Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
22.6.11 15:56
veronika.st píše:
Lido a tobe jeste brisko vubec netvrdne??ja ho mam porad jak kamen, tak si to asi vybiram i za tebe :D

Asi jo, ale asi to nepoznám, nijak mě to neobtěžuje…dr. v Podolí říkal, že mi bříško tvrdne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
22.6.11 17:08

Ty brdo, ja jsem z toho uplne nestastna, cim vic se blizi porod, tim je to horsi…Tak si to vecer s kamoskama uzij a zitra dej vedet, co ti rekli v podoli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.6.11 10:02

Až se vrátím z Podolí, tak napíšu…snad si mě tam nenechají :mrgreen:
Tady máš další odkaz na zavinovačku… :palec:
 http://aukro.cz/…8609616.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
23.6.11 12:03

je dekuju :) tu vcerejsi jsem nakonec prestala drazit, protoze uz se nevyplatila :)…tak se pokusim zase o tuhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
23.6.11 15:18

Tak jsem zpět po kontrole…rodit můžu kdykoli, ale nejpravděpodobněji příští týden :nevim: Jinak mám fakt nejvíc akční dítě, na monitoru dělal psí kusy…dr. si dělal legraci, že si chtěl zaskotačit :mrgreen: Ale to on dělá neustále, úplně se děsím, co se mi narodí :-D Ptala jsem se, jestli to zvládnu přirozeně…prý snad ano, ale zaručit mi to nemůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.6.11 07:52

Ahojky,
aspon o malym vis.Ja bych byla asi nervozni, kdybych malou chvili necitila :).Tak to se s Bumbi v porodnici akorat vystridate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.6.11 09:30

Nechystáte se večer do hospůdky? :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.6.11 09:49

Ja myslim, ze dnes urcite :)uz jsme tam nebyli asi 3 dny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.6.11 09:51

V kolik tam tak chodíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.6.11 09:55

podle toho jak se vraci Petr z prace…vetsinou treba kolem 6…ale dnes jde na kafe s nejakym kamaradem od 4, tak nevim v kolik dorazi…Takze se tam muzeme sejit driv a on za nama dorazi a nebo jestli mate cas pozdeji, tak my uz tam budeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.6.11 10:02

Tak já dám vědět, až Tom přijde z práce :-D Tak ten můj metřík je hustej, už jen 14 dní a tak dlouho asi ani nevydržíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.6.11 10:08

No ja ti ten tvuj metrik prave hrooozne zavidim :))))..ale ja vas dozenu :)
Ok,ja bbudu ted chvili mimo internet, ale jsem na mobilu a nebo napisu kolem 2 sem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.6.11 10:11

Taky půjdu do města, ještě musím koupit pár věcí :think: Hodně tu holky pijí čaj z maliníku, jedí lněné semínko a masírují hráz…taky to provozuješ? :nevim: Prý to ulehčuje porod, ale já už s tím začínat nebudu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
24.6.11 10:34

Ja jsem asi hrozna, ale nejak jsem s k nicemu nedostala…a hlavne si nejsem jista, jestli to neco muze vubec usnadnit :D
Nedelam vubec nic :D.jsem lenoch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
24.6.11 10:43
veronika.st píše:
No ja ti ten tvuj metrik prave hrooozne zavidim :))))..ale ja vas dozenu :)
Ok,ja bbudu ted chvili mimo internet, ale jsem na mobilu a nebo napisu kolem 2 sem …

Nápodobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová