Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
8.4.11 08:36

Lído, sada povlečení je úžasná :lol: :lol: . Tu zase nemáme my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.4.11 08:44

Povleceni opravdu moc hezke!
Tak to ti zavidim, ja porad cekam, kdy se zase neco vyvrbi a desim se kazdyho pichnuti :)))Ale na malou uz se strasne tesim…Ja jsem si hned na zacatku tehu zaplatila tehotenskou karticku, ve ktery mam i 3D, tak toho chci urcite vyuzit. Jinak mas pravdu, ze penize jinde by se mi ted hodili :). Treba na to povleceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 09:26

A to mi ještě plno věcí chybí. Chtěla bych monitor dechu s chůvičkou v jednom od Angelcare, nemám ještě vaničku, žádnou kosmetiku atd…jen oblečení mám habaděj, kamarádky mě zásobují :-D
Chtěla jsem se zeptat, používá se do kočárků ještě klasická dečka s polštářkem nebo co? :nevim:
Jo a ještě mě nadchla sada do porodnice… :lol:
 http://www.elavi-cz.com/info.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.4.11 09:30

Je ta je bozi…ta se mi taky moc libi :).Ja bohuzel moc kamaradek s mimcama nema, takze potrebuji dokoupit i obleceni…Chuvicku bych taky chtela rovnou i s tim monitoreem…kamaradka m da prej nejaky slevovy kupon, ale uvidim. Jestli to bude slevnene o 200, tak me to stejne moc nevytrhne…Taky porad nachazim dalsi a dalsi veci co jeste dokoupit a uz ted si rikam, ze fakt nevim porad z ceho to kupovat :))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 09:35

Ten monitor jsem našla nejlevnější asi za 2700, ale říkám si, že pro svůj klid do toho zainvestuju…myslím, že ho potom někde v bazaru lehko prodám…taky se mi líbí nosítka na děti, ale to si nejdřív půjčím, třeba se v něm Kubíkovi nebude líbit… :nevim: Taky nemám přebalovací podložku, líbí se mi klasická zavinovačka, ale je strašně drahá…a tak bych mohla pokračovat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.4.11 09:39

Tééééda holky, vy s tou výbavičkou jedete :lol: :lol:
Už toho máte skoro víc než já, a to já mám teoreticky všechno po Ondrovi, i když oblečení budu muset obměnit, ale vydražila sjem něco na mimiaukcích a něco kdyžtak dopořídím podle potřeby… ale žádné tak vymakané chůvičky jsme neměli, povlečení už vůbec ne, do porodnice jsem měla na Ondru jen overálek a půjčenou kombinézu (to je fakt, že budu muset pořídit, přece jenom únor a červenec budou trochu jiné ;) ), …
Dečku s polštářkem do kočárku jsem určitě neměla ani mít nebudu, v zimě byl v zavinovačce přikrytý normální dekou z Ikea, v létě počítám, že budu používat na přikrytí jen nějakou lehkou dečku nebo tetraplenu, podle teploty…
A polštářek dostal Ondra první až do „velké“ postele v roce a půl, a stejně je to úplně placaté, jen to má hezky povlečené :). do kočárku i do postýlky měl pod hlavičkou jen látkovou plenu, polštářek by miminka ani mít neměla. Ale jestli ho tam chcete na ozdobu, jen do toho ;)

Takže Lído, vedu jen tím, že mám vaničku, ale zase nemám asi tisíc věcí, co ty jo ;). Kosmetiku zatím nekupuju, pak koupím v lékárně olejíček a mastičku na prdelku, a asi nějaký hodně kvalitní krém proti sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 09:45

Já to mám spíš teoreticky, praxe poněkud vázne :lol:
Taky nemám ke kočárku tu tašku na rukověť, mám si nějakou pořizovat? Hezkou mají v DM i s malou kosmetickou výbavičkou pro mimi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.4.11 09:45

Tak ted jste mi pripomnely, ze vlastne taky nemam vanicku :).Do toho monitoru pro svuj klid asi take investuji. no je toho jeste dost…Na decku do kocarku jsem se taky chtela ptat, tak dam na nazor zkusenejsi :)
Nositko asi zatim porizovat nebudu…Pamatuji si, ze brachum se v tom moc nelibilo a hlavne s moji plotynkou, kterou mam od minuleho roku vyhrezlou bych s malou asi ani daleko nedosla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.4.11 09:46

ja si tasku na rukojet objednala rovnou s kocarkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 09:51

Jenže ta k našemu kočárku by stála 2 tisíce a to se mi dávat nechce… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.4.11 09:54

ahaaa, tak to je hodne. Ta moje stala neco malo pres tisicovku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.4.11 09:56

Lído, já mám ke kočárku tu tašku z DMka, kupovala jsem ji i s tím kupónkem na myslím 25% slevu, co je v těch jejich bonusových knížkách, a jsem s ní spokojená, na druhé dítě si ji určitě nechám :). Mám černou, ta se hodí ke všemu, a stejně jsem víc chodila s batohem, než s taškou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 10:14
bumbinka píše:
Lído, já mám ke kočárku tu tašku z DMka, kupovala jsem ji i s tím kupónkem na myslím 25% slevu, co je v těch jejich bonusových knížkách, a jsem s ní spokojená, na druhé dítě si ji určitě nechám :). Mám černou, ta se hodí ke všemu, a stejně jsem víc chodila s batohem, než s taškou :)

Takže je opravdu dobrá, vejde se tam dost věcí? :nevim: Jinak já mám batoh skoro přirostlý k zádům, bez něj nevycházím… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.4.11 11:03

Já bych řekla, že se toho tam vejde dost… náhradní plínky, oblečeníčko, sváča pro tebe a později pro miminko, pár hraček a nějaký menší nákup úplně v pohodě. A ještě máš prostor pod kočárkem, kdyby se ti to zdálo málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.4.11 11:13
bumbinka píše:
Já bych řekla, že se toho tam vejde dost… náhradní plínky, oblečeníčko, sváča pro tebe a později pro miminko, pár hraček a nějaký menší nákup úplně v pohodě. A ještě máš prostor pod kočárkem, kdyby se ti to zdálo málo ;)

To víš, jako prvorodička se musím na všechno zeptat :-D Rady zkušených maminek jsou neocenitelné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová