Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
přeju krásný den ![]()
U nás celkem nic nového, je mi relativně dobře, tak si to užívám
. Manžel dneska večer asi pojede k našim pro Ondru, tak se na něj na jednu stranu samozřejmě těším, na druhou už se děsím toho, jak mě zase protáhne…
No jo, s dvojčatama si brácha asi užije, ale oni jsou oba děsní pohodáři a když je vidím, jak su teď užívají Ondru, a užívali, i když byl fakt prtě, tak nemám strach, že by to nezvládli ![]()
Bumbi: gratulace bratrovi k dvojčatům, a už vědí, jestli budou jednovaječná nebo dvojvaječná???
Ahoj holky,
taky gratulace k dvojčátkům, bude to mazec…vůbec si to nedokážu představit…sestřenka má dvojčata holky, jsou jim 2 roky a je to vážně hukot ![]()
Dnes jsme byli na předporodním kurzu, bylo to zajímavé a jsem ráda, že to slyšel přítel, i když realita bude asi jiná
Ještě mě čeká lekce o šestinedělí a o kojení, ale tam už půjdu sama. A byli jsme na matrice, tak už máme papír na to, že Kubík bude veselý Veselý
Aspoň doufám, že budeme mít hodné a vysmáté miminko ![]()
Večer jedu do Lysé, sestra potřebuje pohlídat a hlavně už se mi po nich stýská, byla jsem zvyklá je vidět několikrát týdně…
Bumbi, drž se a ať tě ten váš lumpík moc neutahá ![]()
Ahoj holky, tak jaky byl vikend??My docela narocny,ale bylo to fajn…
Bumbi jak ti je??
Ahoj holky,
ty noci mě vážně zničí, nemůžu skoro spát, je mi vedro, chodím na záchod a malej pořád kope ![]()
Jinak víkend byl super, byla jsem za mamkou, sestrou a neteřinkou v Lysé a moc jsem si to užila
A včera jsme s přítelem dali procházku do Krčáku, kterou jsem zakončili pivkem na zahrádce a potkali se tam s Verčou
Nějak mě začíná děsit blížící se porod, hrozně rychle to utíká a já mám naplánováno ještě tolik věcí
Bumbi, ještě jste 2v1? ![]()
Romana Černá píše:
Ahoj Romčo,
gratuluju k chlapečkovi
A jaký byl porod?
Už sis našla v Kolíně kamarádky? ![]()
Je taky gratuluji
,nejak jsem to prehlidla…
Me je v noci taky silene…Jsme ve 4.patre a je tu fakt hrozne…
Lido, skoda, ze jsme se tam nepotkali trochu driv
…Mohli jsme posedet spolecne. Tak snad priste
…My mame naplanovany jeste tenhle tyden v Liberci a dalsi v jizerkach a pak uz radeji nebudu nikam moc daleko odjizdet…Mala se taky porad vrti a kolikrat to uz hodne boli…hlavne tedy v aute se ji nelibi (hlavne kdyz ridim a to je ted vetsinou, protoze pritel si da s chuti pivo, kdyz nemusi ridit
)
Já bych ještě ráda na víkend ke kamarádce…i když Tom by mě nejradši držel doma, abych se moc nevzdalovala od porodnice ![]()
Verčo, snad se tam ještě potkáme…myslím, že by si naši chlapi rozuměli… ![]()
Dnes musím do centra na imunologii, vůbec se mi do toho hicu nechce ![]()
ahojky, koukám, že se tady srazíkovalo
my byli na víkend u rodičů, bylo krásně a děti se vylítaly na zahradě a nové trampolíně ![]()
Ahoj Terko…My se potkali nahodou, ale akorat jsem s pritelem odchazela…Byli jsme po vikendu zmozeny
No trampolina je vdecna vec ![]()
Verčo, nešla bys se mnou někdy do toho Dětského domu? ![]()
Přemýšlím, že se nechám nafotit tady, mají dobré ceny, ale asi se budu strašně stydět ![]()
http://www.tehulky.eu/
Jasny,muzeme tak zajit ![]()
Ja bych se taky nechala rada fotit,ale prave ze mi dela problem vyfotit se normalne, natoz takhle ![]()
Ahoj holky,
tak to jsem ráda, že jste si všechny užily víkend, já taky
. v sobotu jsem byla na semináři, kam jsem se přihlásila v bezbřehém optimismu asi před dvěma měsíci a nechtělo se mi to rušit, nakonec jsem ráda, že jsme šla, po delší době jsem si pořádně protrénovala španělštinu a potkala jsem tam spoustu známých, s kamarádkou jsem pak zašla ještě na zmrzlinu, pohodička
. Manžel s Ondrou byli v Muzeu MHD, Ondra nadšený, má strašně rád všechny dopravní prostředky, taky jeho oblíbená slova, na kterých se naučil říkat „R“ jsou traktor, tramvaj, trabant
.
V sobotu byli chlapi na kolech s manželovým kamarádem, já jsem se povalovala doma a užila jsem si to moooooc ![]()
Dneska poradna v Podolí, první monitor zase špatný, ale lepší než ten před týdnem, takže mě poslali najíst se a napít a po hodině čekání další, ten už byl celkem OK (miminko by mělo mít tepovou frekvenci 110-150tepů za minutu, naše mělo při prvním měření kolem 160/170, při druhém už se pohybovalo těsně nad hranicí 150, asi dvakrát dokonce slezlo pod ní. minule jsme se při tom prvním monitoru neodstala pod 170
) . Takže další kontrola zase za týden…
Verčo, co je u vás nového „administrativně“ s malým? Vyčešili jste něco, kdy ho budete mít u sebe a tak?