Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
30.5.11 13:22

Asi by bylo lepší odpoledne? :think: Ráno něco poklidím a odpoledne si dám odpočinek :lol: To je fakt, že Bumbi se neozvala, tak už je možná podruhé mamina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 13:26

Ahoj holky,

Lído, gratuluju k prvnímu volnému dni, doufám, že si ho náležitě užíváš :)

Nám včera onemocněl Ondra, má horečky, jinak mu nic není, ale je protivnej až hrůza… Je nemocný poprvé, takže my jsme taky vystresovaní, navíc se to zrovna teď hodí ještě míň než jindy, dneska měla přijet naše máma a zítra si ho vzít vlakem do Plzně, abych já odpočívala, ale takhle to nepůjde, tak uvidíme, jak to vymyslíme… :-?
A dneska jsem byla v poradně v Podolí, zase všechno špatně, nejdřív mi natočili monitor a prý to byly příšerné hodnoty, když jsem s tím papírkem šla k doktorovi do poradny, jen se na to podíval a řekl, že s tímhle výsledkem je to rovnou na porodní sál, pokud by se stejný výsledek opakoval. Prý má miminko moc vysokou tepovou frekvenci a to ho zatěžuje, jako kdyby normální člověk měl mít permanentně tep jako po doběhu několika kilometrů… Takže mě poslali na příjem na porodní sál, tam mi natočili další monitor, poslali pro primáře, ten na to koukal, poslal mě na ultrazvuk, tamodtud znovu monitor, výsledky prý lepší, tak jsem strašně ráda a jsem ještě doma. Pokud by se to bylo během dalších měření nezlepšilo, bylo by to prý na císaře ještě dneska :think: .
No, jdu zase příští pondělí a teď se budu týden doma stresovat, jestli je vechno v pořádku… pořád jsem si říkala, že když cítím pohyby, je všechno OK, teď zase mám dojem, že když je cítím moc, je to taky špatně, ach jo :(.

Jdu si lehnout, Ondra dneska vstal v půl 5, já strávila celé dopoledne v Podolí, to je zase den … Ale vy si ho hezky užijte a pište sem samé pozitivní zprávy, ať si mám co číst, až vstanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 13:27
Lidas píše:
To je fakt, že Bumbi se neozvala, tak už je možná podruhé mamina :lol:

Ještě jsem tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 13:31

A nemůžu nějak pomoct, Bumbi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 13:36

Jeje, ty mas s tou malou teda trapeni. To je hrozny, ze ti reknou, ze je to na porod rovnou,ale mas prijit az za tyden.No hlavne opravdu odpocivej a kdyztak muzu pomoci i ja …jsem kdykoliv na telefonu, skocim do auta a muzu prijet kdyby neco :).Jinak o pohybech mi ani nemluv…Prijde mi, ze mala vubec nespi a porad se nekam stehuje,,,Hybe se proste furt..

Lido:ok, tak se jeste domluvime zitra dopoledne, jestli to plati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
30.5.11 13:39

Bumbi: ty máš teda den, a to ti dali další kontrolu opravdu až za týden????nechápu :nevim: by ti to aspoň měli pohlídat nějak častěji ne, když se jim to nezdálo…tak se zatím drž a at je Ondrovi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 13:39

Já mám taky neustále tsunami v břiše…asi tam má málo místa? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 14:00

Ahoj holky, díky, zatím snad nic nepotřebuju, mám tady mámu, tak se Ondrovi věnuje, i když to samozřejmě není takové, jako kdybych byla doma sama. Ale jdeme k dr. až ve středu, jestli bude OK, tak s ním babička nemůže odjet…

No, taky mě překvapilo, že kontrola až za týden, ale snad vědí, co dělají… :nevim: . Nicméně stresovat se budu, to je jasný… Vím, že je brzo, ale skoro bych brala, kdyby se malá rozhodla se vylodit, takhle pořád přemýšlím, jestli je v pořádku, a mám strašný strach, že kdyby něco, nepoznala bych to… Kdyby už byla venku, tak mi přijde, že by se tak nějak líp kontrolovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 16:06

Bumbi urcite vedi co delaji :palec: a kdyby se delo neco spatneho,tak to urcite poznas i ty!
Jinak te chapu, ze uz bys ji mela radeji u sebe…uz mas jen par tydnu do terminu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 16:44

No jo, do termínu mám přesně o den víc než Lída :). Nějak mi to od toho minulého týdne pořád neutíká, teď už bych měla jen sledovat, jak mi roste bříško, a místo toho pořád nějaký stres :nevim:
Ale to bude všechno dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 18:05

Bumbi, tak držím palce a kdybys něco potřebovala, není problém :-)
Jinak jsem byla v tescu a koupila pár věciček, ale klidně tam s tebou, Verčo, zajdu znovu :-D
V létě na spaní mám kupovat pyžamko s dlouhým nebo krátkým rukávem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 18:12
Lidas píše:
V létě na spaní mám kupovat pyžamko s dlouhým nebo krátkým rukávem? :nevim:

Myslíš takové ty overálky? Já mám oboje, to jsem ti poradila, viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 18:14
bumbinka píše:
Lidas píše:
V létě na spaní mám kupovat pyžamko s dlouhým nebo krátkým rukávem? :nevim:
Myslíš takové ty overálky? Já mám oboje, to jsem ti poradila, viď? ;)

Ano, ty myslím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
30.5.11 20:10

Já mám víc těch s dlouhým, protože kdyby byl nějaký extra hic, tak už je fuk, jestli spí v overálku s krátkým, nebo v bodýčku… řekla bych, teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
31.5.11 07:54

Ahoj holky, ja mam od obojiho neco.i s kratkym i s dlouhym…
Bumbi jak ti je?Vse ok? Ja mela v noci sileny krece v pravem lytku.Vzbudilo me to asi 5×. A to beru tehu vitaminy a jeste magnesko na to tvrdnuti, tak nevim co mi zase chybi.
Lido, ja stejne musim setrit, tak do tesca nemusime a muzeme zajit nekam na juice :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová