Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekujeme
…ja prave taky nevim, kam bych malou davala…tak to necham taky asi na 3 a je klid…
Nevite,jak je to tady v Praze se skolkama?vim ze v tech primestskych a na vesnicich je obcas problem zapsat dite a nevim jak tady v Praze.
Tak třeba tady v Modřanech jsme se byli podívat na zápis ve třech školkách. Všem ředitelkám to přišlo strašně k smíchu, co prý tam děláme, i když byly milé
. Ondrovi budou tři v následujícím školním roce, takže jsme na zápise byli „správně“, ale všude nám řekli totéž - nevezmeme ani všechny děti, kterým budou tři už před nástupem do školky. Obecně prý mají na jedno volné místo tak 4-6 zájemců, podle konkrétní školky.
tak to je vic nez jsem cekala…tak si pak asi najit praci kam si budu nosit malou ![]()
Jo Lido jinak pracuji ve stavebni firme jako referentka obchodniho odd (proste administrativa).
veronika.st píše:
Teda, kdyz jsem na nemocensky …a co mimca v brisku…Me tam mala neustale cvici nebo co to delaporad v pohybu
vubec nevim jak tam lezi,boucha uplne vsude a ze vsech stran
Kubík je taky hodně akční miminko…tak jen doufám, že po narození se zklidní a bude nejhodnější miminko ![]()
Lidas píše:veronika.st píše:Kubík je taky hodně akční miminko…tak jen doufám, že po narození se zklidní a bude nejhodnější miminko
Teda, kdyz jsem na nemocensky …a co mimca v brisku…Me tam mala neustale cvici nebo co to delaporad v pohybu
vubec nevim jak tam lezi,boucha uplne vsude a ze vsech stran
Já myslím, že je to klidně možné, Ondra byl v břiše docela klidný, a je z něj šídlo. Zato teď se tam mimčo mrská jako blázen, ve středu jsem dokonce v jazykovce nahlas při hodiěn řekla „au“, až jsem se zarazila, ale to byla fakt taková rána… A vůbec, už strašně dlouho, jakmile si na chvíli sednu, úplně vidím, jak se mi vlní břicho. Mám pocit, že snad nikdy nespí… Tak jsem zvědavá, co to bude za „vejlupka“
![]()
Ja taky doufam, ze se to aspon trochu uklidni a nebude porad vzhuru
…ale jsem radsi kdyz ji citim nez aby byla uplne klidna a ja nervni, jestli je vse ok…
Jo, to já asi taky… i když kdyby někdy byla klidná třeba 20 minut, myslím, že by mě to zas až tak extra neznervóznilo
![]()
Souhlasim
…ale je to super…pamatuju si, jak jsem cekala na to prvni kopnuti a nebyla si jista,jestli uz tohle je ono…Tak ted uz jsem si opravdu jista, kdyz kope ![]()
Taky jsem raději, když o sobě dává vědět, ale chvilka klidu by někdy neškodila
Tuhle mi paní ve vlaku celou cestu zírala na břicho, protože malej v bříšku cvičil aerobic nebo co? ![]()
Tak jsem to zakrikla,mala ukazala,ze umi byt i v klidu, jen je skoda, ze zrovna na 4D ultrazvuku :/..nakonec se nam aspon trosku ukazala, ale moc se ji nechtelo…
veronika.st píše:
Tak jsem to zakrikla,mala ukazala,ze umi byt i v klidu, jen je skoda, ze zrovna na 4D ultrazvuku :/..nakonec se nam aspon trosku ukazala, ale moc se ji nechtelo…
Moc hezký
A ukázala vám taky, že je to fakt holčička? ![]()
veronika.st píše:
Jj, mame to i vyfoceny a je to 100%..
Tak aspoň víš, že tě u porodu nepotká žádné překvápko ![]()
Nechystáš se zítra do Krčáku? ![]()
My mame na vikend pritele syna…takze tam jdeme dneska po 5-na zelenou louku a zitra zoo a pak asi zase na louku…Pristi vikend jdeme k Vaclavovi na carodejnice…
veronika.st píše:
My mame na vikend pritele syna…takze tam jdeme dneska po 5-na zelenou louku a zitra zoo a pak asi zase na louku…Pristi vikend jdeme k Vaclavovi na carodejnice…
Tak to jo
A jak vycházíš se synem přítele?
Tak ty budeš mít vlastně páreček, holku i kluka, vid? ![]()