Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Povleceni opravdu moc hezke!
Tak to ti zavidim, ja porad cekam, kdy se zase neco vyvrbi a desim se kazdyho pichnuti
Ale na malou uz se strasne tesim…Ja jsem si hned na zacatku tehu zaplatila tehotenskou karticku, ve ktery mam i 3D, tak toho chci urcite vyuzit. Jinak mas pravdu, ze penize jinde by se mi ted hodili
. Treba na to povleceni ![]()
A to mi ještě plno věcí chybí. Chtěla bych monitor dechu s chůvičkou v jednom od Angelcare, nemám ještě vaničku, žádnou kosmetiku atd…jen oblečení mám habaděj, kamarádky mě zásobují ![]()
Chtěla jsem se zeptat, používá se do kočárků ještě klasická dečka s polštářkem nebo co? ![]()
Jo a ještě mě nadchla sada do porodnice… ![]()
http://www.elavi-cz.com/info.php?…
Je ta je bozi…ta se mi taky moc libi
.Ja bohuzel moc kamaradek s mimcama nema, takze potrebuji dokoupit i obleceni…Chuvicku bych taky chtela rovnou i s tim monitoreem…kamaradka m da prej nejaky slevovy kupon, ale uvidim. Jestli to bude slevnene o 200, tak me to stejne moc nevytrhne…Taky porad nachazim dalsi a dalsi veci co jeste dokoupit a uz ted si rikam, ze fakt nevim porad z ceho to kupovat ![]()
Ten monitor jsem našla nejlevnější asi za 2700, ale říkám si, že pro svůj klid do toho zainvestuju…myslím, že ho potom někde v bazaru lehko prodám…taky se mi líbí nosítka na děti, ale to si nejdřív půjčím, třeba se v něm Kubíkovi nebude líbit…
Taky nemám přebalovací podložku, líbí se mi klasická zavinovačka, ale je strašně drahá…a tak bych mohla pokračovat… ![]()
Tééééda holky, vy s tou výbavičkou jedete
![]()
Už toho máte skoro víc než já, a to já mám teoreticky všechno po Ondrovi, i když oblečení budu muset obměnit, ale vydražila sjem něco na mimiaukcích a něco kdyžtak dopořídím podle potřeby… ale žádné tak vymakané chůvičky jsme neměli, povlečení už vůbec ne, do porodnice jsem měla na Ondru jen overálek a půjčenou kombinézu (to je fakt, že budu muset pořídit, přece jenom únor a červenec budou trochu jiné
), …
Dečku s polštářkem do kočárku jsem určitě neměla ani mít nebudu, v zimě byl v zavinovačce přikrytý normální dekou z Ikea, v létě počítám, že budu používat na přikrytí jen nějakou lehkou dečku nebo tetraplenu, podle teploty…
A polštářek dostal Ondra první až do „velké“ postele v roce a půl, a stejně je to úplně placaté, jen to má hezky povlečené
. do kočárku i do postýlky měl pod hlavičkou jen látkovou plenu, polštářek by miminka ani mít neměla. Ale jestli ho tam chcete na ozdobu, jen do toho ![]()
Takže Lído, vedu jen tím, že mám vaničku, ale zase nemám asi tisíc věcí, co ty jo
. Kosmetiku zatím nekupuju, pak koupím v lékárně olejíček a mastičku na prdelku, a asi nějaký hodně kvalitní krém proti sluníčku.
Já to mám spíš teoreticky, praxe poněkud vázne ![]()
Taky nemám ke kočárku tu tašku na rukověť, mám si nějakou pořizovat? Hezkou mají v DM i s malou kosmetickou výbavičkou pro mimi… ![]()
Tak ted jste mi pripomnely, ze vlastne taky nemam vanicku
.Do toho monitoru pro svuj klid asi take investuji. no je toho jeste dost…Na decku do kocarku jsem se taky chtela ptat, tak dam na nazor zkusenejsi ![]()
Nositko asi zatim porizovat nebudu…Pamatuji si, ze brachum se v tom moc nelibilo a hlavne s moji plotynkou, kterou mam od minuleho roku vyhrezlou bych s malou asi ani daleko nedosla…
Jenže ta k našemu kočárku by stála 2 tisíce a to se mi dávat nechce… ![]()
ahaaa, tak to je hodne. Ta moje stala neco malo pres tisicovku…
Lído, já mám ke kočárku tu tašku z DMka, kupovala jsem ji i s tím kupónkem na myslím 25% slevu, co je v těch jejich bonusových knížkách, a jsem s ní spokojená, na druhé dítě si ji určitě nechám
. Mám černou, ta se hodí ke všemu, a stejně jsem víc chodila s batohem, než s taškou ![]()
bumbinka píše:
Lído, já mám ke kočárku tu tašku z DMka, kupovala jsem ji i s tím kupónkem na myslím 25% slevu, co je v těch jejich bonusových knížkách, a jsem s ní spokojená, na druhé dítě si ji určitě nechám. Mám černou, ta se hodí ke všemu, a stejně jsem víc chodila s batohem, než s taškou
Takže je opravdu dobrá, vejde se tam dost věcí?
Jinak já mám batoh skoro přirostlý k zádům, bez něj nevycházím… ![]()
Já bych řekla, že se toho tam vejde dost… náhradní plínky, oblečeníčko, sváča pro tebe a později pro miminko, pár hraček a nějaký menší nákup úplně v pohodě. A ještě máš prostor pod kočárkem, kdyby se ti to zdálo málo ![]()
bumbinka píše:
Já bych řekla, že se toho tam vejde dost… náhradní plínky, oblečeníčko, sváča pro tebe a později pro miminko, pár hraček a nějaký menší nákup úplně v pohodě. A ještě máš prostor pod kočárkem, kdyby se ti to zdálo málo
To víš, jako prvorodička se musím na všechno zeptat
Rady zkušených maminek jsou neocenitelné ![]()