Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
23.5.11 10:31
veronika.st píše:
Ahojky…tak aspon uz se budeme moc sejit, kdyz koncis :)
Byli jsme tam, ale az vecer kdyz zacinalo prset,takze jsme sli do hospody a ne na tu zahradku. V kolik jste tam byli?My az asi kolem 8.

My odcházeli kolem 7…ale dívala jsem se po všech holkách s bříškem, ale stejně bych tě asi nepoznala? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 10:45

Tak ještě jedna :-D
Holky, necháte se vyfotit od profesionála s bříškem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.5.11 13:04

jé hezká fotečka, moc ti to tam sluší, koukám, že máš jen bříško…já se fotit nenechala, raději fotím sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.5.11 16:00

hm,tak to jsme Vas asi o pul hodky prospasli..taky vzdycky koukam, jestli te naaahodou nekde nepoznam :)..
Ja bych se hrozne rada nechala vyfotit, ale jsem fakt silene nefotogenicka :D, takze se bojim, ze bych vyhodila akorat penize…
Jinak brisko timoc slusi :)
Holky poradte, kde mam koupit perinky? Uz mam postylku, tak mi do ni chybi jen ta perinka :)
Ted jsem byla na kontrole, mam velmi drazdivou delohu, takze mi pridala magne a mam dobat :)Jinak vse ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 16:10

Já si koupila tyhle peřiny na aukru…
http://deti.aukro.cz/…5242401.html
Co je dráždivá děloha? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.5.11 16:15

Ze mi porad tvrdne to brisko…
je tak tyhle si koupim asi taky…diky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 16:20
veronika.st píše:
Ze mi porad tvrdne to brisko…
je tak tyhle si koupim asi taky…diky za radu :palec:

Já si jen koupila větší rozměr, ten tu teď nemají…ale ty máš stejně asi povlečení tento rozměr, vid? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.5.11 16:25

Ahoj holky :)

Lído, moc ti to sluší :palec:

My se o víkendu zúčastnili velké rodinné oslavy, naštěstí mi tam prošlo naprosté nicnedělání, stačilo trochu vzdychyt, že je hic, a že se mimi moc mrská ;)

Fotit se asi nechávat nebudu, nevím kde, a navíc na fotkách vždycky vypadám hrozně :-? . Ale ta myšlenka se mi líbí, jen ji holt nebudu realizovat ;)

Jistě vás nepřekvapí, že peřinky do postýlky jsme neměli a nemáme (jsem fakt asi flink :oops: ), když šel Ondra do velké postele, pořídili jsme v Ikea tohle: http://www.ikea.com/…cts/00028508 a tohle http://www.ikea.com/…cts/60028510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 16:37

Taky bych Vás chtěla vidět s bříškem…tak snad to vyjde aspoň v reálu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.5.11 20:20

ahoj, peřinky vypadají krásně, my kupovali od emitexu…

byste se mohly sejít, taková bříškatá fotka by byla krásná :-D

dneska sem trochu fotila, nevadí, když vám sem šoupnu jednu Debulku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
23.5.11 20:24

Terko, to je krásná fotka :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.5.11 21:07

Terko, krásná holčička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.5.11 08:28

Terko, tady je mala fakt mooooc hezky :)
Jinak perinky jsem si uz objednala, dekuju za rada..Potrebovala jsem presne tenhle rozmer :))
Ja mam hrozne malo fotek s briskem…fakt nerada se fotim, tak asi proto. Ted mam teda jednu z vikendu, kdy mi nabricho tata a pritel polozili dva kelimky s pivem a delali si ze me srandu, ze jsem dobrej stolecek :D, ale jinak jich moc nemam …
Jinak sejit se a udelat fotku s briskama je hezky napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
24.5.11 12:47

tak se sejděte a já vám to nafotím :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
24.5.11 18:21

Ahoj budoucí maminky :lol: jsem taky z Prahy 4 tak nějak přispívám nepřispívám ale občas nakouknu :lol: co se týče foteček s bříškem, to jen doporučuji…mě to koupil přítel k vánocům a šla jsem se fotit ve 36 týdnu což jsem si přišla už jak vorvaň a dopadlo to fakt super…takový fotky bych si sama neudělala. Je to krásná památka na to co nás zastihne jen párkrát v životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová