Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocená
a nikoho tady skoro vůbec neznám
Romana Černá píše:
tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocenáa nikoho tady skoro vůbec neznám
To se seznámíš, já v Praze bydlím chvíli a taky nemám strach, že si nenajdu kamarádku s prckem…stačí navštívit nějaké mateřské centrum a je to ![]()
Lidas píše:Romana Černá píše:To se seznámíš, já v Praze bydlím chvíli a taky nemám strach, že si nenajdu kamarádku s prckem…stačí navštívit nějaké mateřské centrum a je to
tak mě mrzí že už nebydlím v Praze, takovým maminek z P4 já jsem bydlela původně v Modřanech ale provdala jsem se do Kolína a ted jsem tady osamocenáa nikoho tady skoro vůbec neznám
Nejak mi dneska pada internet, tak nevim,jestli neco nepisu po druhe…
Nooo Lido, tak to je Na zeleny louce…Bydlim na tom sidlisti naproti ikemu, kdyz jdes dolu k louce..
Ja nevim proc ty lazne zpoplatnili, ale to udelali az od minuleho roku.Driv to nebylo…
Na vesnici je urcite tezsi najit si nejakou kamosku s mimcem, ale urcite nejakou potkas
…Ja mam v Praze par kamosek s detma, ale bydlime daleko od sebe, takze se nikomu nechce moc cestovat…tak snad se zacneme potkavat s holkama ![]()
veronika.st píše:
Nejak mi dneska pada internet, tak nevim,jestli neco nepisu po druhe…
Nooo Lido, tak to je Na zeleny louce…Bydlim na tom sidlisti naproti ikemu, kdyz jdes dolu k louce..
Ja nevim proc ty lazne zpoplatnili, ale to udelali az od minuleho roku.Driv to nebylo…
Na vesnici je urcite tezsi najit si nejakou kamosku s mimcem, ale urcite nejakou potkas…Ja mam v Praze par kamosek s detma, ale bydlime daleko od sebe, takze se nikomu nechce moc cestovat…tak snad se zacneme potkavat s holkama
ahojky, hospůdky taky znám, ta blíž ikemu je Na tý louce zelený, ta u ústavu akademie věd je Svatý václav…jinak se s váma ráda srazim, ale nemam hlídání, takže nevím jestli by vám nevadilo, že budu mít děti sebou ![]()
Terko, já taky nemám hlídání ![]()
Takže klidně pořád nabízím - sraz u nás, i s dětmi, není problém, celkem kdykoliv kromě pondělního a čtvrtečního dopoledne. Tenhle týden teda taky nemůžu zatím středu, jdu na gyndu, a pak uvidím, jestli mě ještě někam poženou…
Nebo klidně někde venku, na hřišti, zahradní posezení, … kde by se mohl Ondra a tedy i Pavlík vyblbnout, takže aby tam bylo dětem friendly
. To nemůžeme opět vyjmenované dny a navíc ne přes poledne, musíme doma spát
.
Jediné, co bych moc nemusela, nějakou delší procházku, vzhledem k tomu, že mám nařízený absolutní klidový režim, dítěti se samozřejmě věnovat musím, ale snažím se to nepřehánět s fyzickou aktivitou…
Je fakt super, že budeme mít miminka v létě
Už se těším, jak ta naše banda z emimina vyrazí na procházku ![]()
Na to se taky tesim ![]()
Terko, myslim, ze nikomu z nas deti urcite vadit nebudou, takze to necham na Vas. Klido hriste nebo klidne u Bumbinky
Mozna bude lepsi hriste at to mas vic v klidu??
Jo, to si taky říkám, že termín na léto je super… u prvního jsem to vůbec neřešila, ale teď si maluju, jak zaparkuju kočárek u pískoviště a nebudu Ondru nudit doma kvůli hnusnému počasí a podobně…
Jinak místo srazu je mi fuk, buď hřiště (máte někdo nějaký šikovný nápad na půl cesty pro všechny?
) nebo u mě, jestli by si Ondra s Pavlíkem spolu hráli - co myslíš, Terko? Máme to tu tedy víc pro mrnouse, než vy potřebujete, ale Ondra má v pokojíčku třeba hromadu dupla a milióny aut
.
Bumbi: myslim, že by asi bylo lepší spíš u vás Bumbi, jestli si chcete pokecat, páč Deba už pár měsíců chodí kolem nábytku a na hřišti zásadně požírá kamínky, takže jí musim furt hlídat, takhle v uzavřenym prostoru by to bylo lepší, ale záleží taky na ostatních holkách…třeba příští týden můžem odpo kdykoliv a krom út dopo kdykoliv.....
Klidně u nás, pokud vám nevadí, že nebude nějak extra naklizeno
. Ale zase o Debču nemusíš mít strach, takový binec tu nebude ![]()
Příští týden můžeme:
pondělí dopoledne úterý odpoledne čtvrtek odpoledne
pátek kdykoliv
ok, ja souhlasim a hlasuju klido hned pro pondeli
…ale je mi to celkem jedno..
Ikdyz uvidim, jakou bude mit mala zrovna naladu … od vcera mi porad tvrdne bricho…ikdyz nedelam rychle pohyby…ohnu se pro neco na zemi a hned je jako kaminek…Nevim co to je,vzdycky jsem ho mela tvrdsi,ale od vcera je to temer v kuse…
Tak já se k vám přidám později, v pondělí nemůžu
Jinak u mě asi už funguje těhotenská demence, jezdím do práce vlakem a ráno jsem normálně přejela stanici a frčela vesele dál…to bych fakt nevěřila, že se mi to může stát ![]()
Ja tuhle demenci mela uz pred tehotenstvim
…Pravidelne se mi stavalo, ze jsem zamyslena nastoupila do autobusu nebo tramvaje, do ktery jsem fakt nechtela ![]()