Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.5.11 10:25

tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocená :roll: a nikoho tady skoro vůbec neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.5.11 10:27
Romana Černá píše:
tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocená :roll: a nikoho tady skoro vůbec neznám

To se seznámíš, já v Praze bydlím chvíli a taky nemám strach, že si nenajdu kamarádku s prckem…stačí navštívit nějaké mateřské centrum a je to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 11:13
Snad máš pravdu, jen že já byslím na vesenici a moc se do města nedostanu máme jen jedno auto a místní doprava je katastrofa :pocitac: jezdí 3× za den tak že děs …ale snad nějaké maminy poznám .. v Praze je to přece jen jiné :pankac:
Lidas píše:
Romana Černá píše:
tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocená :roll: a nikoho tady skoro vůbec neznám
To se seznámíš, já v Praze bydlím chvíli a taky nemám strach, že si nenajdu kamarádku s prckem…stačí navštívit nějaké mateřské centrum a je to :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.5.11 12:29

Nejak mi dneska pada internet, tak nevim,jestli neco nepisu po druhe…
Nooo Lido, tak to je Na zeleny louce…Bydlim na tom sidlisti naproti ikemu, kdyz jdes dolu k louce..
Ja nevim proc ty lazne zpoplatnili, ale to udelali az od minuleho roku.Driv to nebylo…
Na vesnici je urcite tezsi najit si nejakou kamosku s mimcem, ale urcite nejakou potkas :)…Ja mam v Praze par kamosek s detma, ale bydlime daleko od sebe, takze se nikomu nechce moc cestovat…tak snad se zacneme potkavat s holkama :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 12:33
máš pravdu že je to těžší, no v Praze se dá pěkně cestovat i s kočárkem ..ael myslím že určitě někoho poznáme :dance: :dance:
veronika.st píše:
Nejak mi dneska pada internet, tak nevim,jestli neco nepisu po druhe…
Nooo Lido, tak to je Na zeleny louce…Bydlim na tom sidlisti naproti ikemu, kdyz jdes dolu k louce..
Ja nevim proc ty lazne zpoplatnili, ale to udelali az od minuleho roku.Driv to nebylo…
Na vesnici je urcite tezsi najit si nejakou kamosku s mimcem, ale urcite nejakou potkas :)…Ja mam v Praze par kamosek s detma, ale bydlime daleko od sebe, takze se nikomu nechce moc cestovat…tak snad se zacneme potkavat s holkama :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.5.11 13:14

ahojky, hospůdky taky znám, ta blíž ikemu je Na tý louce zelený, ta u ústavu akademie věd je Svatý václav…jinak se s váma ráda srazim, ale nemam hlídání, takže nevím jestli by vám nevadilo, že budu mít děti sebou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.5.11 13:40

Terko, já taky nemám hlídání :)

Takže klidně pořád nabízím - sraz u nás, i s dětmi, není problém, celkem kdykoliv kromě pondělního a čtvrtečního dopoledne. Tenhle týden teda taky nemůžu zatím středu, jdu na gyndu, a pak uvidím, jestli mě ještě někam poženou…

Nebo klidně někde venku, na hřišti, zahradní posezení, … kde by se mohl Ondra a tedy i Pavlík vyblbnout, takže aby tam bylo dětem friendly :). To nemůžeme opět vyjmenované dny a navíc ne přes poledne, musíme doma spát :).

Jediné, co bych moc nemusela, nějakou delší procházku, vzhledem k tomu, že mám nařízený absolutní klidový režim, dítěti se samozřejmě věnovat musím, ale snažím se to nepřehánět s fyzickou aktivitou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.5.11 13:59

Je fakt super, že budeme mít miminka v létě :lol: Už se těším, jak ta naše banda z emimina vyrazí na procházku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.5.11 16:31

Na to se taky tesim :)
Terko, myslim, ze nikomu z nas deti urcite vadit nebudou, takze to necham na Vas. Klido hriste nebo klidne u Bumbinky :)Mozna bude lepsi hriste at to mas vic v klidu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.5.11 16:39

Jo, to si taky říkám, že termín na léto je super… u prvního jsem to vůbec neřešila, ale teď si maluju, jak zaparkuju kočárek u pískoviště a nebudu Ondru nudit doma kvůli hnusnému počasí a podobně…

Jinak místo srazu je mi fuk, buď hřiště (máte někdo nějaký šikovný nápad na půl cesty pro všechny? ;) ) nebo u mě, jestli by si Ondra s Pavlíkem spolu hráli - co myslíš, Terko? Máme to tu tedy víc pro mrnouse, než vy potřebujete, ale Ondra má v pokojíčku třeba hromadu dupla a milióny aut :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
9.5.11 20:18

Bumbi: myslim, že by asi bylo lepší spíš u vás Bumbi, jestli si chcete pokecat, páč Deba už pár měsíců chodí kolem nábytku a na hřišti zásadně požírá kamínky, takže jí musim furt hlídat, takhle v uzavřenym prostoru by to bylo lepší, ale záleží taky na ostatních holkách…třeba příští týden můžem odpo kdykoliv a krom út dopo kdykoliv.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.5.11 20:37

Klidně u nás, pokud vám nevadí, že nebude nějak extra naklizeno ;). Ale zase o Debču nemusíš mít strach, takový binec tu nebude :lol:

Příští týden můžeme:
pondělí dopoledne úterý odpoledne čtvrtek odpoledne
pátek kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.5.11 08:58

ok, ja souhlasim a hlasuju klido hned pro pondeli :)…ale je mi to celkem jedno..
Ikdyz uvidim, jakou bude mit mala zrovna naladu … od vcera mi porad tvrdne bricho…ikdyz nedelam rychle pohyby…ohnu se pro neco na zemi a hned je jako kaminek…Nevim co to je,vzdycky jsem ho mela tvrdsi,ale od vcera je to temer v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.5.11 09:58

Tak já se k vám přidám později, v pondělí nemůžu :-( Jinak u mě asi už funguje těhotenská demence, jezdím do práce vlakem a ráno jsem normálně přejela stanici a frčela vesele dál…to bych fakt nevěřila, že se mi to může stát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.5.11 10:36

Ja tuhle demenci mela uz pred tehotenstvim :D…Pravidelne se mi stavalo, ze jsem zamyslena nastoupila do autobusu nebo tramvaje, do ktery jsem fakt nechtela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová