Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Veroniko, moc hezká fotečka ![]()
Holky, dneska odjíždíme, tak přeju KRÁSNÉ VELIKONOCE VŠEM a pak se těším, jak si počtu
.
Jj, taky
…Vychazime vyborne a jsem za to fakt hrozne rada, protoze jinak by to bylo asi o dost komplikovanejsi…
Taky přeju hezké velikonoce, má být krásně, tak to bude určitě super ![]()
veronika.st píše:
Jj, taky…Vychazime vyborne a jsem za to fakt hrozne rada, protoze jinak by to bylo asi o dost komplikovanejsi…
A malému je kolik? ![]()
Tak to už je velký kluk
Já musím malou 3 letou neteřinku přesvědčit, že i kluci mají své klady, je proti nim nějak zaujatá…to má asi od sestry, pořád na manžela nadává ![]()
Treba si k nim najde cestu sama az uvidi malyho
…My jsme mu teda o segre zatim tak ymoc nepovidali…Rikali jsme, ze mam v brisku mimco,ale jeho to zatim moc nebere.Dokud ji nevidi, tak ho t proste nezajima ![]()
Každopádně v pubertě asi názor změní, to bude uhánět kluky a já si ji budu dobírat ![]()
ahojky, my taky zítra odjíždíme na velikonoce, tak přeju všem krásné svátky…
koukám, že tu byla řeč o školkách, no Páju nevzali, obvolala jsem co se dalo, ale všude to samé, jak jsem s mladším dítětem doma, tak smůla…takže jde do soukromý…
Ahoj holky…Tak jak bylo???Ja super…vikend byl fakt hezky…ale ted to pocasi stoji uz za prd teda :/
Ahojky,
taky jsme měli krásný víkend…byli jsme hodně venku, hlavně na Vyšehradě bylo nádherně ![]()
Včera jsem byla na kontrole, Kubík už má 1320 g a má se čile k světu ![]()
Jen mě nějak děsí, jak to teď strašně rychle utíká… ![]()
Už mám taky koupenou vaničku a na aukru jsem si koupila velkou přebalovací podložku… ![]()
Jj.uz se nam to blizi
a ty jsi jeste o vic nez 2 tydny napred
..
To je dobre, ze je vse vporadku
Kdy nastupujes na materskou?To uz budeme moci na ten juice i dopoledne ![]()
Ja dostanu vanicku od mamci…Dnes jdu do toho detskeho domu pro plastenku a nejaky drobnosti, ale jen tam pred 3ti vlitnu nez pobezim do skolky..Jeste jezdim s tim rozbitym autem :/,ale jinak to nezaridim…
Já bych chtěla být v práci do konce května, snad to vyjde ![]()
A koho vyzvedáváš ve školce? ![]()
Já možná skočím do Dětského domu v pátek, chci se podívat na povlečení, fusak…