Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
10.5.11 15:06

Holky, chytají vás křeče do lýtek? Mě často a fakt to bolí, včera jsem myslela, že to nerozchodím a bolí to ještě dneska :-(
A na aukru jsem si vydražila hrací deku, je roztomilá, co říkáte? :mrgreen:
 http://img01.allegroimg.pl/…2/1595457215

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
10.5.11 15:15

Holky, tak jo, klidně pondělí u nás, v kolik by se vám to tak hodilo? Ondra se kolem půl 1 nají a půjde spát, to je jediný náš limit…

Lído, křeče do lýtek mám strašné, hlavně v noci, dr. mi poradil meruňky a opravdu se to trochu zlepšilo, tak je zkus ;)
Deka je krásná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
10.5.11 15:18

Krece nemam vubec…Ale zas me picha u ledviny :)ale nevim jestli to nebude od te plotynky-mam od posledniho stehovani nejakou spatnou…
Deka je naaadherna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
10.5.11 15:39

Objednala jsem si toto, třeba se vám to taky bude hodit…? :nevim:
http://www.ka-cer.cz/…c-vel-m.html
A ještě dudlíky od aventu a přišel mi růžový, nechcete některá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
10.5.11 20:05

ahojky, no mně děti spěj odpol, tak bysme mohly mezi 3-4......

jé a deka je nádherná, taky sme měli podobnou, ale moc dlouho nám nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.5.11 07:33

Ahoj holky,

Lído, teda ty najdeš i věci, které neeexistují ;). Ten balíček vypadá dobře, i to vyjde docela levně… Já uiž jsem si teda kalhotky a vložky koupila, vložky do podprdy pořídím v DMku, ale kdybych nebyla tak připravená, asi bych do toho šla ;).

Terko, v pohodě, Ondra taky po obědě spí, takže pro mě je návštěva s dětmi ideální tak od těch tří dál… Bezdětná je fuk, ta nepotřebuje do pokojíčku ;).

Hrací deku my máme tuhle: http://www.primabambino.cz/…f-toys-3808/ , vyaukrovala jsem ji tehdy asi za 200,– Kč a Ondra jí docela užil, počítám, že i teď poslouží a ještě ji pošleme dál, buď prodám, něbo někde v rodině, uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.5.11 08:18

Taky krásná hrací deka, Bumbi :palec:
Takže do porodky už máš sbaleno? :nevim: A bereš si s sebou CD s relaxační hudbou? :think: Já si ho mám do Podolí vzít, aspoň to tam píšou…tak třeba Kabáty, aby ten porod pěkně odsejpal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.5.11 08:40
Lidas píše:
Taky krásná hrací deka, Bumbi :palec:
Takže do porodky už máš sbaleno? :nevim: A bereš si s sebou CD s relaxační hudbou? :think: Já si ho mám do Podolí vzít, aspoň to tam píšou…tak třeba Kabáty, aby ten porod pěkně odsejpal :mrgreen:

Sbaleno nemám, ale ještě něco nakoupím v DMku a sbalím, když mě pořád takl strašej… Koneckonců je jedno, jestli se mi tady ty věci budou válet jen tak, nebo jestli budou v tašce, je fakt, že kdybych začala rodit, tak na balení nebudu mít čas ani náladu, budu narychlo shánět, kam strčit Ondru :). Minule jsem si sbalila ve 36.tt a za týden jsem porodila…

Jo, o CD s relaxační hudbou tam píšou, smáli jsme se s manželem, že teda asi Floydy, ale nevíme, jestli nás to tam nechají dost „ohulit“, byli jsme před měsícem na koncertě R. Waterse a byl to tedy hlukově nářez, malá se na začátku mlela a pak začala kopat do rytmu :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.5.11 08:51

Bumbi, ty jdeš taky do Podolí? :nevim:
Ještě jsem se chtěla zeptat, v čem perete prádlo pro mimi, v Lovele? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.5.11 08:56
Lidas píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, v čem perete prádlo pro mimi, v Lovele? :nevim:

Jj, do Podolí, a termín mám den po tobě, tak třeba se tam uvidíme ;)

Já poprvé prala v Lovele, ale přišlo mi, že nic nevypere, teď to nehrotím a peru normálně s našima věcma, mám myslím Persil, ale ono je to u manželova oblečení z fotbalu a Ondrova z pískoviště asi skoro jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.5.11 09:15
bumbinka píše:
Lidas píše:
Ještě jsem se chtěla zeptat, v čem perete prádlo pro mimi, v Lovele? :nevim:

Jj, do Podolí, a termín mám den po tobě, tak třeba se tam uvidíme ;)

Já poprvé prala v Lovele, ale přišlo mi, že nic nevypere, teď to nehrotím a peru normálně s našima věcma, mám myslím Persil, ale ono je to u manželova oblečení z fotbalu a Ondrova z pískoviště asi skoro jedno :)

Jéééé, to by bylo bezva, sejít se v porodnici…třeba to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.5.11 10:13

Ja jeste zadnou deku nemam tak musim taky poridit :)
Ja uz se ted nejak ztracim v tom kdo kdy a v kolik muze :)??
Holky s mimcama na me budete muset jeste 2 tydny pockat…jsem kousek za vama :)
No o cd mi v Thomayerce taky pisou, ale ne o relaxacnim…Takovy ani nemam a asi by me to i rozcilovalo, kdzy nic takovyho neposloucham :nevim: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.5.11 10:25

Já myslím, že nám nějaká muzika bude stejně ukradená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
11.5.11 10:55

Ja si taky myslim, ze mi nejaka hudba bude asi volna, tak se tim nebudu vubec stresovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.5.11 15:35

Jasně, CDčko vůbec neřeším…

Sraz - já zatím předběžně počítám s pondělkem, my budem s Ondrou doma tak od půl 1, Terka by dorazila někdy mezi 3 a 4. veroniko, ty můžeš klidně dřív, nebo taky tak, jak se ti to hodí. Lído, ty nemůžeš v to pondělí asi vůbec, co? Tak všechny se pak sejdeme někdy začátkem června… :)

Jinak dneska jsem byla na kontrole, placenta pořád dole, navíc se slečina otočila zase hlavou nahoru, takže rovnou dvě indikace pro plánování císaře :zed: , i když se ještě všechno může změnit. V každém případě mě předali do rizikové poradny do Podolí, poprvé jdu příští čtvrtek, tak jsem zvědavá, co tam se mnou vymyslí ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová