Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
10.6.11 10:05

Ahoj Bumbi, to jsem rada, ze jste vsichni ok :)
No ja jsem z toho pondelka taky nadsena, musim taky na kontrolu a prestupuji na MD…takze se preobjednavat nemuzu…a auto zrovna asi mit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.6.11 12:47

ahojky, koukám, nikde nikdo, nerodíte náhodou??? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 12:53

Ahoj holky,
já se v pondělí naštěstí nikam nechystám…horší by byl čtvrtek, to mám kontrolu v Podolí :think:
Já tu měla ze čvrtka na pátek sestru s neteřinkou, sestra hledá práci, tak byla na pohovoru a já hlídala malou, tak jsme se vyřádily na dětském hřišti :-D Není to s tou prací jednoduché, od března je zadarmo doma, malou vezmou do školky až od září…byla už na plno pohovorech, ale zatím nic, hlavně špatná pracovní doba :think:
Dnes jedeme s přítelem pro zbytek věcí k mojí mamce, pak máme v plánu opékání buřtů :palec:
Tak hezký víkend všem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 13:14

Ahoj Terko, zatím nerodím :dance:

Lído, tak to se máš, já jsem právě do Podolí objednaná na pondělí, takže se tam nedostanu :(

Jinak mám dneska opět nemaminkovský den, manžel s Ondrou jsou u kamarádů, já jsem posbírala nejhorší binec a teď mám jen puštěnou pračku a vařím rýži na rizoto :dance: A jinak si čtu, když jsem se tak hezky zásobila v knihovně, tak ať to taky využiju, už je to jedna z posledních příležitostí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 13:17

Bumbi, tak si hezky užívej pohodu a klídek :-D
Chtěla jsem se zeptat, ty budeš rodit přirozeně nebo císařem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 13:20

Lído, to kdybych věděla… :nevim:

Pořád mluví o císaři, kvůli té vcestné placentě, pokud opravdu zůstane dole, tak to jinak ani nejde, dítě by se přes ni nedostalo ven. Ale konkrétně naplánovaného ho ještě nemám…

Jinak pokud by se placenta posunula (čemuž už nevěřím, je pořád v bramce a po tom krvácení se posunula ještě níž), tak by mě asi nechali rodit přirozeně, což bych já radši…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 13:42

Tak držím palce, abys mohla rodit přirozeně, ale asi to nedopadne, vid? :nevim:
Bumbi, čím mám mimi přikrývat v létě v kočárku? Stačí plínka nebo nějaká lehčí deka? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 13:44

díky :)

Nevím, já mám jak několik dek, různě slabých/silných, tak větší barevné plínky, počítám spíš s těmi plínkami… Ale třeba večer deku určitě využiješ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 13:46
bumbinka píše:
díky :)Nevím, já mám jak několik dek, různě slabých/silných, tak větší barevné plínky, počítám spíš s těmi plínkami… Ale třeba večer deku určitě využiješ :)

To je takových věcí, které mimi potřebuje…kde mám na to brát finance? :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 13:49

No jo, no, a bude to čím dál tím horší… ze začátku je drahý vlastně jen kočárek, miminkovské oblečení nakoupíš na mimibazaru nebo v sekáči za pár korun… Pak budou boty, odrážedlo, kolo, lyže, … radši na to nemyslet :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 14:05

Bumbi a bude to Klárka nebo Barunka? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 14:09

Jestli to bude opravdu holčička, tak Klárka :). A kdyby to nevyšlo a byl to kluk, tak to bude Tomáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
11.6.11 14:15
bumbinka píše:
Jestli to bude opravdu holčička, tak Klárka :). A kdyby to nevyšlo a byl to kluk, tak to bude Tomáš.

Tomáš je můj přítel, to jste vybrali moc hezký jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
11.6.11 14:58

Bumbi: máte vybrané krásné jména :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
11.6.11 15:44

Díky :)

Klárka byla skoro jistá, tu jsme měli vybranou už pro Ondru, kdyby byl býval holka… Pak se nám tam ještě připletla ta Barborka, chvíli jsme byli na vahách, ale pak jsme se vrátili k původnímu. No, a chlapečka jsme vybrali poté, co mě propustili z Podolí a my si uvědomili, že to opravdu už může přijít… Prošli jsme kalendář a škrtali a škrtali… Bylo to náročné, ale dovedu si představit, že máme kluka a jmenuje se Tom, i když pořád počítáme s holčičkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová