Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
14.5.11 18:02

Já chodím jen na masáž krční páteře…jinak těhotné se mají masírovat na boku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.5.11 13:38
veronika.st píše:
tak me zatim nechavaji v klidu stat :)…ale ja jsem kousek za tebou :)
ted jsme v Mariankach v laznich a mame jit na nejakou masaz…Nevim ale, jestli to pujde? ty si Lido nedavno psala,ze si na masazi byla vid??

Tak jak bylo v Mariánkách? Já byla před pár lety po slepáku měsíc ve Fr. Lázních, to bylo tak úžasný a 2× jsme byli v Mariánkách na fontáně, taky super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.5.11 07:16

Ahoj holky :)

Zdravím po víkendu, doufám, že jste se i přes pátčení hokejové fiasko měly dobře, včera to zase trochu napravili, ne? ;).
My - teda manžel - jsme měli víkend pracovní, v sobotu ráno přišel tchynin přítel a makali spolu na pokládání dlažby v předsíni, ještě tam jsou nějaké nedodělávky, ale je to mnohem lepší, než to bylo, když jsme tam měli jen holý beton po strhaném linu… Já jsem je tady tedy v sobotu odpoledne nechala s uvařeným obědem a vyrazila jsem do města, měla jsem sraz s bývalým kolegou, co je v Čechách na skok ze Španělska, tak jsem si po dlouhé době pokecala a potrénovala jazyk, a pak jsem byla ještě s kamarádkou na čokoládě, mňam :). No, a večer mě manžel vyzvedl u tramvaje, jeli jsme ještě do OBI a doma jsme padli úplně vyřízení. V neděli chlapi ještě dodělávali, já po nich trochu uklízela, a v poledne jsme jeli do Plzně k našim pro Ondru, už se mi stejskalo :). Byli jsme tam jen na otočku, naobědvali jsme se a naložili dítě… Cestou se v autě vyspal, pak jsme koukali na hokej a v přestávkách postavili v předsíni skříň, začíná to tu vypadat jako u lidí ;). Nicméně i tak před dnešní návštěvou varuju, že permanentně něco rekonstruujeme :)

No, a teď dopoledne půjdeme cvičit a pak se těším na pokec ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.5.11 07:45

Ahoj holky…Lazne byly super!Vydrzela bych tam jeste tyden :) Meli jsme tam spoustu procedur (na ktery jsem samozrejme nemohla :) ),ale ochotne mi to vymenili za jine - treba masaz nohou nebo parafin na ruce, tak jsem si to uzila…
Dneska jsme vstavali v 5 rano a vyrazeli jsme domu. Mala navic celou noc delala asi kotrmelce,takze jsem se moc nevyspala, tak vybalim a pred navstevou si chvili odpocinu.
Bumbi, hlavne kvuli me nic nenaklizej a odpocivej!Jinak me tedy cekej cca ve 2 :). uz se taky tesim na pokec, jsem porad doma jak ve vezeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.5.11 07:56

No tak super, to se těším na vyprávění o lázních. A nejenm na to :).

Neboj, nějak nestíhám, prostě ti udělám čaj a dostaneš sušenku, doufám, že ti nevadí polysytrenové kuličky úúúúúplně všude ;). Ondra pracoval :lol: . Včera seděl na zemi a cupoval na kousky kus polystyrenu, co byl v krabici se skříní, když jsem na něj houkla „co to děláš, prcku?“, tak prej „já tady pacovam“ :lol: . Sice jsem od té doby dvakrát luxovala, ale jsou to mrchy, vždycky se někde znovu vynoří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.5.11 07:58

Ahoj holky,
tak si dnešek krásně užijte a těším se, že se k vám brzy přidám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.5.11 09:22

ahojky, my byli na víkend v penzionu, tak se ozývám až teď, včera mi bylo pěkně zle, dneska snad už ok, tak doufám, že odpol dorazíme, Bumbi: děkuju za kontkakt, každopádně se ještě odpol ozvu, jestli to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.5.11 09:23

Jj to znam, malej Peta taky miluje niceni krabic od nabytku :)
Lido, uz se tesime…Uz jen par dni a muzeme se sejit vsechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.5.11 10:20

Ahoj Terko, tak drzim palce at ti je odpol lepe at se taky pozname :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
16.5.11 13:04

ahojky, tak vše ok, odpol dorazíme, děti teď usnuly, tak až se vzbuděj, oblíknu je a vyrazíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.5.11 13:04

Ahoj holky,

tak jsme ze cvičení doma, Ondra právě zalehnul, a těšíme se na vás :). Terko, doufám, že ti bude líp, uvidíš, ozvi se, jak to vidíš, snad se kdyžtak nescházíme naposledy :). Tím neříkám, že nebudu ráda, když dorazíte, samozřejmě budu… ale zas nemusíš mít pocit, že je to „společenská povinnost“, prostě hlavně aby tobě i dětem bylo dobře, ať si to užijete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.5.11 13:05
terka007 píše:
ahojky, tak vše ok, odpol dorazíme, děti teď usnuly, tak až se vzbuděj, oblíknu je a vyrazíme…

Super :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.5.11 20:42

Ahoj holky,
děkujeme za návštěvu, Ondra pak chodil po obýváku a říkal „tady seděla teta, na dece“ a „tady taky byla teta, s hočičkou“, „s klukem háli, s mašinkama“. A prý, „kam šli?“, „kdy pžídou?“… Takže musíme zase něco zorganizovat ;).
Před chvílí šel spát, já se tady budu ještě chvíli flákat a zalezu si s knížkou (a s něčím na zub? ;) :oops: ) do pelechu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
16.5.11 20:47

To je super, že jste si to užili :-D Já jdu zítra na poslední kontrolu ke svému doktorovi a na další už do porodnice…tak doufám, že mě zítra čekají jen dobré zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
17.5.11 09:29

Ahoj holky.Navsteva byla hrozne fajn…Konecne jsem vyrazila nekam ven :)..Tak se tesim az se k nam prida i Lida :)
Jinak Lido drzim palce at je u doktory vse ok :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová