Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
veronika.st píše:
Lido a tobe jeste brisko vubec netvrdne??ja ho mam porad jak kamen, tak si to asi vybiram i za tebe
Asi jo, ale asi to nepoznám, nijak mě to neobtěžuje…dr. v Podolí říkal, že mi bříško tvrdne ![]()
Ty brdo, ja jsem z toho uplne nestastna, cim vic se blizi porod, tim je to horsi…Tak si to vecer s kamoskama uzij a zitra dej vedet, co ti rekli v podoli ![]()
Až se vrátím z Podolí, tak napíšu…snad si mě tam nenechají ![]()
Tady máš další odkaz na zavinovačku… ![]()
http://aukro.cz/…8609616.html
je dekuju
tu vcerejsi jsem nakonec prestala drazit, protoze uz se nevyplatila
…tak se pokusim zase o tuhle ![]()
Tak jsem zpět po kontrole…rodit můžu kdykoli, ale nejpravděpodobněji příští týden
Jinak mám fakt nejvíc akční dítě, na monitoru dělal psí kusy…dr. si dělal legraci, že si chtěl zaskotačit
Ale to on dělá neustále, úplně se děsím, co se mi narodí
Ptala jsem se, jestli to zvládnu přirozeně…prý snad ano, ale zaručit mi to nemůže ![]()
Ahojky,
aspon o malym vis.Ja bych byla asi nervozni, kdybych malou chvili necitila
.Tak to se s Bumbi v porodnici akorat vystridate ![]()
podle toho jak se vraci Petr z prace…vetsinou treba kolem 6…ale dnes jde na kafe s nejakym kamaradem od 4, tak nevim v kolik dorazi…Takze se tam muzeme sejit driv a on za nama dorazi a nebo jestli mate cas pozdeji, tak my uz tam budeme ![]()
Tak já dám vědět, až Tom přijde z práce
Tak ten můj metřík je hustej, už jen 14 dní a tak dlouho asi ani nevydržíme ![]()
No ja ti ten tvuj metrik prave hrooozne zavidim
..ale ja vas dozenu ![]()
Ok,ja bbudu ted chvili mimo internet, ale jsem na mobilu a nebo napisu kolem 2 sem …
Taky půjdu do města, ještě musím koupit pár věcí
Hodně tu holky pijí čaj z maliníku, jedí lněné semínko a masírují hráz…taky to provozuješ?
Prý to ulehčuje porod, ale já už s tím začínat nebudu… ![]()
Ja jsem asi hrozna, ale nejak jsem s k nicemu nedostala…a hlavne si nejsem jista, jestli to neco muze vubec usnadnit ![]()
Nedelam vubec nic
.jsem lenoch..
veronika.st píše:
No ja ti ten tvuj metrik prave hrooozne zavidim..ale ja vas dozenu
Ok,ja bbudu ted chvili mimo internet, ale jsem na mobilu a nebo napisu kolem 2 sem …
Nápodobně ![]()