Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
15.3.11 17:48
TeaTereza píše:
ty se bojíš? :think:

Zatím se nebojím, ale asi to přijde? :nevim:
Už máte vymyšlené to jméno pro chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 17:55
Lidas píše:
TeaTereza píše:

Mě to nějak nestresuje…ta myšlenka porodu. Pořád si říkám, že každý to má jinak…někde lepší někdo horší. A ja doufám, že budu mít ten hladší průběh. A když ne, stejně už s tím nic neudělám a jen bych se dopředu zbytečně stresovala. Prostě jak to přijde tak to přijde :mrgreen:
Zatím pořád nic…uvažujeme, přebírame jedno jméno po druhým a pokaždé se nám nějaké nové začne líbit a nějaké staré přestane: Antonín, Tobiáš, Jáchym, Hugo, Ferdinand, Kvído :think: Jooo kdo ví jak tohle dopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 18:00
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Mě to nějak nestresuje…ta myšlenka porodu. Pořád si říkám, že každý to má jinak…někde lepší někdo horší. A ja doufám, že budu mít ten hladší průběh. A když ne, stejně už s tím nic neudělám a jen bych se dopředu zbytečně stresovala. Prostě jak to přijde tak to přijde :mrgreen:
Zatím pořád nic…uvažujeme, přebírame jedno jméno po druhým a pokaždé se nám nějaké nové začne líbit a nějaké staré přestane: Antonín, Tobiáš, Jáchym, Hugo, Ferdinand, Kvído :think: Jooo kdo ví jak tohle dopadne :mrgreen:

Až půjde do tuhého, tak se něco vymyslí, viď? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 18:04
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Zatím pořád nic…uvažujeme, přebírame jedno jméno po druhým a pokaždé se nám nějaké nové začne líbit a nějaké staré přestane: Antonín, Tobiáš, Jáchym, Hugo, Ferdinand, Kvído :think: Jooo kdo ví jak tohle dopadne :mrgreen:

Přesně… a vy už to teda máte definitivní :?: A mluviš už s malým v bříšku? Já na to nějak nejsem…spíš ho pohladím, ale mluvit nějak nevím o čem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.3.11 18:07
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Lidas píše:
TeaTereza píše:
Přesně… a vy už to teda máte definitivní :?: A mluviš už s malým v bříšku? Já na to nějak nejsem…spíš ho pohladím, ale mluvit nějak nevím o čem :mrgreen:

Jsme na tom stejně, pořád bříško hladím, ale taky nevím, co bych měla povídat? :nevim: A zpívat už vůbec ne, jsem strašně falešná, to by asi nebyl rád :-D Asi nám Kubík zůstane, všichni mu tak říkáme… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
15.3.11 20:44
Lidas píše:
Jsme na tom stejně, pořád bříško hladím, ale taky nevím, co bych měla povídat? :nevim: A zpívat už vůbec ne, jsem strašně falešná, to by asi nebyl rád :-D Asi nám Kubík zůstane, všichni mu tak říkáme… :lol:

tak to jsem rada, že nejsem jediná maminka co neví co bříšku povídat :mrgreen: Kubíček je moc pěkný jméno…škoda, že už ho v rodině máme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.3.11 13:05

Ahoj holky :)

Zpráva o cukrovce, jak jsem tu předtím psala, žeje to hnudné, tak to opravdu nějak vylepšili a už to tak děsné nebylo… Dobré teda ne, ale mělo to nějakou cironovou příchuť a docela se to dalo :). Ale už jsem ke konci šilhala hlady, po druhém odběru krve jsem rovnou vytáhla z tašky pití a z domova připravenou svačinu a nadlábla jsem se, to byla úleva :).

Koukám, že pořád ještě řešíte kočárky, ten Mutsy mám já, říká se, že je těžký, mně to nepřijde, je přibližně stejný jako třeba Xlander a podobné, řekla bych… Mně vyhovuje, že je super do terénu, MHD jsem s ním taky zvládala i nenízkopodlažní, … jsem ráda, že tuhle starost mám z krku :)

Ještě k tomu monitoru dechu a chůvičkám… My máme oboje. Monitor byl super na můj klidnější spánek, když jsem se v noci napůl probrala a viděla blikat zelené světýlko, jen jsem zas zavřela oči a vytuhla, jinak bych měla tendenci Ondru kontrolovat, jestli je OK :). Ale já jsem asi byla docela plašan…
Chůvičky se v paneláku opravdu nevyužijí, ale jakmile někam jedete, jsou neocenitelné. U našich na chalupě jsme je využívali hodně, třeba i na odpolední spánek. A i na dovolené, klidně jsme šli v kempu do hospody, chůvičku na stůl, a bylo to… Samozřejmě že to bylo pár metrů od chatky, takže jsme na ni i viděli, že se tam nic neděje, ale řvát bychom ho asi neslyšeli. Záleží, jak moc máte v plánu cestovat a kam. Je fakt, že dokoupit se dají vždycky, rozhodně to není investice nutná na první dny, pokud nemáte velký dům.

Na jména jsem zvědavá, co vyberete :). My máme zatím dvě favoritky Klárku a Barborku, tak uvidíme, ale možná skončíme u něčeho úplně jiného… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
20.3.11 21:16

Ahoj holky, hlásím návrat z hor, byli jsme ve Špindlu a vůbec se mi nechtělo domů, bylo to perfektní :lol: Počasí mohlo být lepší, ale i tak jsme si to užili maximálně…hodně jsme chodili, byli jsme ve Vrchlabí v muzeu, na mňamkách v hospůdkách… :lol: Užila jsem si malou neteřinku, přijela za námi kamarádka, která tam kousek bydlí a má ročního chlapečka, tak jsem dostala 2 obrovské tašky oblečení a prý mě čeká další nadílka, autosedačka, lehátko do vaničky, odsávačky…no byla jsem nadšená :palec: Přítel si zalyžoval a to jsem mu trochu záviděla, ale vynahradím si to jindy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.3.11 16:09

Tak jak se máte, děvčata? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
1.4.11 13:24

Ahojky…My jedeme do Spindlu dneska, tak uz se taky moc tesim. Musela jsem jit na rizikový, tak se po dvou tydnech tesim, ze se aspon nekam dostanu…ja se chystam navstevu mamky pristi vikend-mam dva maly brasky-1,5 roku a 4. Takze budu mit postylku, prebalovak a nejaky veci, ktere pujdou i na holcicku :)
Nemuzu akorat od nikoho sehnat monitor dechu. A znama me nahlodala, ze bych ho mela mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
1.4.11 14:44
veronika.st píše:
Ahojky…My jedeme do Spindlu dneska, tak uz se taky moc tesim. Musela jsem jit na rizikový, tak se po dvou tydnech tesim, ze se aspon nekam dostanu…ja se chystam navstevu mamky pristi vikend-mam dva maly brasky-1,5 roku a 4. Takze budu mit postylku, prebalovak a nejaky veci, ktere pujdou i na holcicku :)
Nemuzu akorat od nikoho sehnat monitor dechu. A znama me nahlodala, ze bych ho mela mit.

Ahojky, hezky si to užij a pak napiš, jak ses měla…ve Špindlu je krásně a má být nádherný víkend :palec:
Já se chystám na veletrh For kids do Letňan a o víkendu na nějaký výlet do přírody :lol:
Já planuju tento monitor dechu, je i s chůvičkou…
 http://www.rajmaminek.cz/…-a-chuvicka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.4.11 14:20

Ahojky…Ten vypada dobre a i za dobry penize!
Ve spindlu bylo hezky…V sobotu trochu zatazeno, ale i tak teplicko :)
Uz mas za sebou test na cukrovku??ja byla vcera,ble…Ale je vse ok :)
Vcera jsem si i vyzvedla kocar, tak jsem ho ted davala dohromady…a vypada dobre :), tak mam radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.4.11 14:28
veronika.st píše:
Ahojky…Ten vypada dobre a i za dobry penize!
Ve spindlu bylo hezky…V sobotu trochu zatazeno, ale i tak teplicko :)
Uz mas za sebou test na cukrovku??ja byla vcera,ble…Ale je vse ok :)
Vcera jsem si i vyzvedla kocar, tak jsem ho ted davala dohromady…a vypada dobre :), tak mam radost…

A ty máš jaký kočárek? :nevim: Já byla na cukrovce minulý týden a taky v pořádku…zas tak strašný mi to nepřišlo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
5.4.11 16:26

Mě ze začátku taky ne.ale na konci to bylo uz fakt moc :/…a hlavne jsem si doma nechala ten horky caj, kterym jsem to mohla zapit :)..
Koupila jsem nakonec ABC design.Trojkolku…Byl to takovy kompromis mezi tim co jsem si predstavovala ja, pritel (ten chtel hlavne trojkolku kvuli tomu, aby s ni mohl behat) a i cenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
5.4.11 16:29
veronika.st píše:
Mě ze začátku taky ne.ale na konci to bylo uz fakt moc :/…a hlavne jsem si doma nechala ten horky caj, kterym jsem to mohla zapit :)..
Koupila jsem nakonec ABC design.Trojkolku…Byl to takovy kompromis mezi tim co jsem si predstavovala ja, pritel (ten chtel hlavne trojkolku kvuli tomu, aby s ni mohl behat) a i cenou…

A jak se má miminko, měla jsi tuším nějaké problémy s placentou? :nevim: Nechodíš plavat? Prý je v Kunraticích nějaký bazén se slanou vodou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová