Maminky Praha 4

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4661
28.6.11 10:15

Bumbi, bylas v Podolí spokojená? :nevim: A zaplatila sis nadstandard nebo jsi byla na normálním pokoji? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.6.11 17:21

Lído, jj, byla jsem spokojená, ale já jsem nenáročná, prachy za nadstandard bych nikdy nedala :)

Doktoři i porodní asistentky těsně před císařem byli strašně milí, ale je fakt, že jsem byla v docela krizové situaci a šlo skoro o minuty, takže se prostě snažili mě uklidnit jak jen to šlo. Fakt si nemůžu stěžovat na jedinou věc.

Na šestinedělí taky v pohodě, byla jsem na dvoulůžkovém pokoji, paní byla taky po císaři, rodila ve stejný den jako já, takže jsme na tom byly v podstatě stejně. Dětské i ženské sestřičky moc příjemné, jedna ženská byla tedy taková trochu rázná, ale mně to nevadilo. Všechny se snažily co nejvíc pomáhat, jak s rozhýbáním a rekonvalescencí po císaři, tak dětské s kojením. Já tedy s kojením fgakt problém neměla, ale moje spolubydlící docela jo, sestřičky za ní fakt trpělivě chodily, pomáhaly přikládat dítě, uklidňovaly, povzbuzovaly, …

Vybevení pokoje nic moc, ale dostačující, postel nepohodlná, ale to je v porodnici vždycky, nechápu, proč je dělají tak vysoké, asi aby se sestřičky nemusely tolik ohýbat. Na pokoji „vanička“ na koupání, umyvadlo, přebalovák, místo na dětské postýlky, v postýlkách monitor dechu. Plínky asi na jeden den?, pak jsem musela dostat svoje, ale od středy rána už jsem stejně měla malou u sebe. Pro sebe dostaneš jeden balík vložek a jedny jednorázové kalhotky, ostatní musíš mít. Erární noční košile jsou k dispozici na vyžádání. Jídlo nic moc, ale hlady jsem netrpěla. Teda první sdva dny jo, ale to bylo kvůli tomu, že jsem předtím měla celkovou narkózu, tak aby se mi prý nezačalo dělat špatně.

Kdyby tě zajímalo něco konkrétního, jen se ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.6.11 17:36

Bumbi, děkuju…samé pozitivní informace :palec: Jen doufám, že nebudu mít u porodu dr. Žáčkovou, prý je strašná :think: Já chodím k tomu Kovaříkovi, někde psali, že je to primář? :nevim: Ale každopádně je úžasnej, toho bych si tak přála :-D PA na kurzech říkala, že pro prvorodičky je lepší normální pokoj, aby mohly komunikovat s ostatníma maminama :think: Jinak toho kojení se taky bojím, ale nějak to snad půjde, nemá cenu to řešit dopředu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
28.6.11 17:50

Ahoj holky, zrovna jsem si vsimla tyhle diskuze. Jsem teprv na zacatku tehu a premyslim do jaky porodnice…pritel chce Podoli a ja premyslim o Thomayerce, ktera je bliz (bydlime v Modranech).
Nemate s Krci nejaky zkusenosti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.6.11 17:57
Luciiia píše:
Ahoj holky, zrovna jsem si vsimla tyhle diskuze. Jsem teprv na zacatku tehu a premyslim do jaky porodnice…pritel chce Podoli a ja premyslim o Thomayerce, ktera je bliz (bydlime v Modranech).
Nemate s Krci nejaky zkusenosti ?

Do Krče jde Verča, ta má termín někdy v půlce července, tak ti to pak určitě vylíčí :-) Já chtěla Podolí, i když mám Krč blíž…ale poslední dobou jsem na Thomayerku slyšela jen samou chválu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
28.6.11 18:08

tak ja si tu Thomayerku prosadim…pritel me tam stejne asi vozit nebude, kdyz nechtel jet ani na prvni prohlidku, ze tam stejne nic neuvidi…a jak by se mi hodil jako ridic, kdyz mi klesl tlak :-D
a odkud jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.6.11 18:12
Luciiia píše:
tak ja si tu Thomayerku prosadim…pritel me tam stejne asi vozit nebude, kdyz nechtel jet ani na prvni prohlidku, ze tam stejne nic neuvidi…a jak by se mi hodil jako ridic, kdyz mi klesl tlak :-D
a odkud jsi ?

Já jsem z Libuše, tak bych to měla do Thomayerky kousek…možná bych se teď rozhodla jinak? :nevim: Ale v Podolí jsem zatím spokojená, uvidíme jaký bude porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
28.6.11 18:14

tak to bydlis hned za barakem :-) my bydlime hned vedle toho hydrometeorologickyho ustavu…a kdy mas rodit ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
28.6.11 20:36

Ahojky, ja mam thomayerku hned pod barakem, tak jsem si jen zjistovala, jestli to neni nejak spatne hodnoceny a v po jdu poprve na kontrolu do porodnice, tak ti sem napisu, jaky to bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.6.11 20:46
Luciiia píše:
tak to bydlis hned za barakem :-) my bydlime hned vedle toho hydrometeorologickyho ustavu…a kdy mas rodit ?

Podle termínu za 10 dní, dle dr. kdykoliv :mrgreen: A jinak bydlím vedle Eltoda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
28.6.11 20:48

Ahoj, muzu se pridat? Jsem se cerstve presunula z Prahy 4 na Prahu 4 - z Hodkovicek do Branika a delsi dobu nestiham regionalni diskuse. Tady vidim Terku, ktera uz ma pekne velkou Deborku, to uz tolik casu uteklo? :-D
Jinak jsem taky rodila v Podoli a muzu jen doporucit, ani jsem nemela nadstandard, ale spokojenost opravdu stoprocentni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
28.6.11 20:53

Tak že bych se začala do Podolí těšit? :-D No nevím, zatím mám z porodu spíš strach, ale to je asi normální :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
28.6.11 22:10
Lidas píše:
Luciiia píše:
tak to bydlis hned za barakem :-) my bydlime hned vedle toho hydrometeorologickyho ustavu…a kdy mas rodit ?
Podle termínu za 10 dní, dle dr. kdykoliv :mrgreen: A jinak bydlím vedle Eltoda :-D

Tak to na prochazku asi radsi ne, tak pak az s kocarkem, kdyz budes chtit ;-) Vetsinou jsem pres den doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
29.6.11 08:46

Ahojky,
tak jsem byla na poslednim vazeni na poliklinice a do ted jsem se porodu nebala…ale kdyz mi doktorka rekla, ze na me je mimco velky, ze by mi prala mensi, tak uz mam asi respekt :D. Mala vazi skoro 2700g a to mam pred sebou jeste 4 tydny, no tak treba pujde driv. Rikala to i doktorka, ze ji prijde, ze se mi uz do toho malyho bricha nemuze vejit.
Dneska jsem mela i hrozny sny o porodu…hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
29.6.11 09:26

Verčo, to by mě taky zajímalo, kam se ti to mimčo vejde :think: A kolik bude nakonec vážit Kubík, to jsem taky zvědavá :think: O velikosti břicha to asi nebude…
Já se porodu tedy bojím a to jsem si vždycky myslela, že jsem statečná holka :mrgreen:
Jinak malej mi budu leží na močáku nebo mám nějaký zánět, fakt to bolí :-(
Pošleš mi na mail fotky ze včerejška, adresu ti pošlu v SZ, ju? :-)
A jinak gratulace k úspěšné kontrole :mrgreen:
Jediná čekám kluka a chudinka bude nejmenší ze všech :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová