Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
30.5.11 09:03

Ahoj Lido, tak jaky byl ten kurz??A vikend?
My byli u nasich na jeden den a vcera jsme zasli na chvili do podoli. Tak bysme mohli taky nikdy zajit jeste pred porodem :nevim: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 09:27

Ahojky,
tak dnes poprvé nemusém do práce, je to nezvyk :think:
O víkendu jsem tu měla sestru s neteřinkou, tak jsme byly v zoo :palec: A včera jsem byla na tom kurzu, bylo to moc zajímavé, ale vše chce praxi, musím tu manipulaci natrénovat :lol: Hodně tam maminky chválily plavání s miminkem, já mám ten klub Kenny hned za barákem, tak to určitě vyzkouším :-)
To jste byli v Podolí plavat? Šla bych ráda, ale ten chlor mi nedělá dobře, vždy mám pak nějaký zánět a dr. mi to v podstatě zakázal, leda slanou vodu :think: Dnes má být nádherně, přemýšlím co bych asi podnikla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 09:46

No ja mela taky minule ten zanet, ale riskla jsem to.Dr mi rekla at se vzdy osprchuju hned po bazenu a melo by byt ok…a zatim jo…Plavani s mimcem taky urcite vyzkousim :)
Ja taky nevim, co budu delat…mam po praci sraz s pritelem zase v podoli,ale to je az po 5…ted zehlim atd,ale moc me to teda neba :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 09:55

Práce mám taky dost, ale je škoda nevyužít tak hezkého počasí :think: Asi odpoledne vytáhnu přítele nebo kamarádku na zahrádku na pivko :lol: Jinak mám taky praní a žehlení…minule mě u žehlení tak bolely nohy, že jsem to musela vzdát, fakt to nešlo :-( Někdo u žehlení sedí, ale na to nejem zvyklá… :think:
Tak budeme chodit na plavání s mimčem spolu, ne? :nevim: Máš to sem taky kousek a bude to určitě fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 11:59

Nohy me u zehleni nastesti neboli, ale hrozne me to nebavi :D
A co delas zitra?Ja mam az odpol ultrazvuk…ze bysme se sesli nekdde na zmrzku reba ??
Dneska tomu opalovani asi fakt neodolam…je tam krasne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 12:08
veronika.st píše:
Nohy me u zehleni nastesti neboli, ale hrozne me to nebavi :D
A co delas zitra?Ja mam az odpol ultrazvuk…ze bysme se sesli nekdde na zmrzku reba ??
Dneska tomu opalovani asi fakt neodolam…je tam krasne :)

Zmrzka by byla fajn, jsem pro… :palec: Prý mají v tescu akci na dětské věci, vše o 30 procent levnější, asi se tam zajedu podívat… :-)
Musím přeprat všechny ty dětské věcičky, v čem perete a na kolik stupňů? :nevim: Já si koupila tekutý Dreft pro miminka, Lovela prý špatně pere? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 12:17

Ja to prala v lovele. Bylo to bud novy nebo uz jednou vyprany od mamky, takze to snad bude vyprany dobre :nevim: …no a potom az bude mala na svete musim neco kooupit…
Koukla bych se taky,ikdyz uz toho moc nakupovat asi nebudu. Za prve snad vsechno uz mame a za druhe nemocenska nic moc,takze musim setrit :)
Kde +- bydlis at vim jak Vas budu mit daleko:) az budeme jezdit kocarama ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 12:20

Bydlim v ulici Miroticka, jen od vas vyjdes kopec a jsi tam :-D Nevim kde presne bydlis, ale od IKEMu u nás budes tak max. za 10 minut a ja to mam k tobe z kopce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 12:25

No jasny, tak to vim presne :) chodime obcas do mlyna na pivo:)…tak to je fakt kousek,akorat ten kopec je docela vrazednej :D s tim brichem…bydlim asi minutu od toho hotelu co je u ikemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 12:29
veronika.st píše:
No jasny, tak to vim presne :) chodime obcas do mlyna na pivo:)…tak to je fakt kousek,akorat ten kopec je docela vrazednej :D s tim brichem…bydlim asi minutu od toho hotelu co je u ikemu…

Kopec mi ted taky dava zabrat :-D Do Mlejna taky občas chodíme, je to tam krásný, zrovna dnes se tam chystáme na zahrádku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 12:49

a v kolik tam jdete?my taky mozna pujdem jeste nekam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 12:52

Asi na pul 7? :nevim: Jdu s kamarádkou a snad se přidá i přítel… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 13:01

Tak se mozna uvidime…A kdyztak tedy zitra muzeme omrknout tesco a ja bych pak sla rovnou na ultrazvuk…Ten mam od 14.20.
Me zase je tak spatne od zaludku..Ta mi dava zabrat ta mala…Myslela jsem, ze nevolnosti uz se nevrati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
30.5.11 13:03

Ten konec těhu už není žádná sláva…mě hrozně bolí ta kostrč a bývám víc unavená…ale ještě to stále jde, jsou na tom o hodně hůř… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.5.11 13:18

Kostrc me neboli, ted se vubec citim docela dobre az na ty nevolnosti no…Ale Bumbinka se nam nejak dlouho neozvala, tak snad jsou obe ok jeste v brisku? Zitra jde pritel asi na pivo s kamaradem, tak budu volna i odpol, kdyby se ti to nehodilo dopol :)?
Potom mame od stredy do nedele malyho Petu(syna).a to mam volny dopoledne, kdyz je ve skolce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová