Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, musíš nahlásit jméno pro kluka i pro holku. A jelikož pohlaví z ultrazvuku není 100% - o tom by nám mohla vyprávět Terka
- tak to chce nedat tam úplnou blbost ![]()
No, my to máme těžké, ono k našemu příjmení to musí být něco jednoduchého, už takhle se chudáci děti natrápí s hláskováním toho příjmení…
Příspěvek upraven 21.04.11 v 15:34
Tak kdyz ti pomuze babicka,tak to bude fajn,teda klukum
..
No, to je pravda, ale Gambrinus byla opravdu hezka sranda
Obe jmena jsou hezky…Mozna se mi o trosku vic libi Klarka..
Já hlasuju pro Barborku ![]()
A Verunka by se jmenovala naše holčička, ale jméno po rodičích bych asi nechtěla, dost se to pak plete ![]()
A Kubík se asi nezmění, jen bude mít chudáček jeden měsíc svátek i narozeniny…ale přítel to má taky tak, tak to snad nebude taková katastrofa ![]()
Tak je to jedna jedna
…Ja to prave taky nechci…Pritel ma syna, kterej se jmenuje po nem a do toho jeste dve Verunky
ale uz jsem mu rekla at se rozhodne, tak to necham na nej ![]()
veronika.st píše:
Tak je to jedna jedna…Ja to prave taky nechci…Pritel ma syna, kterej se jmenuje po nem a do toho jeste dve Verunky
ale uz jsem mu rekla at se rozhodne, tak to necham na nej
A plánujete svatbu?
A příjmení bude mít malá po kom? ![]()
bumbinka píše:
Jj, musíš nahlásitm jméno pro kluka i pro holku. A jelikož pohlaví z ultrazvuku není 100% - o tom by nám mohla vyprávět Terka- tak to chce nedat tam úplnou blbost
No, my to máme těžké, ono k příjmení Zielinský/á to musí být něco jednoduchého, už takhle se chudáci děti natrápí s hláskováním toho příjmení…
A Kubík bude mít nevěstu, buď Barborku nebo Klárku…dáme ty naše malé ráčky dohromady ![]()
Planujeme, ale mame to trochu slozitejsi kvuli predchozimu manzelstvi pritele…Prstynek uz jsem dostala minuly rok v cervnu, ale jeste to tenhle rok bohuzel neslo, tak snad pristi rok
A vy planujete?
veronika.st píše:
Planujeme, ale mame to trochu slozitejsi kvuli predchozimu manzelstvi pritele…Prstynek uz jsem dostala minuly rok v cervnu, ale jeste to tenhle rok bohuzel neslo, tak snad pristi rokA vy planujete?
Přítel má rozvedené rodiče, tak se do ženění zrovna nehrne…ale asi to kvůli příjmení uděláme, ať se jmenujeme stejně
Já jsem Svobodová a pak budu Veselá, taky dobrý ![]()
Jee, ja jsem Stastna
, zatim
…Na matrice uz jsme ale nechali zapsat,ze mala bude po tatinkovi ![]()
Ja chtela 2,ikdyz nevim, jestli to neni blbost…Rikala jsem si,ze pak treba jen neco na polovicni uvazek nebo praci na ZL,ale nevim, jeslti to neni blbost..A asi bych na ni stejne nedosahla…Zkousela jsem si to obtelefonovat a po trech dnech neustaleho prepojovani jsem to vzdala…Nikdo mi to nedokaze vypocitat,kdyz jsem na matersky :/ tak asi 3 roky…
veronika.st píše:
Ja chtela 2,ikdyz nevim, jestli to neni blbost…Rikala jsem si,ze pak treba jen neco na polovicni uvazek nebo praci na ZL,ale nevim, jeslti to neni blbost..A asi bych na ni stejne nedosahla…Zkousela jsem si to obtelefonovat a po trech dnech neustaleho prepojovani jsem to vzdala…Nikdo mi to nedokaze vypocitat,kdyz jsem na matersky :/ tak asi 3 roky…
A kde jinak pracuješ? Já určitě 3 roky, nevím kam bych malého dřív dala, do školky ho tak malého nevezmou ![]()
Teda, kdyz jsem na nemocensky …a co mimca v brisku…Me tam mala neustale cvici nebo co to dela
porad v pohybu
vubec nevim jak tam lezi,boucha uplne vsude a ze vsech stran ![]()
veronika.st píše:
Já měla s Ondrou dva roky, teď jsem doma zadarmo… ale počítali jsme s tím, že chceme druhé relativně brzo, jinak bych byla šla na tři. Teď půjdu určitě na tři, dřív dítě nedostanete do školky ani za nic, takže stejně budu muset do těch tří let mladší zůstat doma, ať se děje co se děje.