Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
17.5.11 12:47

ahojky, rande bylo super, Pája dneska taky furt mluvil, kdy půjdem zas za nějakou tetou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.5.11 13:08

Ahoj holky,
tak to jsem ráda, že si to všichni užili, já teda jo a Ondra podle mě ze všech nejvíc :). Tak zase něco vymyslíme…

Terko, asi jste tu zapomněli víčko od aventky, snad ho nějak uchovám a na příští sraz donesu, kdyžtak se mi průběžně připomínej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
17.5.11 14:22

Ahojky,
tak Kubík váží 1780 g, prý bude mít při porodu tak 3 kg, což je podle doktora na mě až dost… :think:
Pořádně jsem viděla pindíka, není pochyb, že je to kus chlapa…myslím, že mě v porodnici žádné překvapení nečeká :lol:
Jen mi natočili monitor a měla jsem tam slabé kontrakce…dostala jsem magnezium a jinak je to prý normální? :nevim: Tak snad nebudu brzy rodit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.5.11 14:30

Ahoj Lído,
tak gratuluju k úspěšné kontrole :). Neboj, 3kg zvládneš, to není zas tak moc a oni si to ohlídají, aby bylo všechno v pohodě…
Slabé kontrakce myslím touhle dobou už můžou být, ono nějak záleží i na tom, odkud vycházejí, ale moc jsem to nikdy nepochopila… Rozhodně kdyby něco bylo nepořádku, tak by ti to dr. řekli, magnézium nemůže uškodit, bere ho skoro každá těhulka a mám pocit, že se dává jako placebo na skoro všechno ;). Mně ho teda nikdo nedal, ale zase je to asi jediné, co neberu :lol: :lol: :lol:
Určitě je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
17.5.11 19:54

ahojky, všem gratulka ke kontrolám, jj, na magnézko si taky vzpomínám, že hodně těhulek bere a pak většinou ještě přenášejí :-D

Bumbi: jej, tak to jsem ani nezaregistrovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.5.11 08:02

Ahojky. Lido gratuji k uspesne posledni doktore u doktora :).Ja jdu na kontrolu v pondeli.
Zrovna jsem Vam o magnezku chtela psat. Mam porad hrozne tvrdy bricho. Uz se budim i v noci a mam ho jak kaminek. Cetla jsem ruzne diskuze a nikdo nepsal, ze by kvuli tomu rodil driv, tak snad je to ok :). Doktorce jsem to pred 2 tydny rikala, ale taky vypadalo vse vpoho…Vcera me jeste chytla plotynka a nemohla jsem skoro chodit,ale prootze stejne zadny prasky nemuzu, tak s tim k doktorovi nepujdu. Akorat jsem si vzpomnela na Bumbinku: jak te boleli zada a potom si zacala rodit :D…ale u me je to opravdu asi jen zady :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.5.11 10:42

Ahoj holky :)

Terko, tak nevím, možná to víčko není vaše, byla tu ještě kamarádka s chlapečkem, ale nějak jsi mě jako první napadla ty…

Verčo, neboj, ne každá bolest v zádech je začátek porodu :lol: . To jsem tě nechtěla vystresovat… A s tím tvrdnutím břicha, jestli jsi to říkala doktorce a je podle ní všechno v pořádku, tak se ničeho neboj, je to fakt dost běžné, mně se to taky stává, a když si člověk pročte pár diskuzí tady, tak by si musel skoro připdat divně, kdyby mu břicho netvrdlo ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.5.11 10:56

Tentokrat me diskuze trochu uklidnila :D, kdyz jsem videla, jak brsiko tvrde skoro vsem, tak jsem asi ok :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
18.5.11 11:42

Já tvrdnutí buď nepoznám nebo ho nemám…to jsou vlastně taky kontrakce, že? :nevim: Včera mě to trochu vyděsilo, tak musím být víc v klidu…dr. neříkal, že musím zůstat doma, tak to snad v práci ještě ten týden a půl zvládnu…stejně mě kolegyně nenechají skoro nic dělat… :-)
Jinak jdu na kontrolu za 3 týdny a ještě ke svému doktorovi, myslela jsem, že teď je to naposledy, tak ještě jednou :-D
Přítele jsem včera tak vyděsila, že mě donutil zavolat do Podolí a přihlásila jsem nás na předporodní kurz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.5.11 11:49

:D no tak aspon budete pripraveni…me bricho tvrdne tak 20× denne..v klidu i kdyz jdu…proste furt,ale uz jsem si zvykla..to je jasny, jen se setri…uz to mas za par :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.5.11 10:23

Tak mi včera přišlo povlečení, mantinel a nebesa…koupila jsem si to své vysněné, sice strašně drahé, ale krásné :-D
Bolí vás některou kostrč? Mě čím dál víc…a často podbřišek, jako při menses :think:
Veru, volala jsem té dětské dr., už nové pacienty nebere, ale dala mi kontakt na jinou a taky ji na netu chválí, tak to zkusím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.5.11 10:28

Podbrisek jako kdybych to mela dostat me taky boli dost casto,ale kostrc zatim ne..
Ja doufam, ze se mnou jeste pocita, zavolam ji a uvidim, kdyztak mi das ten tvuj druhy tip :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.5.11 10:35

Je to tahle…
http://www.znamylekar.cz/…-a-d/praha-4
Už jsem jí volala a vezme nás, byla moc příjemná… :-D
Nechystáš se zítra do Dětského domu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.5.11 11:41

Zitra vyzvedavam ve 3 ve skolce a jdeme na aikido, takze zitra nemuzu :(ale za chvili uz koncis v praci, tak se muzeme domlouvat i na dopoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.5.11 13:32
veronika.st píše:
Zitra vyzvedavam ve 3 ve skolce a jdeme na aikido, takze zitra nemuzu :(ale za chvili uz koncis v praci, tak se muzeme domlouvat i na dopoledne :)

Jasně, pak můžeme courat kdykoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová