Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Lido, tak jaky byl ten kurz??A vikend?
My byli u nasich na jeden den a vcera jsme zasli na chvili do podoli. Tak bysme mohli taky nikdy zajit jeste pred porodem
??
Ahojky,
tak dnes poprvé nemusém do práce, je to nezvyk ![]()
O víkendu jsem tu měla sestru s neteřinkou, tak jsme byly v zoo
A včera jsem byla na tom kurzu, bylo to moc zajímavé, ale vše chce praxi, musím tu manipulaci natrénovat
Hodně tam maminky chválily plavání s miminkem, já mám ten klub Kenny hned za barákem, tak to určitě vyzkouším ![]()
To jste byli v Podolí plavat? Šla bych ráda, ale ten chlor mi nedělá dobře, vždy mám pak nějaký zánět a dr. mi to v podstatě zakázal, leda slanou vodu
Dnes má být nádherně, přemýšlím co bych asi podnikla? ![]()
No ja mela taky minule ten zanet, ale riskla jsem to.Dr mi rekla at se vzdy osprchuju hned po bazenu a melo by byt ok…a zatim jo…Plavani s mimcem taky urcite vyzkousim
…
Ja taky nevim, co budu delat…mam po praci sraz s pritelem zase v podoli,ale to je az po 5…ted zehlim atd,ale moc me to teda neba ![]()
Práce mám taky dost, ale je škoda nevyužít tak hezkého počasí
Asi odpoledne vytáhnu přítele nebo kamarádku na zahrádku na pivko
Jinak mám taky praní a žehlení…minule mě u žehlení tak bolely nohy, že jsem to musela vzdát, fakt to nešlo
Někdo u žehlení sedí, ale na to nejem zvyklá… ![]()
Tak budeme chodit na plavání s mimčem spolu, ne?
Máš to sem taky kousek a bude to určitě fajn ![]()
Nohy me u zehleni nastesti neboli, ale hrozne me to nebavi ![]()
A co delas zitra?Ja mam az odpol ultrazvuk…ze bysme se sesli nekdde na zmrzku reba ??
Dneska tomu opalovani asi fakt neodolam…je tam krasne ![]()
veronika.st píše:
Nohy me u zehleni nastesti neboli, ale hrozne me to nebavi
A co delas zitra?Ja mam az odpol ultrazvuk…ze bysme se sesli nekdde na zmrzku reba ??
Dneska tomu opalovani asi fakt neodolam…je tam krasne
Zmrzka by byla fajn, jsem pro…
Prý mají v tescu akci na dětské věci, vše o 30 procent levnější, asi se tam zajedu podívat… ![]()
Musím přeprat všechny ty dětské věcičky, v čem perete a na kolik stupňů?
Já si koupila tekutý Dreft pro miminka, Lovela prý špatně pere? ![]()
Ja to prala v lovele. Bylo to bud novy nebo uz jednou vyprany od mamky, takze to snad bude vyprany dobre
…no a potom az bude mala na svete musim neco kooupit…
Koukla bych se taky,ikdyz uz toho moc nakupovat asi nebudu. Za prve snad vsechno uz mame a za druhe nemocenska nic moc,takze musim setrit ![]()
Kde +- bydlis at vim jak Vas budu mit daleko:) az budeme jezdit kocarama ???
Bydlim v ulici Miroticka, jen od vas vyjdes kopec a jsi tam
Nevim kde presne bydlis, ale od IKEMu u nás budes tak max. za 10 minut a ja to mam k tobe z kopce ![]()
No jasny, tak to vim presne
chodime obcas do mlyna na pivo:)…tak to je fakt kousek,akorat ten kopec je docela vrazednej
s tim brichem…bydlim asi minutu od toho hotelu co je u ikemu…
veronika.st píše:
No jasny, tak to vim presnechodime obcas do mlyna na pivo:)…tak to je fakt kousek,akorat ten kopec je docela vrazednej
s tim brichem…bydlim asi minutu od toho hotelu co je u ikemu…
Kopec mi ted taky dava zabrat
Do Mlejna taky občas chodíme, je to tam krásný, zrovna dnes se tam chystáme na zahrádku ![]()
Tak se mozna uvidime…A kdyztak tedy zitra muzeme omrknout tesco a ja bych pak sla rovnou na ultrazvuk…Ten mam od 14.20.
Me zase je tak spatne od zaludku..Ta mi dava zabrat ta mala…Myslela jsem, ze nevolnosti uz se nevrati…
Ten konec těhu už není žádná sláva…mě hrozně bolí ta kostrč a bývám víc unavená…ale ještě to stále jde, jsou na tom o hodně hůř… ![]()
Kostrc me neboli, ted se vubec citim docela dobre az na ty nevolnosti no…Ale Bumbinka se nam nejak dlouho neozvala, tak snad jsou obe ok jeste v brisku? Zitra jde pritel asi na pivo s kamaradem, tak budu volna i odpol, kdyby se ti to nehodilo dopol
?
Potom mame od stredy do nedele malyho Petu(syna).a to mam volny dopoledne, kdyz je ve skolce…