Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Petr teda taky jeste nedorazil, ale myslim, ze do pul je tady, pak vyrazime, tak uvidite, jak Vam to vyjde ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak jak se všechny máte? My jsme s Klárkou od pátku už doma, jsem strašně ráda, nemocnice ani porodnice nemám ráda
.
Byla jsem v Podolí, ještě jsem si předtím dělala legraci, že musím vydržet do pondělka do šesti do rána, až otevřou porodní sály… tak co myslíte? V 5 jsem vstala, že půjdu na záchod, a všude krev… Takže jsem si zavolala sanitku, řekla jim, co se děje, a do 10 minut byli u nás a frčeli jsme. Na příjmu mě vyšetřili, zjistili, že krvácení je opravdu z té vcestné placenty, takže to bude na císaře. Toho mi „naplánovali“ v půl 9, zavolala jsem manželovi, ať okamžitě dorazí, stihli jsme si dát pusu a už mě vezli na sál. Císaře mi dělali v celkové narkóze, že prý bylo velké riziko komplikací, takže miminko jsem viděla až později, „čerstvou“ ji viděl jen tatínek.
Ani mě pak nevezli na JIPku, ale rovnou na šestinědělí, což bylo super, protože jsem mohla telefonovat a ještě odpoledne mohl manžel přijít. Všechno celkem v pohodě, jizvba samozřejmě bolí jako prase ještě teď, ale dá se to, jsme obě v pořádku, Klárka je sice maličká, ale hned druhý den se přisála, teď už regulérně kojíme, tak ona to všechno dožene.
Jen teda noci jsou peklo, cca od 10 do 3 v noci není k utišení, pak to zalomí a vytuhne třeba na 4 hodiny, ale vzhledem k tomu, že v 5 vstává Ondra, tak žádná slast, budeme to muset nějak srovnat. Tenhle týden mám manžel dovolenou, tak je to celkem k přežití, nějak se v noci vystřídáme a přes den taky, ale až budu doma sama, asi si to pěkně vyžeru
.
No, jdu si aspoň umýt hlavu, když malá spí a chlapy jsem poslala na poštu… Přidávám pár fotek…
První ještě z porodnice.
Tady v porodnici i s bráchou, ten je z ní úplně nadšený, pořád se na ní chce dívat, hladí ji a jásá, když se na něj „usměje“. Když jdu kojit, Ondra už běží ke mně a vyhrnuje mi tričko, podává plínky, pořád jí cpe dudlíky, … ![]()
Jezis to je prdolka krasna
…hlavne ze jste obe ok
…pekne sis to tehotenstvi uzila…Ja uz se v noci budim, jak me boli bricho a nebo tim, jak me mala tluce.Uz ma peknou silu
.Taky uz se nam to blizi. No a Lida ta uz to ma uplne za par
.Ani jsme se nestihly sejit s briskama vsechny
,ale za chvili se sejdeme vsechny s kocarama ![]()
Tak si to doma pekne uzivejte a at ti chlapi pomahaji ![]()
Ahoj holky,
Bumbi, malá je fakt nádherná, ještě jednou velká gratulace
A kolik malá váží? ![]()
Já se na probdělé noci připravuju už teď, dnes jsem nespala snad vůbec, je to peklo ![]()
My jsme v sobotu byli na hudebním festivalu na pražských ostrovech (Kampa, Střelák…), bylo to super, jen mi nějak nedochází, že bych se měla trochu šetřit, večer mě bolel celý člověk
A včera jsme byli u našich grilovat, chtěla jsem je ještě vidět před porodem, měla jsem minulý týden nějaký splín…ach ty hormony ![]()
Posílám foto pro zasmání, jak má vypadat správná těhule
(já mám samozřejmě nealko)
Teda Lído, ty fakt vůbec nemáš bříško… moc ti to ale sluší, jsi taková těhulka usměvavá ![]()
Jo, ještě tedy statistické údaje
: Klárka se narodila 20.6.2011 v 9:27, 46cm, 2770g.
bumbinka píše:
Teda Lído, ty fakt vůbec nemáš bříško… moc ti to ale sluší, jsi taková těhulka usměvaváJo, ještě tedy statistické údaje
: Klárka se narodila 20.6.2011 v 9:27, 46cm, 2770g.
Náš Kubík bude mít max. 3 kg, taky to nebude žádný obřík
Hlavně, když budou miminka v pořádku a váhu rychle doženou ![]()
Každý čtvrtek mi v Podolí dr. říká, že už jsem na porod připravená…škoda, že neřekne přesné datum ![]()
V pátek mi prodavačka v Albertu říkala, že čekám chlapečka a prý to nebude dlouho trvat…asi vědma ![]()
Ahoj holky,
Lido,tobe rika, ze to nebude dlouho trvat a ja byla dnes na monitoru a jako na potvoru mi ani jednou neztvrdlo brisko…a to furt doktorce rikam, ze mi tvrdne 5-8 krat za hodinu
…tak nevim
ale hlavicku uz mame prej hodne dole, tak uvidime…Asi si zajdu taky do alberta,aby mi pani rekla svuj nazor
…
Ty vedra mě zničí, to už nebudu spát vůbec
Co děláš zítra? Nezajdeme na zmrzlinu? ![]()
Vedra jsou priserny, ja sla dnes na ten monitor a fakt nic prijemnyho…
Dobry napad, tak si rano napiseme, kde a v kolik…
veronika.st píše:
Vedra jsou priserny, ja sla dnes na ten monitor a fakt nic prijemnyho…
Dobry napad, tak si rano napiseme, kde a v kolik…
OK ![]()