Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
6.5.11 09:27

Tak já teď můžu jen pátek odpoledne a od června kdykoli :-D A nic nepeč, máš odpočívat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.5.11 12:08

To je moc dobry napad :)Ja nemuzu taky stredy odpoledne a sudy patky odpoledne(sudy patek je dnes jen pro orientaci).To vyzvedavam ve skolce Petu(syn pritele :) )…Na caj prijdu moc rada..Doma uz mi hrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.5.11 12:17

Veroniko, a ty jsi doma, viď? Tak se můžeme někdy domluvit klidně i v květnu, a v červnu přibereme Lídu do party :). Nebo nějaký ten pátek odpoledne, to by pro vás bylo cca v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.5.11 12:29

My zatim ty patky mame celkem rozlitane, teda zatim, kdyz to jeste jde :), tak jezdime k nasim, na vylety atd…ale taky ne vsechny patky jsme pryc…Tak patek zase muzete naplanovat vy dve, kdybych ja nemohla :)..A od cervna snad vsechny :)))
Jj, ja jsem uz doma…Takze neni problem kdykoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.5.11 12:33

Super, tak fajn, je fakt, že my ty pátky taky dost často odjíždíme nebo se aspoň manžel snaží chodit dřív z práce (i když to je tak v šest, zbytečně brzo teda ne :-? )…
Tak jinak v týdnu my můžeme: pondělí odpoledne, úterý celkem kdykoliv, čtvrtek odpoledne a pátek taky bez problémů… Pokud si samozřejmě něco konkrétního nedomluvím, ale tohle jsou doby, kdy nemáme žádný pravidelný program. A vždycky jsme doma přes poledne, cca 12/12.30 - 15h, to Ondra obědvá a spí, já odpočívám :)
Takže pokud se ti některý z těchhle časů hodí, rádi tě uvidíme, případně si Ondra schrupně a ráda tě uvidím já :). Buď můžeš dorazit k nám, nebo kromě té spací doby se můžeme i někde sejít, nejlépe někde, kde se Ondra může trochu vyřádit a přitom mu nebudu muset být pořád za zadkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.5.11 12:53

Tak se v po domluvime uz primo na nejaky den??Ja muzu kazdy den az na tu stredu tak do pul 6(potom se vraci pritel a jedeme nakoupit a na pivo atd :) )…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
6.5.11 12:56

Jé, to je život, na pivo a tak :).
Super, já už po víkendu uričtě budu vědět, jaký máme program na příští týden, tak si pak písneme a domluvíme se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.5.11 13:12

to jo, kdyz to zatim jde, tak si to musime uzit :) ale za chvili uz tady bude nekdo dulezitejsi na praci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.5.11 14:34

Verčo, ozvala se ti ta doktorka? :think:
Tak se nějak domluvte a já se k vám v červnu přidám :-D Jinak v ten pátek bych mohla už tak ve 14 h., tak když vám to někdy vyjde? :nevim:
A co máte teď v plánu na víkend? Mě zítra přijede sestra s neteřinkou a půjdeme do žlutých lázní, kde se k nám přidají kamarádky (jedna má holčičku a druhá chlapečka), tak bude veselo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
6.5.11 14:36

Jo a prý už nám přišel kočárek, tak jsem na něj strašně zvědavá :-D Jen ho má u sebe tatínek Toma, tak ho uvidím až v týdnu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
6.5.11 20:41

ahojky, koukám, že tady domlouváte srazíky, tak at vám to vyjde :wink:

snad se počasí zase brzy nezkazí, aspoň se můžou děti zase vylítat na hřišti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.5.11 08:03

Lido, odepsala mi v patek. Pry neni problem, jstli chci, muzu se tam zajit podivat kdy chci a pak at ji v porodnici jen nahlasim jako doktorku, takze az budes mit cas, koukni se na jeji stranky a jen ji to rekni, ze tam chces taky…Nebo se na nejaky den domluvime a zajdeme tam obe?
Tak potom napis, jak kocarek vypada :)…Ok, od cervna s tebou pocitame :),ale patky ve dve taky nejsou spatne, tak se muzeme domluvit?
Terko, tak se k nam pridej a sejdeme se nekde vsechny?
A jakbyl vikend holky? Ja se hrozne spalila-teda jen na leve strane :)svitilo na me z leva :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.5.11 08:30

Ahoj holky,
víkend byl super…v sobotu jsem byla s kamaádkami a jejich dětmi ve Žlutých lázních, je tam super dětský koutek a hlavně tam jsou taková brouzdaliště pro děti, tak jsme je nemohli dostat ven…a to ta voda byla ledová :lol: Bylo fakt nádherně, tak to němelo chybu :palec: A večer jsme si došli s přítelem na pivko do Krčáku :mrgreen:
Tak se Verčo domluvíme a zajdeme k té doktorce spolu, stačí to v červnu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
9.5.11 09:50

Ja myslim, ze urcite staci :)…My v sobotu byli taky v krcaku - Na zeleny louce, tak jsme se tam mozna videli??
Jinak ve zlutych laznich je to pekny. Jednou jsme v tom detskem koutku byli, ale myslim, ze nas prekvapila ta cena-jestli se nepletu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
9.5.11 10:12
veronika.st píše:
Ja myslim, ze urcite staci :)…My v sobotu byli taky v krcaku - Na zeleny louce, tak jsme se tam mozna videli??
Jinak ve zlutych laznich je to pekny. Jednou jsme v tom detskem koutku byli, ale myslim, ze nas prekvapila ta cena-jestli se nepletu??

Mě se v Krčáku ty hospůdky pletou, bylo tam indiansky typí :lol: Taky nás vstup překvapil, nejdřív 80 kč do areálu a pak 50 do dětského koutku, fakt nehorázný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová