Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
2.6.11 09:51

Ahoj holky,
přeju krásný den :kytka:

U nás celkem nic nového, je mi relativně dobře, tak si to užívám :). Manžel dneska večer asi pojede k našim pro Ondru, tak se na něj na jednu stranu samozřejmě těším, na druhou už se děsím toho, jak mě zase protáhne…

No jo, s dvojčatama si brácha asi užije, ale oni jsou oba děsní pohodáři a když je vidím, jak su teď užívají Ondru, a užívali, i když byl fakt prtě, tak nemám strach, že by to nezvládli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
2.6.11 12:57

Bumbi: gratulace bratrovi k dvojčatům, a už vědí, jestli budou jednovaječná nebo dvojvaječná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
2.6.11 15:05

Ahoj holky,
taky gratulace k dvojčátkům, bude to mazec…vůbec si to nedokážu představit…sestřenka má dvojčata holky, jsou jim 2 roky a je to vážně hukot :mrgreen:
Dnes jsme byli na předporodním kurzu, bylo to zajímavé a jsem ráda, že to slyšel přítel, i když realita bude asi jiná :think: Ještě mě čeká lekce o šestinedělí a o kojení, ale tam už půjdu sama. A byli jsme na matrice, tak už máme papír na to, že Kubík bude veselý Veselý :-D Aspoň doufám, že budeme mít hodné a vysmáté miminko :mrgreen:
Večer jedu do Lysé, sestra potřebuje pohlídat a hlavně už se mi po nich stýská, byla jsem zvyklá je vidět několikrát týdně…
Bumbi, drž se a ať tě ten váš lumpík moc neutahá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.11 11:20
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.11 07:59

Ahoj holky, tak jaky byl vikend??My docela narocny,ale bylo to fajn…
Bumbi jak ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.6.11 09:17

Ahoj holky,
ty noci mě vážně zničí, nemůžu skoro spát, je mi vedro, chodím na záchod a malej pořád kope :-(
Jinak víkend byl super, byla jsem za mamkou, sestrou a neteřinkou v Lysé a moc jsem si to užila :palec: A včera jsme s přítelem dali procházku do Krčáku, kterou jsem zakončili pivkem na zahrádce a potkali se tam s Verčou :-D Nějak mě začíná děsit blížící se porod, hrozně rychle to utíká a já mám naplánováno ještě tolik věcí :think: Bumbi, ještě jste 2v1? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.6.11 09:19
Romana Černá píše: :-)

Ahoj Romčo,
gratuluju k chlapečkovi :kytka: A jaký byl porod? :nevim: Už sis našla v Kolíně kamarádky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.11 09:32

Je taky gratuluji :),nejak jsem to prehlidla…
Me je v noci taky silene…Jsme ve 4.patre a je tu fakt hrozne…
Lido, skoda, ze jsme se tam nepotkali trochu driv :)…Mohli jsme posedet spolecne. Tak snad priste :)…My mame naplanovany jeste tenhle tyden v Liberci a dalsi v jizerkach a pak uz radeji nebudu nikam moc daleko odjizdet…Mala se taky porad vrti a kolikrat to uz hodne boli…hlavne tedy v aute se ji nelibi (hlavne kdyz ridim a to je ted vetsinou, protoze pritel si da s chuti pivo, kdyz nemusi ridit :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.6.11 09:42

Já bych ještě ráda na víkend ke kamarádce…i když Tom by mě nejradši držel doma, abych se moc nevzdalovala od porodnice :mrgreen:
Verčo, snad se tam ještě potkáme…myslím, že by si naši chlapi rozuměli… :palec:
Dnes musím do centra na imunologii, vůbec se mi do toho hicu nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.6.11 12:59

ahojky, koukám, že se tady srazíkovalo :-D my byli na víkend u rodičů, bylo krásně a děti se vylítaly na zahradě a nové trampolíně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.11 13:12

Ahoj Terko…My se potkali nahodou, ale akorat jsem s pritelem odchazela…Byli jsme po vikendu zmozeny :) No trampolina je vdecna vec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.6.11 14:49

Verčo, nešla bys se mnou někdy do toho Dětského domu? :nevim:
Přemýšlím, že se nechám nafotit tady, mají dobré ceny, ale asi se budu strašně stydět :nevim:
 http://www.tehulky.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.11 15:19

Jasny,muzeme tak zajit :)
Ja bych se taky nechala rada fotit,ale prave ze mi dela problem vyfotit se normalne, natoz takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.11 15:20

ale ceny jsou fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.6.11 18:19

Ahoj holky,

tak to jsem ráda, že jste si všechny užily víkend, já taky :). v sobotu jsem byla na semináři, kam jsem se přihlásila v bezbřehém optimismu asi před dvěma měsíci a nechtělo se mi to rušit, nakonec jsem ráda, že jsme šla, po delší době jsem si pořádně protrénovala španělštinu a potkala jsem tam spoustu známých, s kamarádkou jsem pak zašla ještě na zmrzlinu, pohodička :). Manžel s Ondrou byli v Muzeu MHD, Ondra nadšený, má strašně rád všechny dopravní prostředky, taky jeho oblíbená slova, na kterých se naučil říkat „R“ jsou traktor, tramvaj, trabant :).

V sobotu byli chlapi na kolech s manželovým kamarádem, já jsem se povalovala doma a užila jsem si to moooooc :)

Dneska poradna v Podolí, první monitor zase špatný, ale lepší než ten před týdnem, takže mě poslali najíst se a napít a po hodině čekání další, ten už byl celkem OK (miminko by mělo mít tepovou frekvenci 110-150tepů za minutu, naše mělo při prvním měření kolem 160/170, při druhém už se pohybovalo těsně nad hranicí 150, asi dvakrát dokonce slezlo pod ní. minule jsme se při tom prvním monitoru neodstala pod 170 8-o ) . Takže další kontrola zase za týden…

Verčo, co je u vás nového „administrativně“ s malým? Vyčešili jste něco, kdy ho budete mít u sebe a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová