Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
7.6.11 07:39

Ahoj Bumbi, tak to jsem rada, ze jste jeste v brisku :). Vcera jsem na Vas myslela…
U nas nic noveho. Dohoda asi neprobehne, takze malyho mame, ale jak to bude dal asi rozhodne soud..Ale jestli uz pristi tyden nebo se to zas odroci nevime :nevim: …Ale ted to je celkem dobry …
A jak se jinak citite? Me vcera tvrdlo bricho a bolelo me to az do zad…To jsou ty poslicci nebo co?? A celou noc az do rana zase tvrdy bricho, je to strasne neprijemny, zadny magnesium nepomaha at ho beru 1 nebo 3 tabletky denne…Asi se to uz nezlepsi…ale uz jen chvili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.6.11 08:50

Taky jsem moc ráda, že je Bumbi ok :palec:
Za chvíli vyrážím do Podolí na další část předporodního kurzu a pak na kontrolu na gyndu…tak doufám, že u nás taky bude vše v pořádku :think: :-D
Jinak noci jsou strašný, fakt nemůžu spát :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.6.11 10:06

Ahojky Lido, tak drzim palecky at i vy to mate vse ok :)…Pak nam napis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
7.6.11 12:49

ahoj, tak ještě chvilku vydržte a budete to mít za sebou, já měla naštěstí obě těhu v klidu, takže mi pak ani nevadilo, že jsem přenášela…

Bubmi: gratuluju, že se tep miminku zlepšil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
7.6.11 15:32

Ahoj holky,
taky jsem dnes byla na kontrole, Kubík váží 2330 g, bude trochu menší, ale žádný mrňous taky ne :-D Hlavně doktor pořád nechápal, že mám tak malé břicho…sestřička se smála, že vypadám skoro jak somálec, hubeňour s bříškem :mrgreen: Jinak na monitoru opět kontrakce, ale ty jsem měla už před 3 týdny, tak se tím moc nevzrušuju, mám brát hořčík a uvidíme :think:
Taky jsem byla na další části předporodního kurzu, dnes byla péče o mimi, koupání…a hlavně kojení a zítra šestinedělí. Jen porodní sál asi neuvidím, je tam vždy narváno…teď je v porodnicích pěkný šrumec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.6.11 07:54

Ahojky…Tak to je dobre, ze jste oba ok :))..Ja zacinam byt nejaka unavena, mala porad kope,hlavne v noci ji to bavi a kdyz nekope,tak mi to brisko hrozne tvrdne a trochu to boli, tak nevim, jestli uz se ji v brisku nelibi :nevim: …ale jeste chvilku musi vydrzet :)
Ja bych se na porodni sal asi bala, toho co tam uvidim :))))..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.6.11 08:48

Ahoj holky :)

Lído, tak to je super, že jste v pořádku, Verčo, neboj, vy taky… kopání bolí, protože tam má čím dál tím míň místa, tím pádem to mnohem víc cítíš. Úplně na konci těhotenství to možná zase budeš cítit míň, protože už tam bude mít tak málo místa, že se pořádně nerozmáchne :)

A nepředpokládám, že by vás na porodní sál vzali ve chvíli, kdy tam někdo rodí ;). Ale bylo by to jistě naučné, jenže na to by tam měli brát puberťáky, byla by to dobrá antikoncepce :-D . Takže neboj, Verčo, prostě bys viděla porodní lůžko, připravenou postýlku pro miminko, váhu, monitor, stojan na kapačky, … co já vím, jak to vypadá v Krči (budeš rodit v Krči, viď?) - ale v Podolí to znám do detailu, když tam tři dny ležíte, fakt si to prohlídnete pořádně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.6.11 09:04

Zdravím maminy… :-D
od včerejška mě bolí břicho, jako bych ho měla hodně namožené…buď se mi tam něco roztahuje nebo je to nějaká předzvěst porodu? :nevim: Tak jen doufám, že to je ta první varianta :-D Dnes mám v Podolí poslední část kurzu, tak tam kdyžtak rovnou zůstanu :mrgreen:
Verčo, neboj…porodní sály ukazují prázdné, žádný porod tam neuvidíš…ale mě by to ani nevadilo, vidět porod v přímém přenosu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.6.11 09:07

Lído, dočkáš se, zažiješ si v přímém přenosu ten svůj :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.6.11 09:10
bumbinka píše:
Lído, dočkáš se, zažiješ si v přímém přenosu ten svůj :lol: :lol: .

Tak to jsem zrovna neměla na mysli :-D Porodu se trochu bojím, ale spíš mě najednou děsí ta výchova dítěte, abych z něj vychovala slušného člověka…no, udělám pro to maximum :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
8.6.11 10:59

Ja myslela, ze by mi stacilo videt to porodni luzko a uz bych byla ve stresu :), ale zatim se toho nejak nebojim nebo na to spis nemyslim :) jen se tesim na malou a na porod zatim zapominam…
Lido, ja myslim, ze Vam vychova pujde dobre :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.6.11 13:52

Holky, nevyužila byste některá nějaké kuponky do DM drogerie? Mám na prsní vložky, jednorázové přebalovací podložky, nějakou kosmetiku dětskou i dospěláckou… V podstatě celou tu jejich 200b knížku a pak nějaké věci z té těhotenské/no­vorozenecké, a pár těch, co mi zbylo po Ondrovi, to nejspíš tak pro deborku - pár příkrmů, mlíčka s kaší, natahovací a plavací plínky, …
Kdyžtak dejte vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
8.6.11 16:15

Tak dnes jsme na kurzu probírali šestinedělí, nejvíc mě pobavila historka PA, že nějaká její známá se ptala kamarádky asi 3 dny po porodu jak se má miminko a ona odepsala…za odvoz daruji :mrgreen:
Jinak to bude asi hukot, porod, šestinedělí, ale snad to všichni přežijeme ve zdraví :lol:
Jo a byla tam se mnou miss Katka Stočesová, celkem sympaťanda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.6.11 07:50

Ahoj holky :)

Jak se všechny máte?

U nás nic nového, dneska frknu Ondru do školky a naordinuju si klidový režim, včera přišel manžel brzo z práce, aby mě vzal autem do knihovny, tak jsem se zásobila ;).

Ještě jsem zvědavá, co vymyslejí tu pitomci odboráři se stávkou, jsem na pondělí objednaná do poradny do Podolí, jestli nebude nic jezdit, tak jsem v háji, naše máma se sem z Plzně nedostane, nebudu mít hlídání, a stejně do Podolí pěšky nedojdu… Ach jo :zed: . Holt se budu muset přeobjednat, ale je tam pořád strašně narváno a zase se mi nechce tu kontrolu moc odkládat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.6.11 07:53

Ahoj holky…
Lido, docela ti ten kurz zavidim :)…Ja byla vcera u kamaradky. Ma malou holcicku, byla s ni uz hrozzna sranda..Rikala, ze rodila jen 4 hodky, ale ze z porodnice byla dost zklamana (Motol)…Ale prej se jinak da vse zvladnout v poho :)
Nechcete dneska zajit do detskeho domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová