jestli si pamatuji dobre, tak chlapecka?
A termin mas nekdy kolem pulky cervence vid?
Ahoj holky ![]()
Zdravím vás po delší době, jak se změnil profil, tak mi tahle diskuze někam zmizela a vůbec jsem nevěděla, jestli je tu něco nového ![]()
U nás celkem nic, včera jsme byli na 3D utz, ale miminko se moc nechtělo ukazovat, takže je to pořád na 99% holčička a všechno je v pořádku, na chvíli se k nám natočilo profilem, tak má úplně stejný nos jako Ondra
![]()
Jinak mám nějakou překážku mezi placentou a čípkem, pokud jsem to dobře pochopila, taklže absolutní klidový režim (hahaha, s dvouletým dítětem), nic nezvedat a při sebemenším špinění volat sanitku. Tak jsem z toho trochu rozhozená …
veronika.st píše:
My jsme v krcaku dennevzdycky, kdyz prijede pritel z prace,tak jdeme na prochazku na zelenou louku nebo k Vaclavovi
To si tady budeme moci schazet s kocarama
Oboje moc hezky! Jakou budete mit barvu kocarku? Co vlastne cekate?Jestli si pamatuji dobre, tak chlapecka?
A termin mas nekdy kolem pulky cervence vid?
Tak to se v Krčáku určitě sejdeme
Kočárek budeme mít červeno-černý
A termín porodu mám 9. července… ![]()
bumbinka píše:
Ahoj holky
Zdravím vás po delší době, jak se změnil profil, tak mi tahle diskuze někam zmizela a vůbec jsem nevěděla, jestli je tu něco novéhoU nás celkem nic, včera jsme byli na 3D utz, ale miminko se moc nechtělo ukazovat, takže je to pořád na 99% holčička a všechno je v pořádku, na chvíli se k nám natočilo profilem, tak má úplně stejný nos jako Ondra
![]()
Jinak mám nějakou překážku mezi placentou a čípkem, pokud jsem to dobře pochopila, taklže absolutní klidový režim (hahaha, s dvouletým dítětem), nic nezvedat a při sebemenším špinění volat sanitku. Tak jsem z toho trochu rozhozená …
Tak držím palce, aby vše bylo ok…hlavně se šetři, žádné tahání a žádný sex… ![]()
Lidas píše:bumbinka píše:Tak držím palce, aby vše bylo ok…hlavně se šetři, žádné tahání a žádný sex…
Ahoj holky
Zdravím vás po delší době, jak se změnil profil, tak mi tahle diskuze někam zmizela a vůbec jsem nevěděla, jestli je tu něco novéhoU nás celkem nic, včera jsme byli na 3D utz, ale miminko se moc nechtělo ukazovat, takže je to pořád na 99% holčička a všechno je v pořádku, na chvíli se k nám natočilo profilem, tak má úplně stejný nos jako Ondra
![]()
Díky, snad to bude OK
. Z těch tří uváděných podmínek se nejlíp splní ta poslední, jsme dospělí a víme, co je důležité a co počká.
Ale to víš, šetřit se s tím ďáblíkem, co mám doma, to jde těžko… Zvedám ho dvakrát týdně (v pondělí nemáme tatínka doma, tak do vany a z vany), to docela jde, ale o klidu bych tedy rozhodně mluvit nemohla
. No, budu se snažit ho jen dirigovat a některých aktivit se neúčastnit…
bumbinka píše:Lidas píše:Díky, snad to bude OKbumbinka píše:Tak držím palce, aby vše bylo ok…hlavně se šetři, žádné tahání a žádný sex…
Ahoj holky
![]()
Jinak mám nějakou překážku mezi placentou a čípkem, pokud jsem to dobře pochopila, taklže absolutní klidový režim (hahaha, s dvouletým dítětem), nic nezvedat a při sebemenším špinění volat sanitku. Tak jsem z toho trochu rozhozená …. Z těch tří uváděných podmínek se nejlíp splní ta poslední, jsme dospělí a víme, co je důležité a co počká.
Ale to víš, šetřit se s tím ďáblíkem, co mám doma, to jde těžko… Zvedám ho dvakrát týdně (v pondělí nemáme tatínka doma, tak do vany a z vany), to docela jde, ale o klidu bych tedy rozhodně mluvit nemohla. No, budu se snažit ho jen dirigovat a některých aktivit se neúčastnit…
Platili jste za to 3D míň peněz, když jste toho moc neviděli? ![]()
Je tak to jsem rada:) uz se tesim na mimca a na kocarky…Akorat si na me budes muset chvili pockat, ja mam termin 28.7
…
Ja mela placentu zase nizko a spinila jsem poprve 3 tydny a ted kdyz jsem zacala zase spinit, tak jsem se zase samozrejme lekla a sla hned k doktorce, ta mi rekla, ze placenta uz vylezla tam kam ma, ale ze mam zanet cipku…Kazdopadne od ledna do konce brezna jsem mela taky naprosto klidovy rezim, nic nezvedat a samozrejme uplne bez sexu, ale vse se srovnalo, tak verim, ze i u tebe to bude brzy ok.
Jo, snad bude všechno v pořádku, snažím se šetřit, ale to víš, už mám doma jedno malé dítě, tak to moc nejde
. Já mám tohle těhu samé problémy, nejdřív zamlklé těhotenství, pak v tomhle první tři měsíce na umření a časté špinění, teď jsem si myslela, že je už konečně všechno OK, a zase rána… Navíc jsem po dvou konizacích čípku, neustále mám kvasinkový zánět, fakt si to užívám
![]()
A neboj, Veroniko, ono tu do toho konce července taky uteče
. Holky, kéž už by to bylo
.
Ale něco hezkého – dám vám sem fotku našeho miminka z 3D, asi-holčičky
. Ale nos má úplně stejný jako Ondrášek ![]()
Jeee, moc hezka..Uz se taky tesim na 3D, jdu presne za dva tydny…
No to si to opravdu moc v klidu neuzivas…To jsem si rikala, ze taky nemame moc lehky prubeh, ale oproti tobe jsme jeste dost v klidu
…
My na 3D asi nepůjdeme, i když je to určitě krásný zážitek, tak se nám ty peníze hodí jinde. Hlavně už moc času nemám a jsou tam delší objednací lhůty.
Jinak se chystám objednat sadu povlečení, není úžasná? ![]()
http://www.babymarket.cz/…or-c.-2.html
Jinak já si těhu moc užívám, mohla bych být těhotná pořád…aspoň zatím to tak vnímám, jen ze začátku jsem taky trochu krvácela, ale od konce 3. měsíce je mi fajn a nic mi nechybí ![]()