Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
29.4.11 13:12

Ahoj holky, tak jsme doma z procházky, bylo to na mrtvici, Ondra sednul na odrážedlo a zmizel pod kopcem, takže já jsem v podstatě běžela od nás z Beránku až na Sofijské nám., paráda :zed: . Ale je šikula, před silnicí vždycky zabrzdí a počká na mě „de seš, maminko? můžu jet, opatlně?“

Jinak co se týče snažení, tak já už jsem to tady asi psala, my jsme „dvouměsíční“ pár ;). Poprvé se nám podařilo s Ondrou po dvouměsíční známosti (a to jsme byli víc než měsíc úúúúúplně vzorní a i pak jsme se vídali jen o víkendech, takže to bylo napoprvé). Podruhé dva měsíce po svatbě, to jsme bohužel o miminko v 7.tt přišla. A nakonec dva měsíce po tom potratu, a to bude teď prďolka… A doufáme, že tím naše dvouměsíční akce skončily, už bychom pak ty děti neměli kam dávat ;) :oops:

Lído, tip na víkend asi nemám, mně se líbí všechno, a protože jezdíme většinou tak, aby to tam bylo hezké na kola, tak těžko říct, co teď doporučit… Obecně mám třeba strašně ráda jižní Čechy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
29.4.11 20:06

ahojky, koukám, že se tady rozepisuje snažení, no my měli Páju napoprvé a před Debou sem 2× potratila a vlastně ještě v 6nedělí po druhém potratu sem jí už čekala :-D

Bumbi: teda tak to musel bejt pěknej sešup z beránku, na ten mám výhled z balkonu…tak hlavně, že to zvládnul, já dneska byla s dětma na hřiště a Pája měl prvně kolo odrážedlo, ale krom dvou pádů to zvládnul super, naštěstí na tom ještě tolik neumí, tak jezdí opatrně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.5.11 08:36

Bumbi: tak to je šikovnej, že u přechodu staví :)..ale verim, ze ses lekla!
Tak to vám to šlo všem dost rychle :)..nam na poprve taky, a proto jsem se potom fakt hodne bala, kdyz najednou 5 mesicu nic…
Jinak jizni cechy mam taky moc rada! taky mam jeste rada jizerské hory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.5.11 09:36

Ahoj holky,
tak už máme složenou postýlku, je krásná :palec:
Dneska nám přišla válenda do děcáku, tak jsem si vzala dopoledne volno a za chvíli frčím do práce…chci si to tam ještě užít :lol:
Jinak víkend byl fajn, byli jsme na návštěvě u přítelových rodičů a včera na procházce…tak líbačka pod stromem proběhla…snad tedy neuschneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
2.5.11 09:39

My postýlku nakonec nepřivezli. Naši mají velké auto, tak ji privezou slozenou i s prebalovakem…
Jinak taky snad neuschnu :)..Vikend taky super…
Ty tu praci mas asi hodne rada vid :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.5.11 13:51

Asi jsem divná, ale fakt chodím do práce ráda…baví mě to a hlavně mám super kolegyně, taková druhá rodina :lol: A jsem v práci skoro 16 let, tak to bude velká změna, že budu doma…ale je fakt, že budu mít doma asi jiné starosti a na práci si ani nevzpomenu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.5.11 08:05

Já myslim, že je super, když tam chodís ráda…Ja mela svoji praci taky rada, ale asi ne tak jako ty :)..Ja myslim, ze si to doma budes taky dost uzivat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.5.11 08:09

Já jsem taky do práce chodila ráda a odcházet se mi vůbec nechtělo, byla jsem ráda, že mi to aspoň vyšlo na zkouškové a nemusela jsme odejít v půlce semestru, to by mě mrzelo ještě víc…
A je fakt, že si kolikrát vzpomenu a vrátila bych se od minuty :). Ale zase na druhou stranu, doma je tio taky fajn, hlavně od té doby, co je s Ondrou zábava :srdce: . Spíš mě děsí, jak budu hledat práci po mateřské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.5.11 08:19

No prace po meterske se taky bojim…
Tak me napada.Nevite, jak to funguje, kdyz mi k 31.5.2011 konci smlouva na dobu urcitou. 2.6. mam prvni mozny termin nastupu na materskou…Doktorka mi doporucuje at jdu az ten posledni termin a to je 16.6…Prej kdyz jsem na neschoence, tak me z prace proste nevyhodi k tomu 31.5, ale museji pockat az si ukoncim neschpenku…Jde mi o to, ze kdyz ukoncim neschopenku k 31.5. jsem v 7mi denni ochrane lhute a se socialkou mi vsechny potrebne veci vyridi zamestnavatel…tak nechci nic propasnout,kvuli dvoum tydnum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.5.11 14:18
veronika.st píše:
Tak me napada.Nevite, jak to funguje, kdyz mi k 31.5.2011 konci smlouva na dobu urcitou. 2.6. mam prvni mozny termin nastupu na materskou…Doktorka mi doporucuje at jdu az ten posledni termin a to je 16.6…Prej kdyz jsem na neschoence, tak me z prace proste nevyhodi k tomu 31.5, ale museji pockat az si ukoncim neschpenku…Jde mi o to, ze kdyz ukoncim neschopenku k 31.5. jsem v 7mi denni ochrane lhute a se socialkou mi vsechny potrebne veci vyridi zamestnavatel…tak nechci nic propasnout,kvuli dvoum tydnum…

Tak to neporadím, bohužel :-(
Ty jdeš dnes k té dětské doktorce, vid? Zeptáš se, prosím, zda by nás vzala taky? Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
3.5.11 14:39
veronika.st píše:

Veru, to taky netuším :(. A mzdová v práci by ti neporadila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.5.11 16:24

uz poradila…rekla at marodim az do 16.6…ze je to pro me financne lepsi…K doktorce jeste nevim jak to stihnu…cekam jestli prijede pritel z prace tak, abych to stihla autem,protoze jsem nejaka nachcipana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
3.5.11 16:24

ale jestli pujdu tak se urcite zeptam…a kdyztak ji budu volat,tak se zeptam taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
3.5.11 17:23
veronika.st píše:
ale jestli pujdu tak se urcite zeptam…a kdyztak ji budu volat,tak se zeptam taky :)

Děkuju!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
4.5.11 08:21

Tak jsem to vcera k pani doktorce nestihla…ale psala jsem ji mail, tak snad na nej zareaguje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová