Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pondělky zatím nemůžu vůbec, ale později to doženu ![]()
V Podolí si tě pohlídají, to bude OK, jsi v nejlepších rukách ![]()
Připadá mi, že se mi teď břicho zvětšuje snad každou minutu
![]()
Ok, tak ja pocitam s podelkem…Jeste si upresnime presne ten cas, ale mozna bych prisla trosku driv nez Terka…
A cerven mame za chvili, tak se k nam Lida prida ![]()
Ta ti teda dava zabrat, ale jeste mas cas…
Me zas bricho porad hrooozne tvrdne…Ale tak mi prijde, ze roste ted strasne rychle…
Tak jsme se včera byli podívat na kočárek, máme ho u rodičů přítele…je vážně nádhernej, Tomova sestra prohlásila, že hezčí ještě neviděla…tak mám velikou radost
Snad budu nadšená i z jeho jízdních vlastností…
![]()
A nemas fotku?? Me dneska prislo povleceni a vypada taky moc hezky…koupila jsem ho z jedny ty stranky, co jsi mi poradila ![]()
Jinak jsem dneska byla na kosmetice, dostala jsem v unoru poukazku od pritele, tak jsem se pohadala s jednou duchodkyni, ktera zabrala obe zidle a byla hrozne nastvana, kdyz si vsimla, ze mam bricho a na jednu me musi pustit..A pak uz me jen prudila,asi 10 minut nez sla na radu hruza :/
No a pak jsem tam pani kosmeticce omdlela…Asi tlak,ale nic prijemyho…
Omdlela jsem jednou v životě a není to nic příjemného…jinak včera byl určitě divný tlak, tak jsi to měla nejspíš z toho…hlavně, že jsi v pořádku ![]()
Odkaz na kočárek jsem už jednou posílala, jen není červený, ale spíš vínový…určitě ho někdy uvidíte naživo ![]()
Ahoj holky,
to je tak divný, když jsem doma sama
. Ale co, prostě budu odpočívat a zkusím si to užít, však si Ondry užiju ještě až až ![]()
Včera jsme byli na nákup, jen v DMku jsme nechali skoro 3tis, a to jsem použila spoooustu kuponků z Babybonusu a navíc 20% slevu na celý nákup… No, ale je fakt, že se do toho schovala i řasenka a parfém
. A mám doma všechno - maličkatý plínky, vložky do podprsenky, přebalovací podložky, kosmetiku pro obě děti i pro nás, natahovací plínky pro ondru (do auta nebo na delší cesty nějakou dopravou je radši ještě dáváme), … uffff. Nákup jako blázen.
Pošlu vám do SZ svůj telefon a adresu, abychom se v pondělí našly… Veroniko, v kolik myslíš, že bys dorazila? Mně je to fuk, ráda tě uvidím třeba hned v jednu, jen abych věděla ![]()
Holky, kolegyně mi darovala tuto houpačku, ale je pro větší děti, nechcete ji některá zatím půjčit? ![]()
http://www.kocarky-tako.eu/…lunicko.html
Odkaz na kocarek jsi uz urcite posilala, akorat jsem hlava derava
..to nevadi, za chvili ho uvidime i s mimcem ![]()
Bumbi: Tak ja dorazim treba kolem druhe at nas nemas roztahane na cely den, jestli teda prijde i Terka? A kde mas Ondru??
Ja vcera taky neco malo nakoupila…ale furt mi chybi spousta drobnosti, ktery se vysplhaji prave na par tisic ..
Lído, ta je hezká
.
Ale pro Ondru už by asi byla malá, navíc bychom ji neměli kam dát… Je fakt, že když byl menší, tak kolem roka, tak jsem o něčem podobném uvažovala, ztroskotalo to právě na prostoru… ![]()
Lido: nejdete dneska s pritelem na prochazku do lesa? My jdeme na hokej k Vaclavovi-to je ta zahradka, kde neni ten stan pro deti ![]()
veronika.st píše:
Lido: nejdete dneska s pritelem na prochazku do lesa? My jdeme na hokej k Vaclavovi-to je ta zahradka, kde neni ten stan pro deti
Tak to fakt nevím, přítel se vrací z práce později, tak to asi nestihneme
To bych musela vyrazit sama ![]()
Tak jak budes mit naladu…My tam budeme…doufam, ze uz tak na 4, ale to taky zalezi na tom, jak se vrati Pritel ![]()
Tak jak se ti náš kočárek líbí, Verčo? ![]()
Začínám být nějak víc unavená, taky to tak máte? ![]()
Kočárek je krasny!určitě se v něm bude i hezky jezdit:)))tak uz se to hodne Blizi a bříška rostou:) a s tim asi i unava.navíc kdyz porad pracujes.ale taky jeem vic unavena.