Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
11.5.11 16:20

Pondělky zatím nemůžu vůbec, ale později to doženu :-D
V Podolí si tě pohlídají, to bude OK, jsi v nejlepších rukách :palec:
Připadá mi, že se mi teď břicho zvětšuje snad každou minutu :think: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.5.11 08:16

Ok, tak ja pocitam s podelkem…Jeste si upresnime presne ten cas, ale mozna bych prisla trosku driv nez Terka…
A cerven mame za chvili, tak se k nam Lida prida :)
Ta ti teda dava zabrat, ale jeste mas cas…
Me zas bricho porad hrooozne tvrdne…Ale tak mi prijde, ze roste ted strasne rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
12.5.11 09:28

Tak jsme se včera byli podívat na kočárek, máme ho u rodičů přítele…je vážně nádhernej, Tomova sestra prohlásila, že hezčí ještě neviděla…tak mám velikou radost :dance: Snad budu nadšená i z jeho jízdních vlastností… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.5.11 14:42

A nemas fotku?? Me dneska prislo povleceni a vypada taky moc hezky…koupila jsem ho z jedny ty stranky, co jsi mi poradila :)
Jinak jsem dneska byla na kosmetice, dostala jsem v unoru poukazku od pritele, tak jsem se pohadala s jednou duchodkyni, ktera zabrala obe zidle a byla hrozne nastvana, kdyz si vsimla, ze mam bricho a na jednu me musi pustit..A pak uz me jen prudila,asi 10 minut nez sla na radu hruza :/
No a pak jsem tam pani kosmeticce omdlela…Asi tlak,ale nic prijemyho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.5.11 09:13

Omdlela jsem jednou v životě a není to nic příjemného…jinak včera byl určitě divný tlak, tak jsi to měla nejspíš z toho…hlavně, že jsi v pořádku :think:
Odkaz na kočárek jsem už jednou posílala, jen není červený, ale spíš vínový…určitě ho někdy uvidíte naživo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.5.11 09:47

Ahoj holky,

to je tak divný, když jsem doma sama :-? . Ale co, prostě budu odpočívat a zkusím si to užít, však si Ondry užiju ještě až až :)

Včera jsme byli na nákup, jen v DMku jsme nechali skoro 3tis, a to jsem použila spoooustu kuponků z Babybonusu a navíc 20% slevu na celý nákup… No, ale je fakt, že se do toho schovala i řasenka a parfém :oops: ;). A mám doma všechno - maličkatý plínky, vložky do podprsenky, přebalovací podložky, kosmetiku pro obě děti i pro nás, natahovací plínky pro ondru (do auta nebo na delší cesty nějakou dopravou je radši ještě dáváme), … uffff. Nákup jako blázen.

Pošlu vám do SZ svůj telefon a adresu, abychom se v pondělí našly… Veroniko, v kolik myslíš, že bys dorazila? Mně je to fuk, ráda tě uvidím třeba hned v jednu, jen abych věděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.5.11 09:59

Holky, kolegyně mi darovala tuto houpačku, ale je pro větší děti, nechcete ji některá zatím půjčit? :nevim:
 http://www.kocarky-tako.eu/…lunicko.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.5.11 10:03

Odkaz na kocarek jsi uz urcite posilala, akorat jsem hlava derava :)..to nevadi, za chvili ho uvidime i s mimcem :)
Bumbi: Tak ja dorazim treba kolem druhe at nas nemas roztahane na cely den, jestli teda prijde i Terka? A kde mas Ondru??
Ja vcera taky neco malo nakoupila…ale furt mi chybi spousta drobnosti, ktery se vysplhaji prave na par tisic ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.5.11 10:04

Lído, ta je hezká :).
Ale pro Ondru už by asi byla malá, navíc bychom ji neměli kam dát… Je fakt, že když byl menší, tak kolem roka, tak jsem o něčem podobném uvažovala, ztroskotalo to právě na prostoru… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.5.11 10:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.5.11 10:18

Lido: nejdete dneska s pritelem na prochazku do lesa? My jdeme na hokej k Vaclavovi-to je ta zahradka, kde neni ten stan pro deti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.5.11 10:26
veronika.st píše:
Lido: nejdete dneska s pritelem na prochazku do lesa? My jdeme na hokej k Vaclavovi-to je ta zahradka, kde neni ten stan pro deti :)

Tak to fakt nevím, přítel se vrací z práce později, tak to asi nestihneme :nevim: To bych musela vyrazit sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.5.11 10:42

Tak jak budes mit naladu…My tam budeme…doufam, ze uz tak na 4, ale to taky zalezi na tom, jak se vrati Pritel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.5.11 10:51

Tak jak se ti náš kočárek líbí, Verčo? :-D
Začínám být nějak víc unavená, taky to tak máte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
13.5.11 11:28

Kočárek je krasny!určitě se v něm bude i hezky jezdit:)))tak uz se to hodne Blizi a bříška rostou:) a s tim asi i unava.navíc kdyz porad pracujes.ale taky jeem vic unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová