Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veronika.st píše:
Ahojky…tak aspon uz se budeme moc sejit, kdyz koncis
Byli jsme tam, ale az vecer kdyz zacinalo prset,takze jsme sli do hospody a ne na tu zahradku. V kolik jste tam byli?My az asi kolem 8.
My odcházeli kolem 7…ale dívala jsem se po všech holkách s bříškem, ale stejně bych tě asi nepoznala? ![]()
Tak ještě jedna ![]()
Holky, necháte se vyfotit od profesionála s bříškem? ![]()
jé hezká fotečka, moc ti to tam sluší, koukám, že máš jen bříško…já se fotit nenechala, raději fotím sama ![]()
hm,tak to jsme Vas asi o pul hodky prospasli..taky vzdycky koukam, jestli te naaahodou nekde nepoznam
..
Ja bych se hrozne rada nechala vyfotit, ale jsem fakt silene nefotogenicka
, takze se bojim, ze bych vyhodila akorat penize…
Jinak brisko timoc slusi ![]()
Holky poradte, kde mam koupit perinky? Uz mam postylku, tak mi do ni chybi jen ta perinka ![]()
Ted jsem byla na kontrole, mam velmi drazdivou delohu, takze mi pridala magne a mam dobat
Jinak vse ok…
Já si koupila tyhle peřiny na aukru…
http://deti.aukro.cz/…5242401.html
Co je dráždivá děloha? ![]()
Ze mi porad tvrdne to brisko…
je tak tyhle si koupim asi taky…diky za radu ![]()
veronika.st píše:
Ze mi porad tvrdne to brisko…
je tak tyhle si koupim asi taky…diky za radu
Já si jen koupila větší rozměr, ten tu teď nemají…ale ty máš stejně asi povlečení tento rozměr, vid? ![]()
Ahoj holky ![]()
Lído, moc ti to sluší ![]()
My se o víkendu zúčastnili velké rodinné oslavy, naštěstí mi tam prošlo naprosté nicnedělání, stačilo trochu vzdychyt, že je hic, a že se mimi moc mrská ![]()
Fotit se asi nechávat nebudu, nevím kde, a navíc na fotkách vždycky vypadám hrozně
. Ale ta myšlenka se mi líbí, jen ji holt nebudu realizovat ![]()
Jistě vás nepřekvapí, že peřinky do postýlky jsme neměli a nemáme (jsem fakt asi flink
), když šel Ondra do velké postele, pořídili jsme v Ikea tohle: http://www.ikea.com/…cts/00028508 a tohle http://www.ikea.com/…cts/60028510
Taky bych Vás chtěla vidět s bříškem…tak snad to vyjde aspoň v reálu ![]()
ahoj, peřinky vypadají krásně, my kupovali od emitexu…
byste se mohly sejít, taková bříškatá fotka by byla krásná ![]()
dneska sem trochu fotila, nevadí, když vám sem šoupnu jednu Debulku…
Terko, tady je mala fakt mooooc hezky
…
Jinak perinky jsem si uz objednala, dekuju za rada..Potrebovala jsem presne tenhle rozmer ![]()
Ja mam hrozne malo fotek s briskem…fakt nerada se fotim, tak asi proto. Ted mam teda jednu z vikendu, kdy mi nabricho tata a pritel polozili dva kelimky s pivem a delali si ze me srandu, ze jsem dobrej stolecek
, ale jinak jich moc nemam …
Jinak sejit se a udelat fotku s briskama je hezky napad ![]()
Ahoj budoucí maminky
jsem taky z Prahy 4 tak nějak přispívám nepřispívám ale občas nakouknu
co se týče foteček s bříškem, to jen doporučuji…mě to koupil přítel k vánocům a šla jsem se fotit ve 36 týdnu což jsem si přišla už jak vorvaň a dopadlo to fakt super…takový fotky bych si sama neudělala. Je to krásná památka na to co nás zastihne jen párkrát v životě.