Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Peetje píše:veronika.st píše:
Ahoj, taky te vitama kde na 4 bydlis??
V Krci..naproti Ikemu v tech starsich panelacich pres krizovatku.
no za sebou…ja si jeste musim pockat..chvilenku..TP az 2.8. ale predpokladam…nebo se spis modlim aby to bylo driv, tezko snasim teple pocasi. Syn se narodil take 15 dni pred terminem…tak by mi to vyhovovalo i tedka
Jeee, vy jste s Verčou skoro sousedky a já vás mám taky blízko ![]()
To asi ne, myslim, ze se maly libi, jak me muze porad okopavat
…a jak mi dnes vyoravela mamka, tak nas vsechny 4 prenasela
…
Jee tak to bydlime naproti sobe, ja bydlim taky u Ikemu, ten panelak vedle hotelu…Chodis nekdy na zelenou louku? My se tam s Lidou obcas potkame
…
Taky mě malej pořád okopává, ale asi si spíš prokopává tunel na svobodu ![]()
Příští týden mají v tchibu věci na miminka a pro děti ![]()
http://www.tchibo.cz/…0001102.html
Ahoj Peetje
, taky tě vítám mezi námi ![]()
Holky, kam chodíte do Tchiba?
Tady je tchibo na každém kroku, buď Novodvorská Plaza, Arkády Pankrác nebo OC Chodov
Já mám tchibo moc ráda, mají fakt kvalitní věci a ceny jsou přijatelné ![]()
Jj, já vím, taky od nich pár věcí mám
.
My máme nejblíž Tchibo koutek v Bille na Sofijském nám., ale přece jenom tam není tak široká nabídka jako přímo v těch jejich obchodech… Tak uvidím, mohla bych se vypravit třeba na Novodvorskou, to máme nejblíž ![]()
bumbinka píše:
Jj, já vím, taky od nich pár věcí mám.
My máme nejblíž Tchibo koutek v Bille na Sofijském nám., ale přece jenom tam není tak široká nabídka jako přímo v těch jejich obchodech… Tak uvidím, mohla bych se vypravit třeba na Novodvorskou, to máme nejblíž
Tak se tam můžeme všechny sejít třeba na zmrzku ![]()
To bychom mohly ![]()
Teda podle toho, kdy půjdete, já s Ondrou přece jenom nejsem tak časově flexibilní…
@Verco…to bydlime opravdu kousek od sebe ![]()
Na Zel. Louce jsme nebyly.donedavna jsem jeste chodila do prace takze na nejake courani po okoli jsem opravdu nemela cas ani naladu. Syna dovazime do skolky mimo Pha…takze jsme vetsinou kolem te 17 doma. Nastesti za 14 dni uz konci a od zari nastupuje uz tady…tak si alespon odpocinu. Ale az pak budeme courat s kocikem tak urco zavitame ![]()
Ahoj holky,
tak zatím se hlásím stále celá, víkend byl moc fajn, byla jsem u rodičů, užila si neteřinku a byla jsem i za kolegyněmi v práci ![]()
Chystáte se některá do tchiba? ![]()
Ahojky,
ja mela vikend celkem narocny…Mela jsem tu rodice i s brachama, takze jsem uklizela atd. Do toho se Peta v sobotu v noci vzbudil, ze ho boli hlava, mel horecku, takze uz jsem do rana nespala…Pak nam jeste v nedeli odpoledne prijel kamarad na navstevu, takze jsem se vubec nenudila..
Do tchiba klido
akorat si ted neco musim zaridit a pak jsem chtela na chodov (dosla nam bombicka do sodovace a nevim kde jinde ji meni
), ale tam se ti asi chtit nebude? takze bych mohla bud odpol a nebo spis zitra at cely den nekde nepoletuju ![]()