Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
13.6.11 19:09

Verčo,
mrkni na tohle… :palec:
http://aukro.cz/…7215578.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.6.11 20:14

Lído, díky moc za info, to já se tam možná vypravím, jen jsem chtěla vědět, jestli tam vůbec něco mají :). Teda, že tam něco mají, to mi bylo jasné, ale jestli vůbec existují nějaké lehčí zavinky na léto…

No, s tím čtvrtkem držím palce. A ty řídíš? Jestli jo, tak myslím, že to nebude až takový problém, pochybuju, že by odboráři zrovna tah odsud do Podolí považovali za dopravní tepnu hodnou blokády ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
13.6.11 20:39

Řidičák mám, ale už dlouho jsem nejela a teď to zkoušet radši nebudu…snad mě někdo odveze :think:
V Podolí je to asi na dlouho, vid? :nevim: Jsem objednaná na 12.30, ale asi si tam počkám, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.6.11 20:59

Lído, hrozně zálěží na tom, kolikrát ti třeba budou natáčet monitor… Já tam dneska byla na 7:30, před devátou bych byla hotová, ale čekala jsem ještě na přetočení monitoru, tam pak dalších 40 minut, pak znovu k doktorovi… Fakt těžko říct.
Já jsem tam pokaždé tak 5 hodin… ale třeba kamarádka bývá do hodiny, hodiny a půl hotová :nevim:

A když je to bez monitoru, tak ještě rychleji, ono to jedno natočení trvá minimálně 20 minut, většinou tak půl hodiny, mně většinou víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.6.11 07:57

Ahoj holky,
Lido, diky moc, akorat jsem se na to chtela jit koukat. Uz ji mam ve sledovanych akcich :)
Ja bych te tam ve ctvrtek odvezla,ale mam skoro cely den ruzny litani a pak ma malej besidku :(..
Jinak jsem zjitila, ze ten slunecnik se da ohybat jen tim kloubem…Myslela jsem, ze pujde ohybat i v jinem smeru teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.11 09:29

Snad bude slunečník dobrej, koukala jsem, že na jiných stránkách je o 100 dražší :think:
Těch zavinovaček do autosedačky je na aukru hodně, ale vybrala jsem ti tu nejlevnější a holčičí :palec:
Já se v tom Podolí přeobjednám, asi to bude nejjednodušší :think:
Včera jsme byli za tou slečnou s anorexií, prý jí v nemocnici všechno, ale stejně říká, že nechce ztloustnoust, asi to bude na dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.11 11:01

Tak v Podolí nepřeobjednávají, že ta stávka nemusí být…mám se tam pokusit dostat nebo aspoň někam na monitor…fakt bezva rada :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.11 11:28

Lído, mě taky nepřeobjednali, když jsem tam volala v pátek a byla jsem objednaná na pondělí :(.
Ale řekli mi, že pokud by v pondělí stávka byla, ať přijdu v úterý ráno na monitor, počítám s frontou, ale někam že se vmáčknu, ukážu výsledek monitoru sestřičkám, ty ho dají skouknout doktorovi a pokud by bylo všechno OK, zůstala bych bez poradny, ale aspoň s natočeným monitorem… Tak možná by to šlo udělat takhle? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.11 11:43

Nebo zkusím Krč, tam bych pěšky došla…jestli mě ovšem vezmou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.11 11:51

Tak si to radši zkus obvolat… i do toho Podolí bych kdyžtak radši brnkla.
Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
14.6.11 11:53

Nějak to dopadne, ještě na gyndě mají monitor, tak zkusím ještě tam, ale až zítra, třeba tu stávku zase zruší? :nevim:
Nakupujete některá v Kiku? :nevim: Já jen jestli tam mají celorozepínací body na mimča a nějaké deky? Prý tam mají hezké a levné věci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.11 11:59

Tak uvidíš zítra :)

Já v Kiku párkrát něco koupila, není to tam drahé a dá se tam vybrat, záleží, jak jsou na tom se zbožím… Nějaké deky tam mají určitě, ale nevím, jestli dětské. Bodýček spoustu, ale zase nevím jestli ty celorozepínací :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
14.6.11 13:12

ahojky, já zas měla na čt naplánovaný výlet za kamarádkou, tak jsem to přeložila na zítra…no jsem zvědavá, jak to tady bude v ten čtvrtek vypadat…

jj, Bumbi: podobné příhody s monitory z podolí znám moc dobře, taky jsem to měla tak s Debou, nejdřív hodinu(to škytala), pak počkat s výsledkem k dr(prý vadilo, že škytala), takže znova fronta na monitor(tam pro změnu spala), zase výsledek k dr(ta mezitím šla na oběd), takže s výsledkem nahorou na porodní sál(tam to radši taky znova zmonitorovali), no fakt půl dne zabitýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.11 09:50

Verčo, mám od sestry starší čísla časopisu Mamimka a Miminko, nechceš to půjčit, docela zajímavé čtení :lol:
A vyhrálas tu aukci? :nevim:
Takové ty klasické peřinky do kočárku, máte některá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.6.11 10:23

Ahoj holky :)

Lído, přidávám se k nabídce. Kdyby někdo chtěl půjčit nějaké maminkovské časopisy, tak tu něco mám…

A jistě nepřekvapím - peřinky do kočárku nemám :)

Jinak u nás nic nového, dneska ve 2 mám být zase v Podolí na monitorech, tak snad to bude OK. Vůbec se mi tam nechce. Jo, a mám rýmu, bééé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová