Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veronika.st píše:Šla bych moc ráda, ale to mám zrovna dlouhou práci…škoda, že nejdeš ve středu
Bere,ani se tam nemusis hlasit…ja tam radeji pujdu toho 3 at pak nejsem zaskocena…Pojd tam se mnou?je to 3.5. od 17.15.Ma i svoje stranky…Poradi co do porodnice atd. a pak budes mit jistotu,ze mas doktorku..rikala at bud prijdu toho 3 a nebo az budu doma z porodnice…
ona tam ma toho 3 nejakou poradnu…tak mi rekla at prijdu bud tak a nebo az z ty porodnice,tak to tam okouknu a dam ti vedet,jak to tam vypada.
veronika.st píše:
ona tam ma toho 3 nejakou poradnu…tak mi rekla at prijdu bud tak a nebo az z ty porodnice,tak to tam okouknu a dam ti vedet,jak to tam vypada.
Super, to budeš moc hodná ![]()
k Belorový jsme chodili 3 roky se staršim.....až teď sem ho přehlásila sem do modřan.....
Ahoj holky,
Veroniko, hezký metřík ![]()
my chodíme s Ondrou k dr. sem: http://www.volny.cz/…ta/index.htm , ale pro vás je to asi z ruky ![]()
Jinak u nás nic zásadního, včera odpoledne jsme byli s Ondrou na tom 3D utz, tentokrát se prďolka ukazovala v celé své krásně, má tak malinkej čumáček
. Jen nemám žádnou fotku, jen DVD s filmem, z toho fotku neumím udělat a manžel není dneska doma, aby mi pomohl.
Dneska jsme byli venku, bylo náááádherně. Sešla jsem se s kamarádkami a dětmi, šli jsme nakrmit kachny k modřaneskému nádraží, pak k lodi, tam jsme si dali oběd, děti si pohrály na hřišti a jeli jsme domů. Ondra to chudák celé ucapal pěšky/na odrážedle, ostatní děti se vezly v kočárku, taky usnuly ještě na hřišti. Pak už mi ho bylo líto, byl strašně unavenej, ale bojím se ho nosit, poponesla jsem ho asi 100m na koníčka, jinak musel po svých
. Ale zase po příchodu domů okamžitě usnul a spal dvě hodiny ![]()
Terko a jaka je pani doktorka?Cetla jsem na ni jen chvalu?
Bumbinko,tak to jste meli hezky den. Ja mam 3D v patek,tak doufam,ze se nam ukaze…uz se hrozne tesim…
To nemá chybu ![]()
Dávám to sem, protože je to vtipné -i když je to prezentováno jako skutečná příhoda u gynekologa:
Byla jsem objednána ke gynekologovi na prohlídku. Nečekaně sestřička volala, že jsem byla přesunuta na ten den ráno na 9,30 hod. Protože cesta tam trvá 35 minut, opravdu jsem neměla moc času nazbyt. Jako většina žen v těchto případech, i já si velmi potrpím na hygienu při takovýchto návštěvách, ale bylo jasné, že dnes ráno nebudu mít moc času. Rychle jsem vběhla do koupelny, umyla se pořádně tam dole, abych byla jakž tak prezentovatelná, utřela se, hodila jsem ručník do špinavého prádla, hodila něco na sebe a utíkala k autu. V čekárně jsem byla jen pár minut, když mě zavolali dovnitř. Jak to už bývá, hupsla jsem na kozu, otočila tvář na druhou stranu a předstírala, že jsem úplně někde jinde. Proto mne trochu překvapilo, když gynekolog zahlásil: „Dnes jsme si dali na sobě extra záležet, že ano?“ Neodpověděla jsem. Zbytek dne proběhl jako vždy. Když přišla moje 7letá dcerka ze školy, tak šla do koupelny a ptá se: „Mami, kde je můj ručník?“ Povídám jí:„Je ve špinavém prádla, vezmi si ze šuplíku čistý.“ A ona na to:„Ne, potřebuji ten, co tu byl dnes ráno - schovala jsem si do něj všechny svoje třpytky!!!“
Asi jsem tu jediná, co ještě chodí do práce?
Venku je tak krásně, hned bych se šla někam projít…to je fajn, že budeme mít mimča v létě ![]()
Jé, Lído, tak to nevím, jestli jsi jediná, ale možná jo…
No, uživej si to, přestože bych prďouse nevyměnila za nic na světě, občas bych si ráda šla „odpočinout“ do práce
. Nebo ani ne tak odpočinout, jako vyčistit si hlavu od maminkování a zase si trochu zvednout sebevědomí, že třeba umím ještě něco jiného než chytat padající dítě, vařit nemastná neslaná jídla, hrát si s auty, … Ale možná už ani nic jiného neumím ![]()
bumbinka píše:
Jé, Lído, tak to nevím, jestli jsi jediná, ale možná jo…
No, uživej si to, přestože bych prďouse nevyměnila za nic na světě, občas bych si ráda šla „odpočinout“ do práce. Nebo ani ne tak odpočinout, jako vyčistit si hlavu od maminkování a zase si trochu zvednout sebevědomí, že třeba umím ještě něco jiného než chytat padající dítě, vařit nemastná neslaná jídla, hrát si s auty, … Ale možná už ani nic jiného neumím
Tak teď ti přibyde ještě hraní s panenkama
Já si to neumím vůbec představit, jsem v práci 16 let a najednou mě čeká úplně něco jiného…já doufám, že budou aspoň trochu fungovat babičky a občas zajdu někam mezi dospělé lidi
![]()
Jo, to jo, panenky budou ještě náročnější
. Auto prostě jezdí a dělá brmmmm brmmmm vrrrr. Motorka hen héééén. A tak
. Ale panenky by zřejmě měly vydávat nějaké smysluplné zvuky ![]()
Jestli máš funkční babičky, tak je to v pohodě
. A s úplně malým miminkem, které ještě spí v kočárku a nakrmíš ho kdekoliv, je to taky dobré. Nejhorší je, když už dítě nevydrží na místě, to už si s bezdětnými dospělými moc nepokecáš, ale taky se to dá ![]()
Lido ja ti tu praci zavidim…Taky bych tam chodila do posledni chvile…Jj,ze cekame mimco na leto jsem taky spokojena ![]()
Ale na druhou stranu Bumbinko neboj, jeste se toho napracujeme dost ![]()
Ja si o babickach a muzu nechat zdat. moje mamka by fungovala moc rada jako babicka,ale je az v Zatci a ma dva maly kluky, takze sem asi jezdit hlidat nebude…A druha je na Melniku
,takze taky nic moc ![]()
Tak to ja se na panenky uz moc tesim.Pritel ma totiz skoro 7mi letyho syna a ten by byl porad na koberci s autama…ale vymysli k tomu neuveritelny pribehy a ja jsem v tom dost nemozna ![]()
Jj, já vím, že práce mě ještě čeká až až
. Aspoň doufám ![]()
S babičkami to taky nemám žádnou slávu, naše máma sice funguje, ale je v Plzni, takže nějaké na zavolání, dneska je mi zle, přijeď, to není vůbec, a i všechno ostatní se musí plánovat docela s předstihem… A tchyně sice bydlí na Libuši, takže kousíček, ale chodí ještě do práce a potom stejně o hlídání zájem neprojevuje, musíme jí vždycky poprosit, proč bychom potřebovali na konkrétní dobu pohlídat… takže kvůli pokecu s kamarádkou bych jí nevolala ani náhodou, dvakrát za rok se nám podaří urvat kino nebo divadlo a tak dvakrát do roka nějaké větší nákupy. Jinak občas zajde na návštěvu, dá si tady kafe, s Ondrou si půl hodinky pohraje a už zase mizí… ![]()